Mikor odaültem , így hittem én is . De ugyanaz a két ablak csinálta a lakcímest , mint a jogsist . Direkt figyeltem . Ráadásul az egyiknél egy középkorú román pár ült vagy 20 percet minimum . Bonyolultak lehettek , mert az ügyint. 2x is elszaladt tanácsot kérni . No mindegy azért délre hazaértem még a Tescóból is .
Ma voltam a Kormányhivatalnál jogsít újíttatni .Hajnal 9-kor kezdtek számokat osztogatni . 8,45-kor legalább 30-40 ember állt már a sorban , előttem max 6 fő . Mindkét ügyintéző ott volt , de csak bámulta a sort , még véletlenül sem kezdték el 9 előtt egy perccel sem . Ha már úgyis ott van , nem mindegy lett volna ? Aztán ültem még vagy 40 percet , mert hiába csak 6-an voltak a számosztó sorban előttem , már az is hazaért , aki 30-al utánam volt . Még most sem értem a dolog logikáját .
Ha nem a saját otthonában volt , akkor teljesen természetes volt a viselkedése .
A macska kíváncsi , ezért mindent meg kell neki vizitálnia még otthon is . A helyváltoztatás is stresszeli , ezért is manikűrözhetett a bútoron . Kiszökni is azért próbálgathatott , mert idegen volt neki minden , haza akart menni .
Állandóan attól kellett félni, hogy kiszökik a lakásból.
Simogatni nem hagyta magát, na, ezt megértettem, a körmeit a bútoron próbálta használni, naponta többször tisztítottuk az almot, hogy ne legyen szag a lakásban.
Volt már 2 cicám, azt hiszem, elszoktam én már ettől.
Mintha a kényelmem fontosabb lenne, mint régebben.
Mindenféléket összeolvasok, pl azt is hogy a macskák szakaszosan alszanak, és nem értik az ember hosszú mozdulatlanságát, ezért aggódnak nem haltál e meg véletlenül.
Micike olyat csinált ma , amit még a 11,5 év (vagy már 12 ?) alatt soha : az előszoba szőnyegre piszkított két pöttyet . Reggel hányt is .:-((( A hülyéje megrágicsált egy virágot az erkélyen , és valószínűleg nem tett jót a gyomrának . Most kitalálhatom hová tegyem , hogy többször ne érje el .
Mindig van valami szarság , amivel foglalkoznom kell . Pedig kezdem unni .