A halogatás a zenekar többi tagját is érzékenyen érintheti, mert hát nem kevés munkájuk van benne.
Az új dalok közül összesen hatot játszottak, amiből kettő (A Fragile Thing, Another Happy Birthday) nem igazán emlékezetes, aztán ahelyett, hogy továbbiakat is beemeltek volna, elővettek egy korábbi kiadatlan dalt (it Can Never Be the Same). Két magyarázatot tudok elképzelni: a többi új szám vagy "nem koncertre való" – akármit is jelentsen ez (mintha Robert mondott volna valami hasonlót), vagy egyszerűen nem elég jó.
"15 éve jelent meg az eddigi utolsó The Cure album, a 4:13 Dream. Reméljük, hogy a beígért friss nagylemez hamarosan napvilágot lát majd, addig marad ez a korong, tessék hallgatni.
NEXT MONTH'S SHOW IN LIMA WITH The Twilight Sad, Just Mustard & @Resplandor WILL NOW TAKE PLACE AT ESTADIO SAN MARCOS ON NOV 22ND. ALL PREVIOUSLY PURCHASED TICKETS REMAIN VALID FOR THE NEW VENUE & FINAL TICKETS ARE STILL AVAILABLE AT teleticket.com.pe/the-cure-2023
hali. ez a lithografia vagy mi amit a show mellé raktak, ez egy kartonpapírsze3rűság vagy vmi lenyomat vagy hogy kell elképzelni? rendelt már vki ebből az állítóéagos "500" limitált kiadványból?
Szó szerint period of instability volt angolul is egy posztban, és a kommentelők is erről beszéltek, szóval az a fordítás helyes.
A gazdasági helyzetre utalnak egyébként, ami nem túl rózsás arrafelé (úgy nagyjából szinte az egész kontinensen egyébként) mostanában, viszont a helyiek szerint ennek valójában semmi köze ehhez.
Arra tippelnek, hogy nem tudtak elég jegyet eddig eladni, legfőképp annak az ára miatt, ezért inkább lefújták az egész fesztivált, és csak ezt hozták fel kifogásként.
Gondolom Robert meg nem akarta cserben hagyni ezeket a rajongókat, főleg, mert Szigi tudja hány éve, hogy utoljára ott játszottak.
Szegény userek nagyon dühöngenek, mivel eredetileg a PSB és Roberték egy napon léptek volna fel, és rengetegen mindkettőt látni szerették volna.
Így azonban egy helyett már két jegyet kéne venniük.
Ráadásul rengetegen mennének a környező országokból, akik már a több száz dolláros repjegyeiket is megvették, arra számítva, hogy egyetlen napot (az eredeti dátumon) fognak a fesztiválon tölteni.
$5-600 Európában sem kevés egy repjegyre, azonban ez az összeg a jóval szegényebb LatAm országokban kifejezetten sok pénznek számít.
Ráadasul (az általam sosem hallott) többi helyi (Kolumbia + a környező országok), népszerűnek tűnő fellépőket is hiányolják, akiket egyszerűen csak töröltek a programból.
A 2023-as Primavera Sound Bogotá Út a Primaverába a The Cure segítségével
és a Pet Shop Boys a Movistar Arénában
Bogotá nem marad Primavera Sound nélkül. A Kolumbiában jelenleg tapasztalható instabilitási időszak miatt a fesztivál átalakítja a formátumát a szervezéstől teljesen független kivételes helyzettel szemben. Az új élmény továbbra is luxus és nemzetközi színvonalú lesz: Road to Primavera, kétnapos koncert a fővárosi Movistar Arénában, melynek főszereplője a kiadás két legjobban várt csoportja: a Pet Shop Boys december 9-én, szombaton és a The Kúra, december 10-én, vasárnap, mindkettő a Movistar Arénában.
Az összes érintett – nemzetközi és helyi művészek, intézmények, valamint a Bizarro produkciós cég – erőfeszítésének és közös munkájának köszönhetően a fesztivál lényege kirajzolódik, és két izgalmas koncertnapgá alakul át, amelyeken a kolumbiai közönség is megtapasztalhatja. a legendás The Cure visszatérése az országba, teljes, két és fél órás műsorukkal, amely végigkíséri az egész hosszú pályafutásukat, és a Pet Shop Boys időtlen elektronikus pophimnuszaival, akik élőben mutatják be az elismert Dreamworld The Greatest Hits című dalukat. turné, ahol áttekintik minden nagy sikerüket, és már nagy elismeréssel bejárták Európát.
A The Cure-t kíséri az alapvetô Slowdive is, melynek vadonatúj "Everything Is Alive" albuma mellett a skót The Twilight Sad jeges post-punkja is megjelenik. A maga részéről a kolumbiai Frente Cumbiero és a japán Minyo Crusaders alkotta csodálatos Minyo Cumbiero kombó nyitja a Road To Primavera első napját a Pet Shop Boysszal közösen.
A forma változik, a lényeg megmarad. Remélhetőleg ez csak az első
lépj a jövőbeli Primavera Sound Bogotá felé vezető úton, összesen öt előadást tartanak
A Road to Primavera Bogotá című plakátművészek:
DECEMBER 9. SZOMBAT - Movistar Aréna
Pet Shop Boys Minyo Cumbiero
DECEMBER 10. VASÁRNAP - Movistar Aréna
A Cure Slowdive
Az alkonyi szomorúság
INFORMÁCIÓK A JEGYVISSZAVÉTELRŐL
A Tuboleta 2023. október 18-tól kezdődően visszatéríti a pénzt, beleértve a szolgáltatást is, minden vásárlónak. Ez vonatkozik a Tuboleto oldalon, a fizikai telefonos ügyfélszolgálati pontokon és az Addi által végrehajtott vásárlásokra. Az Armaturacán keresztül teljesített malacperselyekre is vonatkozik
Ha még nem fejezte be malacperselyét, a visszaküldést közvetlenül az Armaturacótól kérheti, ehhez az alcancias.armatuvaca.com címen kell benyújtania a megfelelő kérelmet, ha pedig további segítségre van szüksége, írjon az alcancias@armatuvaca.com címre. .
Ja és a program is változott, a Slowdive és a TTS fog csak fellépni velük. A Pet Shop Boys szintén helyszínt vált.
A banda szerint "külső okok" miatt lett ez a változás, LatAm rajongók egy bizonyos "instabilitás időszak" - ról beszélnek, amit más csatornákon a fesztivál kommunikált.
Többen azt is említették, hogy az ott elég drágának számító jegyárak miatt nem adtak el eleget.
Változás a programban, a december 10.-i bogotai koncertnek új helyszíne lesz. A jegyeket automatikusan visszaváltják és újra meg kell venni azokat. Csórikáim, ennyit várni egy koncertre, és akkor kétszer kapnak szívgörcsöt, hogy lesz-e jegyük :-/
A korai Killerstől számomra érdekes színfolt volt a Shadowplay feldolgozásuk, és a Lou Reeddel közös szám – ezek albumon kívüli, klipes dalok. A harmadik lemezüket már alig hallgattam, és a Rate Your Music pontszámok alapján ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül.
Hát elég időigényes feladat egy-egy diszkográfiát végighallgatni, a Muse-zal kezdtem, ezt pörgetem megállás nélkül újra és újra.
Itt is érvényes az a sokszor előforduló eset, hogy az első 3-4-5 lemez a legjobb. Hát a Showbiz, Origin of the Simmetry és az Absolution az nagyon-nagyon üt. Egyelőre megunhatatlan számomra. Olyan riffek és ívek vannak benne, az ének, a basszus, a dalok felépítettsége, a feszültség. Nekem nagyon bejön.
Bliss, Plug in Baby, Dark Shines, Stockholm Syndrome, Starlight, Endlessly, Fury, Hystery, csak néhány példa a remek dalokból.
Még a Black Holes and Revelation is nagyon-nagyon jó, de utána azért elég nagy a színvonalesés. Legalábbis szerintem.
Viszont a legutolsó Will of the People lemez talán visszatért ahhoz a szinthez.
Most reménykedem, hogy talán jönnek errefelé valamikor, mert a Youtube videók alapján élőben is nagyon szívesen megnézném őket. A Placebo élő zenélése viszont annyira nem ragadta meg az érdeklődésem.
Ha egyszer majd kicsit megcsömörlök a Muse-tól, akkor a Killers-szel folytatom.
azért azzal vitatkoznék, hogy egyes dalok nem érik el a 92vel bezárt korszak szintjét. a wms amikor kijött nekem sem volt a kedvencem, azonban vén fasz létemre egy nagyon jó, zeneileg és lírialag is albumnak tartom, bár azt a kohéziót, ami megvolt a kiss me-n, nem érzem. de a 16 felsorolt dalok nagy része egy play for today-jel felér a szememben, amit most nyomnak rendületlenül.