Hogy a pék húzná rá az összes renickest! Most tényleg elfogyott mindenem. Egy 5 napos szradéák 58 %-os jó válaszaránnyal és 2-3 másodperces válaszidőkkel.
Innentől estig még kb 2 órát töltök el a gép mellett, most jönnek sorra a labirintusbeli meccsek, esetleges trónszék foglalási meccsek( ha van reá lehetőség stb)
Ha számolnám, hamar kijönne a végeredmény. Ma reggel 06-kor ébredtem, 6.18-ra végeztem minden napi kötelezettségemmel.(Bajnokság, Kupa, Páros-liga mérkőzések). Az azóta eltelt időben kb. fél- egy órát töltöttem eddig itt a gép mellett. Ez ha végiggondolom nem sok, és mivel koromnál fogva gyakorlatilag ez az egyetlen szórakozásom ( a jó idő beállta előtt) ez nem annyira sok. Végiggondolva ennél több is beleférne.
Miután játszom a bajnokságban, kupában és páros bajnokságban, így minden napra legalább 3 mérkőzés jut. Meg azért a pontszerzési lehetőségekre és napi kihívásokra is is figyelek.
Mindezeket figyelembe véve is kevesebbet játszom mint a kezdeti időkben.
És van egy rossz hír is. A sok renickes miatti csatákban elég alaposan lecsökkent a hadianyagom. Lassan erősen meg kell gondolnom, kikre költöm a lehetőségeimet:-)
Értelek. Ne érts félre én nem akarlak mindenképpen erre a játékra ösztökélni. Csak elmondok dolgokat, amikről eddig még esett szó. A többi a Te döntésed!
Bocs, van még valami amikről eddig nem beszéltünk. Vannak különböző bajnokságok:
-Bajnokság -Kupa
-Párosliga
Mindegyikben kipróbálhatod tudásodat, mérheted a veled egy csoportban szereplők tudásához. És persze a kérdésekkel a tudásszintedet folyton növelheted. A páros liga kiemelkedik a többi közül. Egyedül itt van lehetőség egy választott játékostársaddal élő beszélgetést folytatni a játék időtartama alatt - általában 8 nap, utána új társat kell választanod, mert a közvetlen következőben nem játszhatsz az előző párod oldalán.
Na látod ebben nem tudok segíteni. Szerintem a játék nem rossz, nekem sokat segít a memória megőrzésében.
A játékban számtalan lehetőség rejlik, meg kell találni mi az ami foglalkoztat és leköti a figyelmedet. Én egyedüli hibájaként továbbra is az időigényességet tudom említeni. Azt viszont mindenki maga tudja eldönteni, hogy naponta mennyi időt szán a játékra. Szép napot kívánok!