Viszont akkor legyél szíves 2021-re is akciós árakat mutogatni, kizártnak tartom, hogy egy magadfajta ügyes akcióvadász 209-nél olcsóbban nem talált tavaly tejet. Én például 189-ért is vettem, keresés nélkül is.
Persze ha magadat akarod becsapni, az a te dolgod.
Az már probléma, ha a KSH trükközik ilyen módon: idei akciós tejet hasonlít tavalyi normál árashoz. Idei S-Budget étolajat hasonlít tavalyi márkázotthoz. Idei legolcsóbb kisker árakat hasonlít tavalyi átlagossal. És így kihoz a végén egy nevetséges mértékű, 5-7 százalékos hivatalos árváltozást, miközben a valóságban 20-30-50 százalékkal fizetünk többet ugyanazokért az árukért.
Biztosan. Csak ugye az infláció nem azt jelenti, hogy régen vettem Mercedest húszmillióért, ma meg harmincba kerül, akkor nincs is infláció, mert vehetek helyette Daciát négymillióért.
Biztos találni 265-ért is tejet, én viszont mindig az akciós 2,8-asat veszem, és mindig akciós valamelyik. Én tegnapelőtt 229-ért vettem, és valszeg ma is annyiért fogok, de lehet, hogy 219-ért.
Persze ha nagyon akarnék tudnék 350-ért is, csak az már nem fair összehasonlítás lenne.
A rokinyugger migráns német haverodnak írtam, aki a magyarokat lepfatelepezi állandóan.
Aztá kezdtétek a német árakat, szegénységet.
A győzősinek meg válaszoltam a kérdésére .
,,.. majd emiatt szánnivaló módon lemoslékosoztad magadat."
Az összefosás koalíció a moslékos, saját magukat nevezték el annak .
a moslék kifejezést a baloldali koalícióra először az akkor még a függetlenség látszatát keltő Momentum alelnöke, Soproni Tamás használta 2017-ben, a 24.hu-nak „Nem akarjuk összegyurcsányozni magunkat” címmel adott interjúban..... lehet, hogy valaki nagyon szereti a Gundel-palacsintát, a gulyáslevest és a tökfőzeléket külön-külön, de ha összeturmixoljuk ezeket, az mégiscsak moslék.”