waooo... pedig orvosi ügyeletet szivesen vállalnék, föleg ha például sürgős gégemetszést is kellene csinálnom, Szivesen kiprobálnám mert még sose volt rá alkalmam.
Lényegtelen a kihordás?:-) Kár, hogy nincs lehetőséged kipróbálni, milyen várandósan dolgozni. 12 hetes terhességi kor után nem vállalhatsz éjszakai műszakot, értelemszerűen pl. orvosi ügyeletet sem.
Ilonka, mire "kirepül" a 3. gyerek, marad még kb. 5-6 aktív év, a mostani szülési trendeket elnézve - bőven 30 fölött születik az első, 40-42 évesen a 3., ha egyáltalán...- még annyi se. Nyugdíjból nem vonnak szja-t.
Szerintem az "élete végéig" kitétel túlzás , és érthetetlen .
Mert miért élete végéig ? Amíg felnőnek a gyerekek , addig nyilván többet kell rájuk fordítani , mint egy gyerekre , esetleg a kettőre . No de ha már nem a szülő tartja el őket , mi az anyagi ráfordítás különbsége akárhány gyerekes családok között ?
..... és nem aránytalanul nagy a kedvezmény/nincs kedvezmény a 2 , illetve 3 gyerekeseknél ?
LOL. Kiadták a központban, hogy már csírájában támadni és lejáratni kell az elképzelést, mert túl nagy népszerűséget hozna a Fidesznek?:-) Másképp aligha magyarázható az elmebeteg fröcsögésed.
Az, hogy nem kopasztanak meg ingatlanadóval, nekem is jó, neked is jó, minden ingatlan tulajdonosnak jó. Te ebből csak azt látod, hogy a gOrbánnak jó, tehát egy szemét állat hogy nem adóztat szarrá mindenkit saját magával együtt.
Ahogy az ingtalandonal is pont veletlenul a 40+ ingatlanos Orban - ami ugye feleség neven volt főleg - nem híve... de o a szegény, panelban lakó tanárért aggódott.
Mondtam , annyi kell hogy 1.5 millió forintos bevételig adómentes, utána nem!