Minden, ami navigációs eszközökkel, és azokra telepített jogtiszta navigációs szoftverekkel kapcsolatos.
A warezolásnak, nem jogtiszta szoftverekre vonatkozó hozzászólásoknak ebben a topikban tiltás a következménye.
Akkor viszont legegyszerűbb letölteni a Google Earth programot, abban ráközelíteni az adott helyre, a műholdkép (illetve légifotó, helytől függ) nyilvántartási dátumát írja a státuszsorban. Ez a dátum nem szükségszerűen a készítés dátuma, van, hogy a külső műholdképszolgáltató adott napra hozott össze a dátum körüli képekből egy összefüggő anyagot, és az adott képrészlet esetleg másik napon készült, de jó irányadó. A Google Earth előnye még, hogy a korábbi (vagy ki nem választott későbbi) műholdképeket is végig lehet nézni, dátum szerint, az eszközsor ikonjai között az időcsúszkát ez hozza elő:
Akkor rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Erre gondoltam, ilyen nézetre. Más van a kérdéses ingatlan földhivatali régebbi térkép nézetén mint most a valóságban. Na itt a kérdés tisztázására, a megoldás lehetőségének megtalálása miatt lenne szükség az általad beillesztett műhold nézet felvétel idejére. természetesen a kérdéses területről.
Addig jutottunk, beírtuk a keresőbe: go.....e.com/maps Ezen megkerestük a kérdéses területet és a bal alsó részen lévő Műhold négyzetre klikkelve jelent meg a kép. No ennek a készítési ideje kellene.
Ha már a Google fényképezte, gondolom, nem a térképre:
hanem az utcaképre, streetview-ra, a Google kocsik által készített gömbpanorámasorra.
Akkor pedig a Google Mapsen (ez az egyik dolog, amiben a Maps többet tud a Google Earthnél) látható hónapra a bejárás dátuma, és legördíthetőek az esetleges korábbiak is, idővonalon, a képen pl. a legújabb 2014. júniusi, a legördítettben 2013. júliusi látszik (és át is lehet váltani rá), de van ott korábbi is.
Sziasztok! Van egy motoros navigációm (interphone) Igo fut rajta ami vacakol ehhez keresnék hozzá értő embert aki ezt megoldaná -rendbe tenné nekem! 16kerület és környéke lenne jó!
Ez egy ősrégi masina, már 2011-ben is jelentkeztek ezzel a problémával. Biztos, hogy azóta a lengyelek nem csináltak hozzá további térképeket? Mert ez a legkorrektebb megoldás. Akik a szoftvert próbálták lecserélni, azóta ROM tartalom újratöltéséért könyörögnek :-(
Heret kipróbálom, Scout van, nagy baj nem érhet, viszont a Wazet és a többit nem egészen értem miképpen mennek offline. Vagyis egyelőre csak herélményeket találtam neten is és nincs a menüjében térképletöltős lehetőség.
És mennyi embernek mondtam, hogy ez jó... Tavaly útközben egyszer csak megállt, aztán nem is foglalkoztam vele. Indításnál megállt a kezdőképernyőnél és kész. Na mondom leverem, felrakom másik telefonra, vagy valami. Így tudatosult bennem, bár már okostojás másik fórumosok magyaárzzák, hogy a Google maps és a Waze is megy offline...
Köszi szépen a tanácsot Igen ezt már más is mondta csakhogy 6 gigát foglal a progi azért nem akartam a belsőbe tenni Reménykedtem hogy van valami más megoldás de ezek szerint nem nagyon . akkor törlöm a közel keletet meg az oroszokat arra úgy sem sűrűn járok
Sziasztok Segítségre lenne szükségen A munkám miatt kellett vennem egy tabletett (kamionozok a rég GPS em túl kicsi és gyenge alig látom és akadozott) Szóval a tabletre feltelepítettem a primo androidos ...basarsoft 9.6.29.468978 igo primo programot Fut is tökéletesen csak nem jegyzi meg a beállításokat Minden indításnál újra be kell állítani és ez elég macerás főleg ha korán kell indulnom. Tudnátok e tanácsot adni hogy mit és hol kéne átírn
Ettők függetlenül nem kell minden feladatot ugyanazzal a szoftverrel megoldani. Egy tablet nem Garmin célGPS :-) Terepre jobbak a speciális offroad programok, mert naprakészebb térképeket használnak, a felhasználó is bővítheti. Valamennyi autós navigációra ezek is alkalmasok is jók, de legegyszerűbb kétfelé venni a feladatot. Ha autóval mégy az erdő széléig, használd az autós programokat (pl. a Garmin viaGo, vagy az ingyenes MapFactor)
Amikor kiszállsz az autóból, át lehet kapcsolni az offroad programra (Oruxmap, Locus stb.), mert az mutatja azt a szakadékot és patakot is, ami az autós navi programot nem érinti.