Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
volt mellkascsapolás, és a citológiája negatív leletet adott. az onkológus azért szerette volna tudni az okát. kardió megvolt, az nem okozza, az urológia meg félbeszakadt a koronavírus miatt. annyit látok egy vizsgálat alapján, hogy van valami fertőzés, de nem tudták folytatni a vizsgálatokat :(
az a góc megvolt már 2018 nyarán, de nem változott semmit.
Ez egy jó lelet! Mit nem értesz? A hypodens góc nem tumor, inkább cysta szerű, de mivel nem növekedett, ezért semmi gond nincs vele. Egyedül a folyadékgyülem, amivel foglalkozni kell, ha jól értettem. De lehet még azzal sem.
Pálmai "Fenyvesic" 2 éve hiányoznak a beszélgetéseink, jó társság voltál és sokat segítettél! Imádtam a lehengerlő stílusodat :D Ma 2 éve.. És örülök, hogy más Tagoknak is eszébe jutottál <3
Akkor én szerencsés vagyok, mert a március 3-i CT vizsgálat lelete tegnap, azaz 24-én készült el. Igaz, tegnap reggel 8 óra előtt sikerült felhívnom a CT-labort és rákérdeztem a leletre. Egy nagyom kedves és segítőkész recepciós hölgy vette fel a telefont, aki még annak is utánanézett, hogy melyik orvos fogja leletezni a felvételeket. Nem kizárt, hogy ennek volt köszönhető a gyors reagálás.
Most ha akarnánk se tudnánk kimenni, akkora a hó! A fákról már kezdi lefújni, de pl. a terasz asztalon 25-30 cm-es hó van. Az orgonán majdnem kinyíltak a virágok!!!!!!!!!
De én egyébként sem megyek ki, sikerült minden gyógyszert 3 hónapra beszerezni, kajából is feltankoltam és a tescoból hozatok online, már amit lehet kapni, mert most pl. csirke frisshús alig van. Itthon pedig remekül vagyunk, sosem unatkozunk:)
Sajnos még mindig nem alakult ki a rend. Érdekes, amikor a Medical végzi az UH-t, azonnal értékelik és mire haza érek, - maximum 30 perc, már fent van az eredmény a térben. A labornál is így működik, persze a sokaság miatt pár órát várni kell.
Normális esetben az értékelő orvos gépbe ír, ment a térbe. Hogy miért csinálják másképp, érthetetlen. Egyszer vitám volt egy tüdőgyusziban, " nincs arra idő, hogy külön tegyék fel azonnal" . Kabaré. Nem ismerte a " mentés másképp" ikont ! 😂
Az EESZT-re még nem tették fel, de az OOI-ben nem minden esetben töltik fel azonnal a dokumentumokat. A CT-labort közvetlenül gyakorlatilag nem lehet elérni, de a telefonközpont sem fogadja a hívást, pontosabban ha mobilról hívok bárkit, ha 30 mp-en belül nem fogadják a hívást, akkor a rendszer automatikusan bontja a vonalat.
Ehhez ügyfélkapu kell! Kicsit macerás megtalálni, egyszer szórakoztam vele nem keveset, de megtaláltam. Át fog irányítani egy másik lapra, ott a TAJ számot kéri, de pontosabban már nem emlékszem.