Az igaz József, nyilván azért nem vette feleségül még a gazdag családból származó Szüz Máriát mert még túl fiatal volt hozzá, ezért csak eljegyezte őt magának feleségül.
Az igaz József, NYIlVÁN NEM azért nem vette feleségül a gazdag családból származó Szüz Máriát mert még túl fiatal volt hozzá, hanem teljesen más volt az ok. Aki troll, az nem tudja az okot, és szamár módra azt mondja: "nyilván azért nem vette feleségül még a gazdag családból származó Szüz Máriát mert még túl fiatal volt hozzá"
"És te ágyasnak magad mellé vennél egy 16 évest, teljesen függetlenül attól hogy szerelmes e beléd vagy nem ..."
Csak 18 éven felüli lányt lehet feleségül venni nálunk (helyesen!)
Az igaz József, nyilván azért nem vette feleségül még a gazdag családból származó Szüz Máriát mert még túl fiatal volt hozzá, ezért csak eljegyezte őt magának feleségül.
József derék ember volt szerencsére nem volt feltékeny típus sem, így papíron bevállata a terhes leányanyát.
A Jézus Krisztus születése pedig így vala: Mária, az ő anyja, eljegyeztetvén Józsefnek, mielőtt egybekeltek volna, viselősnek találtaték a Szent Lélektől.
József pedig, az ő férje, mivelhogy igaz ember vala és nem akará őt gyalázatba keverni, el akarta őt titkon bocsátani.
Mikor pedig ezeket magában elgondolta: ímé az Úrnak angyala álomban megjelenék néki, mondván: József, Dávidnak fia, ne félj magadhoz venni Máriát, a te feleségedet, mert a mi benne fogantatott, a Szent Lélektől van az.
"Azért vagy képmutató etekintetben, mert ítt viszont azt írod hogy fehér férfinek feketével szexelni bűn."
(nagy gonoszság szerintem...)
Salamon kiróbálta.
Baj is lett belőle.
Bálám amikor hazaárulása is tulajdonképp fajgyalázás volt.
Izrael fiai Moáb lányaival paráználkodtak, minek következtében felgyúlt az Úr haragja és háromzer zsidó halt meg ennek következtében.
Ugyanazon napokban meglátogatám azokat a zsidókat, kik asdódi, Ammonita és Moábita asszonyokat vettek feleségül...
Avagy nem ebben vétkezett-é Salamon Izráel királya? Noha nem volt sok nép között hozzá hasonlatos király, a kit szeret vala az ő Istene és királylyá tette vala őt Isten egész Izráel fölött; őt is bűnre vivék az idegen asszonyok:És néktek engedjünk-é, hogy cselekedjétek mindezen nagy gonoszságot, vétkezzetek Istenünk ellen...
Nem azt mondtam neked, nehezenértő, hogy te csak a fehér fajt akarod szaporítani és más fajt (feketét, sárgát) nem
(nem is tudnál mást szaporítani mert te fehér vagy )
Tehát nem azt mondtam hogy csak a fehér fajt akarod szaporítani és más fajt nem, hanem azt mondtam hogy csak a fehér fajt akarod szaporítani és más dologgal ( mondjuk sakkozás kártyázás könyvolvasás) nem akarsz foglalkozni.
Mert csak a dugás érdekel.
Sőt, szexelnél fekete bőrűvel is, te képmutató, azt is kimagyaráznád Salamonnal.
Azért vagy képmutató etekintetben, mert ítt viszont azt írod hogy fehér férfinek feketével szexelni bűn
Te viszont simán megtennéd. Fő hogy nő legyen, mert tény és való buziember valóban nem vagy.