Az IE a feminista és genderideológia trójai falova.
Névleg a nők elleni erőszak ellen küzd, de nem ez az igazi célja, hanem a hitelvek becsempészése az államok törvényeibe. Az erőszakellenesség csak arra kell, hogy ha valaki tiltakozna az egyezmény ellen, akkor lehessen rá mutogatni, hogy 'az erőszakot támogatja' :-/
"Van bármi kimutatható eredménye ennek az egyezménynek?"
Természetesen. Például a spanyol férfiak körében drámaian megnőtt a hajléktalanság és az öngyilkosság a sok hamis vádas ellehetetlenítés miatt. Ja, és nőtt a nők elleni erőszak is, mert 'minden mindegy' alapon akkor már ha úgyis börtönbe kerül, el is követte azt, ami a vád volt...
Van bármi kimutatható eredménye ennek az egyezménynek? Különös tekintettel Törökország területén? Nem igazán olvastam, hallottam, vagy láttam bármit is ami ennek lett volna az eredménye. De lehet, hogy csupán én nem láttam.
A dolog másik oldala meg az, hogy a bántalmazás az bántalmazás kortól nemtől vallástól függetlenül.
„Már a dokumentum preambuluma is a nők és lányok erőszakkal szembeni védelmét, továbbá a nők és lányok elleni erőszak megelőzését tűzi ki célul: csupa – szintén férfiellenes – »nővédelmi« ajánlást említ, a férfiak és fiúk védelméről egy szót sem ejt. Tehát már a gyerekekre is kiterjeszti a nemi diszkriminációt, miközben a fiúk nagyjából kétszer gyakrabban esnek családon belüli erőszak áldozatává, mint a lányok. A fiúgyerekek jóval nagyobb eséllyel válnak bántalmazás áldozatává az anya és az apa, illetve a nevelőanya, nevelőapa részéről, mint a lánygyerekek, de az Isztambuli Egyezmény alkotói nem érezték úgy, hogy ezzel törődni kellene.
A családon belüli erőszak nemcsak a nő bántalmazásából állhat. A megromlott kapcsolatokban legtöbbször egymást bántalmazzák a felek lelkileg, testileg. Az egyoldalú bántalmazás statisztikailag legjellemzőbb formája, amikor az elvált anya fiúgyerekét bántalmazza az anya élettársa. Ez sem fontos az Isztambuli Egyezmény megalkotói szerint.
Püfi, itt már csak a te pártatlan igazságérzeted segíthet:
"Magyar elismerte, hogy mondtak egymásnak kevésbé szépeket is a 18 éves kapcsolatuk során, s valóban előfordult, hogy beült a hátsó ülésre, de sokszor fontosnak érezte, hogy bocsánatot kérjen. Azt is írta. Ugyanakkor hozzátette: „Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött.”
Ilyen esetben a nő vagy a férfi az áldozat? #metoo vagy #youtoo?
Vigyázat, Antinő Rita cikk, ennek megfelelően olvasandó...
Először is, hülyeségeket beszél, valójában az fáj neki, hogy lesöpörték az isztambuli förmedvény nevű trójai falovat, nagyon helyesen.
És ha próbálod a politikától elvonatkoztatva nézni kettejük kapcsolatát, egyelőre pont VJ ismerte el, hogy meg is ütötte MP-t, míg MP-ről semmi hasonlót nem állított.
És továbbra sem lenne helyes bemondásra hinni az állítólagos áldozatoknak. Az ügyet komolyan kell venni, gyorsan kivizsgálni, és elítélni a bántalmazót (ha tényleg volt bántalmazás), vagy ugyanolyan súlyos büntetést adni a hamis váddal manipulálónak (ha nem történt bántalmazás).
Ja, és a Hajdú Péterrel készült interjúban maga VJ ismerte be, hogy megütötte a férjét. Ezzel szemben a férjéről sosem állította, hogy bántotta volna fizikailag is, csak dühöngött.
Ilyen az élet, a férfi csak annyit ér el a fizikai erejével, hogy az ő felelőssége, hogy még a legnagyobb veszekedés során se veszítse el az önuralmát - míg a nő üthet, akár teljes erőből is, és aztán előadhatja a szegínybántalmazottat.
Arról nem is beszélve, hogy a szóbeli bántalmazás is bántalmazás, nem csak a fizikai. A verbális kommunikációban pedig a hölgyek messze jobban teljesítenek.
Nagyon értenek a zsörtölődéshez a piszkálgatáshoz, a veszekedéshez.
Megszámlálhatatlanul sokat hallottam férfiaktól a sörözőben ( ott dolgoztam egy ideig) , hogy - "nem megyek még haza mert az asszony mindíg kárál, és attól félek egyszer nagyon odasózok neki ha már elszakadt a cérna.
"Sem a NANE, sem a Patent Egyesület nem kívánta kommentálni Varga Judit bántalmazását. Mindez azért is furcsa, mert a Soros-dollárokból kitömött szervezetek máskor nagyon hangosak tudnak lenni nőbántalmazási ügyekben – hívta fel a figyelmet az Origó.
A NANE és a Patent Egyesület máskor már a nőbántalmazás gyanúja esetén is meg szokott szólalni, de most mélyen hallgatnak. A két szervezetnek az Origó feltette azt a kérdést, hogy van-e helye a feleségét kínzó Magyar Péternek a közéletben? Választ azonban nem kaptak.
Mindez azért is megdöbbentő, mert pont Varga Judit volt, aki őket is meghívta minden egyes egyeztetésre, kezdeményezésre, párbeszédre, ezt a szerdai interjúban is kiemelte, hogy ez ezért külön fájó számára."
Ja, és vicces mellékszál, hogy VJ a frizbis interjúban kicsit elszólta magát:
"Állította, volt férje többször is zsarolta azzal, hogy valamilyen felvételeket közzé fog tenni, és ezzel kormányt buktat, neki azonban nem mutatta meg egyiket sem, így arra gondolt, valami olyan videó lesz, amelyen ő a gyerekekkel kiabál, vagy esetleg bántja a férjét."
némileg OFF, de a mély kussolás hasonló ezügyben (se nőjogi, se egyéb jogvédő szervezetek ingerküszöbét nem érte el),holott ugye a pedofil ügyek most igazán csúcsra vannak járatva mindenhol.
A romnetes portálon meg kint vannak a videók teljes terjedelemben. Arckitakarás nélkül. :(