Én is kíváncsi lennék, biztos tanulságos lenne még nekünk usereknek is. De Csincka roppant korrekt és nem ad ki infót és ez valszeg minden más modira, így Opira is igaz.
Az Adminisztrátor státusz és az admin jog nem ugyanaz. Az első amúgy szerintem csak Opinak van (meg Il Buononak, asszem), Csinckáéknak szerintem nem. Admin joguk ettől még lehetett, tehát rootolhattak is akár.
Visszakerestem az archívumban, jogos, én emlékeztem rosszul erre (sajna itt maga a pajzs nem látszik, de a felbukkanó ablak feljön a státusszal, ha ráviszem az egeret).
Sosem volt (az adatlapunkon) adminisztrátor státuszunk.
Anno a modsegben említettem is, a pajzsunk(2sávos) és az adatlapi státuszunk is a fórumcsoport-megbízottakéval megegyező volt (technikai okokból), de a jogosultságunk a teljes Fórumra kiterjedt.
Nem a külcsín számít, hanem a belbecs, ha így érthetőbb.
Mindegyik a maga jogaiba. És lehet, hogy a tudatszerelő mégis admin. Akárhogy is, nem védem én Hümit (mégis egyből hivatkozni fog rám szerintem :D), de nem lehet, hogy most kivételesen tényleg neked nem kellett volna beszólnod őneki? Vagy leginkább egymásnak persze :)
Amennyire userként láthattam, szerintem is jól végezted a munkádat. Ehhez képest a látszat tényleg érdekes. Bár én Opinak is hajlamos vagyok hinni, szóval nem tudom, mi az igazság. De ezek után felettébb érdekelne... még tanulságos is lenne talán, akár nekünk usereknek is.