Részletes keresés
Merkel, úgy kiosztotta Vitykát, hogy azóta az sallerral az arcán bujdokol
Maclon bohóc már lecserélte a fél korrupt kormányát......bíztató kezdet.
............ van fejlődés lássuk be.
:-))
Merkel az esti beszédében kiosztotta Orbánt. Most már Vitor visszasírja a régi szép időket amikor, csak kokikat kapott.
Csak a képzavarra próbáltam volna rámutatni. Elevenébe vág a magyar.
Milánói vagy bolognai?
Alig szanalmas ugye újra előadni? Különösen hogy idén az EU adja sorban a kokikat, sallereket a demagógoknak, pedig Viktor próféta miket jósolt 2017-re!
Igen. Orbánról beszelt es Orbán próbálja előadni hogy a V4-eket támadta (mivel is?).
De a legszebb hogy a KOKI SALLER BUNKÓ stílus dumál itt arról hogy mi az illem??? Az az Orbán aki minden adando alkalommal lesz...ja az Europia illemet?
Én makaróniról beszéltem:)))))
Ne keverd össze Orbánnal.
Te már csak tudod,tapasztalatból beszélsz.
Oszt kiderült, hogy magát járatta le!!!!!
elevenére tapintott
Macron csak 1 újabb báb, akinek a 2/3os reményei elszálltak, mint esti fing a fülledt melegben:DDDDD
Valszeg vizsgáltad a gatyáját:DDDDD Aztán 1 7 múlva kiderül, hogy semmi sem úgy volt, ahogyan liberálék szerették volna:DDDD
Újabb ellenségkép:Macron
Megis Orbánból emiatt bujt elő újra a bekepzelt kocsmai stílusa!
Akkor nagyon igazt szolt macron es Orban is tudja. Azért rezelt be
Ja, nem szupermarket, hanem köztisztaságiak, akik a szemetüket K€pába hordják:((((
Ugy latszik nagyon elevenébe tapintott Macron és igazat szolt!
Hiába na a gyerekszoba hiánya, meg az állandó gyerek veresek otthon..
A"kerti törpék"így viselkednek.
Majommézes makarónival:DDDDDD
0
KOKI SALLER után megint előbujt az igazi énje... csak tudnám kinek képzeli magát amikor mar Merkelnek sem kell?
Személyeskedve, lekezelően nyilatkozott újságíróknak a francia köztársasági elnökről
Index Fórumok
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!