Keresés

Részletes keresés

püfffneki Creative Commons License 2024.04.03 0 2 15630

A szegények topoikjában gyakran volt beírva, hogy  a családsegítők annyi ruhát szednek össze , hogy hajléktalanok akár naponta átöltözhetnek.

Hát a vádlott nem úgy nézett ki mint akit vmi családsegítő tiszta ruhába öltöztetett volna a tárgyalásra.

püfffneki Creative Commons License 2024.04.03 0 2 15629

Nagyon irritál Szellő ezért ma a Tényeket néztem a tv2őn.

Volt benne egy nő akit 10 évre ítéltek, mert nem gondoskodott megfelelően az anyjáról.

Az elítélt maga is mozgáskorlátozott, nem bírta ápolni.

Biztos nem tudta mi a módja a segítségkérésnek.

Én azt hiszem a börtön jobb hely lesz számára, mint az az ócska viskó. Kap ebédet, áram lesz, fűtés, lehet hogy még tévézhet is.

Némelyik szociális otthonban se jobb a híresztelésk szerint.

Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.04.03 -3 0 15628

Az IE a feminista és genderideológia trójai falova.

Névleg a nők elleni erőszak ellen küzd, de nem ez az igazi célja, hanem a hitelvek becsempészése az államok törvényeibe. Az erőszakellenesség csak arra kell, hogy ha valaki tiltakozna az egyezmény ellen, akkor lehessen rá mutogatni, hogy 'az erőszakot támogatja' :-/

Előzmény: ásítósmacska (15625)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.04.03 -2 1 15627

"Van bármi kimutatható eredménye ennek az egyezménynek?"

Természetesen. Például a spanyol férfiak körében drámaian megnőtt a hajléktalanság és az öngyilkosság a sok hamis vádas ellehetetlenítés miatt. Ja, és nőtt a nők elleni erőszak is, mert 'minden mindegy' alapon akkor már ha úgyis börtönbe kerül, el is követte azt, ami a vád volt...

Előzmény: Csam úr (15626)
Csam úr Creative Commons License 2024.04.03 0 0 15626

Van bármi kimutatható eredménye ennek az egyezménynek? Különös tekintettel Törökország területén? Nem igazán olvastam, hallottam, vagy láttam bármit is ami ennek lett volna az eredménye. De lehet, hogy csupán én nem láttam.

A dolog másik oldala meg az, hogy a bántalmazás  az bántalmazás kortól nemtől vallástól függetlenül.

Előzmény: ásítósmacska (15625)
ásítósmacska Creative Commons License 2024.04.03 -2 0 15625

https://mandiner.hu/belfold/2024/04/nem-a-noket-vedi-hanem-a-ferfiakat-es-a-tarsadalmat-tamadja-az-isztambuli-egyezmeny

„Már a dokumentum preambuluma is a nők és lányok erőszakkal szembeni védelmét, továbbá a nők és lányok elleni erőszak megelőzését tűzi ki célul: csupa – szintén férfiellenes – »nővédelmi« ajánlást említ, a férfiak és fiúk védelméről egy szót sem ejt. Tehát már a gyerekekre is kiterjeszti a nemi diszkriminációt, miközben a fiúk nagyjából kétszer gyakrabban esnek családon belüli erőszak áldozatává, mint a lányok. A fiúgyerekek jóval nagyobb eséllyel válnak bántalmazás áldozatává az anya és az apa, illetve a nevelőanya, nevelőapa részéről, mint a lánygyerekek, de az Isztambuli Egyezmény alkotói nem érezték úgy, hogy ezzel törődni kellene.

A családon belüli erőszak nemcsak a nő bántalmazásából állhat. A megromlott kapcsolatokban legtöbbször egymást bántalmazzák a felek lelkileg, testileg. Az egyoldalú bántalmazás statisztikailag legjellemzőbb formája, amikor az elvált anya fiúgyerekét bántalmazza az anya élettársa. Ez sem fontos az Isztambuli Egyezmény megalkotói szerint.

Előzmény: Abszolút Igazság (15613)
ásítósmacska Creative Commons License 2024.03.30 -1 1 15624

Uncsi!

Előzmény: püfffneki (15623)
püfffneki Creative Commons License 2024.03.30 -1 2 15623

Mivel  most szeretjük az oroszokat, ez nagyonis aktuális, hogy április 4ről szóljon az ének....

SZP külügy úr lehet hogy koszorúzik is.

Előzmény: ásítósmacska (15621)
püfffneki Creative Commons License 2024.03.30 0 2 15622

Faggattál  fiaimról és visszakérdeztem.

Régvót, csak nem feledtem a reakciódat.

Előzmény: ásítósmacska (15618)
ásítósmacska Creative Commons License 2024.03.30 -1 0 15621

Azt mindenesetre megtaláltam, hogy neki az április 4. ünnep... 

Pafff!

Előzmény: Abszolút Igazság (15619)
ásítósmacska Creative Commons License 2024.03.30 -1 1 15620

Konkrét választ soha nem ír. Főleg ha a propagandájával ellentétes tények vannak...

Előzmény: Abszolút Igazság (15619)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.03.30 -2 1 15619

Látod, offolni és személyeskedni bezzeg van időd.

Ennyi erővel adhattál volna értelmes választ is az ontopik kérdésre.

Előzmény: püfffneki (15617)
ásítósmacska Creative Commons License 2024.03.30 -2 0 15618

A személyeskedés egy külön fejezet. 

Irreleváns a hasonlatos.

Előzmény: püfffneki (15617)
püfffneki Creative Commons License 2024.03.30 0 2 15617

Ez bizony könnyen előfordul.

Én amikor kérdeztem tőled hány gyereked van és mekkorák, te is ezt állítottad, hogy egy csomószor leírtad keressem vissza.

Szegény megboldogult barátnőm is ezt írta egy kérdésemre, mostmeg már nincs is:(

Előzmény: ásítósmacska (15616)
ásítósmacska Creative Commons License 2024.03.30 -1 0 15616

Mert nem emlékszik, hogy melyik nickjén írta, melyik topikba. 😂😂

Előzmény: Abszolút Igazság (15614)
Csam úr Creative Commons License 2024.03.30 0 0 15615

Sosem fogsz tőle egyenes választ kapni.

Előzmény: Abszolút Igazság (15614)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.03.30 -2 0 15614

Nem bírod ide leírni értelmesen?

Előzmény: püfffneki (15612)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.03.30 -2 0 15613
püfffneki Creative Commons License 2024.03.30 -1 2 15612

Számtalan topik van e témában .

Egy párban kifejtettem véleményemet, keresd meg.

Előzmény: Abszolút Igazság (15611)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.03.29 -2 1 15611

Püfi, itt már csak a te pártatlan igazságérzeted segíthet:

"Magyar elismerte, hogy mondtak egymásnak kevésbé szépeket is a 18 éves kapcsolatuk során, s valóban előfordult, hogy beült a hátsó ülésre, de sokszor fontosnak érezte, hogy bocsánatot kérjen. Azt is írta. Ugyanakkor hozzátette: „Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött.”

Ilyen esetben a nő vagy a férfi az áldozat? #metoo vagy #youtoo?

Előzmény: püfffneki (15610)
püfffneki Creative Commons License 2024.03.29 0 1 15610

96 éves mozgássérült nő halt meg tűzben. 

Évek óta ki se mozdult a lakássból. Vajon hogy táplálkozott?

Gondolom az ő gyerekeit nem ítélik 8 év börtönre, amiért nem juttatták kórházba , vagy otthonba.

Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.03.29 -1 0 15609

Vigyázat, Antinő Rita cikk, ennek megfelelően olvasandó...

Először is, hülyeségeket beszél, valójában az fáj neki, hogy lesöpörték az isztambuli förmedvény nevű trójai falovat, nagyon helyesen.

És ha próbálod a politikától elvonatkoztatva nézni kettejük kapcsolatát, egyelőre pont VJ ismerte el, hogy meg is ütötte MP-t, míg MP-ről semmi hasonlót nem állított.

És továbbra sem lenne helyes bemondásra hinni az állítólagos áldozatoknak. Az ügyet komolyan kell venni, gyorsan kivizsgálni, és elítélni a bántalmazót (ha tényleg volt bántalmazás), vagy ugyanolyan súlyos büntetést adni a hamis váddal manipulálónak (ha nem történt bántalmazás).

Előzmény: Peter_Cs (15608)
Peter_Cs Creative Commons License 2024.03.29 0 1 15608
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.03.29 -1 0 15607

Ja, és a Hajdú Péterrel készült interjúban maga VJ ismerte be, hogy megütötte a férjét. Ezzel szemben a férjéről sosem állította, hogy bántotta volna fizikailag is, csak dühöngött.

Ilyen az élet, a férfi csak annyit ér el a fizikai erejével, hogy az ő felelőssége, hogy még a legnagyobb veszekedés során se veszítse el az önuralmát - míg a nő üthet, akár teljes erőből is, és aztán előadhatja a szegínybántalmazottat.

Előzmény: Csam úr (15606)
Csam úr Creative Commons License 2024.03.29 0 0 15606

Arról nem is beszélve, hogy a szóbeli bántalmazás is bántalmazás, nem csak a fizikai. A verbális kommunikációban pedig a hölgyek messze jobban teljesítenek.

Nagyon értenek a zsörtölődéshez a piszkálgatáshoz, a veszekedéshez.

Megszámlálhatatlanul sokat hallottam férfiaktól a sörözőben ( ott dolgoztam egy ideig) , hogy  - "nem megyek még haza mert az asszony mindíg kárál, és attól félek egyszer nagyon odasózok neki ha már elszakadt a cérna.

Előzmény: Abszolút Igazság (15605)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.03.28 -1 2 15605

Mert a bántalmazott férfinak már a létezése is cáfolja az ő narratívájukat a nők áldozatiságáról.

De a jelek szerint a jobboldali nő se nő, a baloldalnak kedves bántalmazó meg nem is bántalmazó...

Előzmény: Csam úr (15604)
Csam úr Creative Commons License 2024.03.28 0 0 15604

A NANE is eléggé kettős mércét alkalmaz. Ha pl. egy férfit bántalmaz a párja akkor viselje el,

ha egy nőt  bántalmaz a párja akkor égszakadás-földindulás-harsogás.

Előzmény: Abszolút Igazság (15603)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.03.28 -1 1 15603

"Sem a NANE, sem a Patent Egyesület nem kívánta kommentálni Varga Judit bántalmazását. Mindez azért is furcsa, mert a Soros-dollárokból kitömött szervezetek máskor nagyon hangosak tudnak lenni nőbántalmazási ügyekben – hívta fel a figyelmet az Origó.

A NANE és a Patent Egyesület máskor már a nőbántalmazás gyanúja esetén is meg szokott szólalni, de most mélyen hallgatnak. A két szervezetnek az Origó feltette azt a kérdést, hogy van-e helye a feleségét kínzó Magyar Péternek a közéletben? Választ azonban nem kaptak.

Mindez azért is megdöbbentő, mert pont Varga Judit volt, aki őket is meghívta minden egyes egyeztetésre, kezdeményezésre, párbeszédre, ezt a szerdai interjúban is kiemelte, hogy ez ezért külön fájó számára."

https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/03/a-nok-jogait-vedo-szervezetek-hallgatnak-magyar-peter-remes-tetteirol

Abszolút Igazság Creative Commons License 2024.03.28 -1 1 15602

Ja, és vicces mellékszál, hogy VJ a frizbis interjúban kicsit elszólta magát:

"Állította, volt férje többször is zsarolta azzal, hogy valamilyen felvételeket közzé fog tenni, és ezzel kormányt buktat, neki azonban nem mutatta meg egyiket sem, így arra gondolt, valami olyan videó lesz, amelyen ő a gyerekekkel kiabál, vagy esetleg bántja a férjét."

https://magyarnarancs.hu/belpol/varga-a-frizbiben-peter-most-rajtam-all-bosszut-266798

Előzmény: ásítósmacska (15599)
ásítósmacska Creative Commons License 2024.03.21 -1 0 15601

némileg OFF, de a mély kussolás hasonló ezügyben (se nőjogi, se egyéb jogvédő szervezetek ingerküszöbét nem érte el),holott ugye a pedofil ügyek most igazán csúcsra vannak járatva mindenhol.

A romnetes portálon meg kint vannak a videók teljes terjedelemben. Arckitakarás nélkül. :(

ON

Előzmény: Abszolút Igazság (15600)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!