én olyat láttam élőben nem magyarországon hogy az index alatt ha nyitva az ajto akkor lefelé világit....gondolom földet...a másik meg a tükörlapba van egy nyil ami indexelésnél világit...nagyon buli ám..
Én is túrom az Ebayt, mióta megvan. Mondjuk én sokat nem akarok variálni. Fellépő köllene (ez mondjuk bontó), hátsó pótkerék tartó (ezt muszáj lesz csinálni) meg esetleg kicserélem a műszerfal alapot fehérre.
Az egyik tükrömnek a háza össze van törve és nézegetem, hogy milyet kéne venni. Alapba a gyárin kívül lehet kapni egy csomó félét, de a legdurvább, hogy a gyáriban is van fűthető "vagy-és" pocsolya világításos meg olyan is, amelyikben egyik sincs benne. Mi a szarnak variáltak ennyit? Gondolom ezeknek mind más a csatlakozója stb.
Valójában mi örülünk annak hogy ellátsz minket alkatrészekkel, kedvező áron, talán ez neked sem olyan rossz. (elnézést a magamnak megszavazott többesszámért)
Legutóbb harmadáért, és gyorsabban hoztad a feszítőt nekem, mint amennyiről az itthoni "nagyok" beszéltek, csak azért írom ide, hogy ne gondold hogy én nem értékelem a jó hozzáállást, és a segítséged.
De nem értem néha piszlicsáré dolgok miatt miért reagálsz olyan arrogánsan, mint akinek elgurult a gyógyszere, tényleg.
A fék Zimmermann, a lengőkar Delphi-Lookhead volt, mindegyik egész jó hamisítvány. :)
Én fékbetéteket, féktárcsákat kaptam, szűrőket is, lengőkarok is voltak náluk, de nekem a kedvezmény, és a számla amit kaptam róla, az is sokat segített.
És aztán nagyjából ennyi, meg persze az árakat nézni kell, és nem tudóm hogy azóta is kaphatóak-e ezek. (mielőtt még Rick4 nekem is idefröcsög valamit:))