Szeretném összegyűjteni, hogy milyen publikálási lehetőségek vannak olyan tanulmányok megjelentetésére az új fizikához kapcsolódó cikkek, tanulmányok, könyvek számára.
Igen ezt én is úgy gondoltam, hogy erő nélkül nincs tér . Én ezt úgy fogalmaztam meg , hogy a tér az ameddig a test ereje hat. Én azt irtam a könyvembe, hogy minden testnek van egy saját tere . Nem én vagyok az egyetlen. Mi akkor a téridő?
Nos, a filozófiában a tér és az idő két külön foglom, amik külön is nagyon képlékenyen vannak definiálva.
A fizikában azonban nem lehet elválasztani őket egymástól, mivel összeköti őket a dinamika, a mozgás. Mivel mozgás, erő nélkül nincs kiterjedés (tér), a mozgás pedig időt vesz igénybe. Az azonnali hatás, még nincs kísérletileg igazolva. Ha ez bekövetkezik, revideálom a nézetemet.;-)
A téridő a legnagyobb helyzeti energia ami létezik. Van Tér és van Idő Én leirtam mit értelmezek a TérIdő alatt.Azonkivűl azt sem tudfom, hogy eszik e vcagy isszák . Mi a fene az a Téridő?
„Szerinted miféle anyagból van a tér, vagy az idő?
Szerintem semmilyenből. „
Ezt jól gondolod. Viszont az energia és a tömeg ekvivalens, vagyis átválthatók, mint a valuták. Amikor tömeget viselő, vagy fénysebességnél lassabb az „energia”, csak akkor beszélünk anyagról. Ha viszont fénysebességű és tömegnélküli, akkor inkább helyzeti energiáról. A helyzeti energia meg potencia a javából. A téridő pedig a legnagyobb helyzeti energia, ami létezik.;-)
„Lehet ,hogy én tévedek , vagy belezavarodtam mágneses tér , vagy mező?”
Ne légy zavarban! Amikor térről beszélünk, akkor egy sík statikus kétdimenziós területről van szó. Amikor mezőről beszélünk, akkor egy dinamikus, (szélben hullámzó búzamező) a 3D terület, amit odaképzelünk.;-)
Na figyelj szavadon foglak. Ha a szeretet fogalom és nem anyagi természetű akkor szerinted szeretet nincs. Ha olvasnád a könyvemet te nagyon meglepődnél.
Szerintem a Föld forgása kényszeriti a Holdat hogy a Föld körül keringjen. Nekem az agyamra megy ez a görbe téridő. A Tér olyan amilyen a Testek alakja.