Én nem vagyok körúti szalonos, de én első körben Karácsony Gergelyre fogok voksolni. Majd aztán a második körben Puzsér Róbertre. Aztán játsszák le. :-D
azota akkor lett volna 8 ev, hogy tegyunk ellene. de ez nem tortent meg, a vagyonvesztes folyamatosan folytatodott. a kovetkezo fopolgarmester valasztason taplos lesz az ellenzeki jelolt ellenfele, nem a 2010 elotti fopolgarmesterrol fognak az emberek szavazni.
Csak szerintem kellene neki egy új gazdatest, mert a maszoppal a 12% elég vékonyra sikerült, és kétharmad kéne.
A 21. Századi Nemzeti Néppárt jelöltjeként szerintem akár az ötharmad is összejöhetne neki, ha nem kavar be a Fidesz, és nem indítja el ellene Schmuck Andort. Vagy a bátyót.
> Ha megválasztjátok egy a fontos:képes legyen Budapest érdekében a hatalommal harmonikusan együttműködni. Ez a város fejlődésének a kulcsa.
epp errol van szo. meg veletlenul se kell es szabad a hatalommal "harmonikusan" egyuttmukodni. ideje kiallni budapestert es a puhapocs hozzaallast kicsit felkemenyiteni. ez lenne budapest erdeke es nem a "harmonikus" egyuttmukodes.