"Ide figyelj, Szénásikám, te summantottál az MDF-székház-ügyben is. Most elmondtad a mondandódat, újra visszatértünk az ügy tárgyalására, úgyhogy ne ravaszkodj, mert leverem a szemüvegedet, és rá is ugrok!" - fordult Szénásihoz a testület előtt a polgármester ráadásnak le is tulkozva őt.
újabb légy esett a levesbe...a jövő héten kezdik a versenyzők toborzását...már sikerült felmérni, hogy nem lesz elegendő olyan jelentkező, akinek rendvédelmi végzettsége van...
Tehát bárki, aki megfelel a felvételin (remélem fenn a hegyen a tornaplyán is felmérik az állóképességüket) és a Teve utca is rábólint, az mehet tanfolyamra..ha azt is sikerül megugrani, akkor irány valamelyik zűrös iskola.
" a rendőrség véletlenül hozta nyílvánosságra a hírdetést"...
Egy lófaszt véletlenül...ez egy sima teszt, mégis hogy reagál a társadalom azon része, mely még nem agyhalott....
Nos a botrány kezd alakulni...az elemzők lecsapnak, mint gyöngytyúk a takonyra, aztán jól kielemzik a hozzászólásokat, melyet szép fizetség reményében végeznek.
Asszondja a Fidesz, és egy darabig egyet is értettem de már nem tudom, mit higgyek, akkor: jó a belső konfliktus mert nem jönnek a migránsok, ez a Fideszes alaptétel, ezzel értettem egyet, de most ahogy látszik a cigányok fognak szalámit csinálni belőlünk..S akkor melyik a jobb ? A szalámi, a kolbász, vagy netán a SÓSKA LEVES ?:D
Orosházán például a lapban olvasott hirdetés szerint 700 forintot lehet keresni óránként, és ugyan nem derül ki, mennyit kell dolgozni egy héten, az egyszerűség kedvéért 8 órás munkavégzéssel számolunk heti 5 napon át, így ez az órabér 112 ezer forintot jelet havonta.
Azok a biztiőrök, akik amúgy telesírták a sajtót az elmúlt évtizedekben, hogy milyen tarthatatlan a párszáz ft-os órabér, mindez megfejelve a feketén foglalkoztatással és tervezhetetlen műszakbeosztással...???
......"már kiverte a biztosítékot, főleg amiatt, hogy egy ilyen szenzitív munkakör betöltéséhez elég egy gyorstalpaló az érettségi mellé. De azt is problémásnak érzik, hogy a jövendő iskolaőrök keresete a kezdő tanári fizetéssel megegyező lesz.
A biztonsági őrök oldalán is viccnek sejtik az állásajánlatot, mert annyira kevésnek találták a beígért keresetet. "......