Sajnos Tamás van egy rossz hírem, itt a játék szervezői tették egy "csúszkára" a kapufát. Sőt, - képletesen szólva - már tizenegyest is lehet vásárolni, legálisan.
Nem a felhasználó a hibás azért, hogy ilyen gyatra lett ez a játék.
Játék utolsó forduló nekem több a pontom mint a másik két játékosnak összesen...az utolsó a váramra jön egy tornyom oda...oda a második...oda a harmadik na mondom nézzük ezt a papagájt.)) Telibe.
Jön a csetes szöveg ..csak segítséggel tudsz elérni valamit.))
Az hogy megközelíteni sem tudtak az nem számított...
Szóval ennyire kell komolyan venni a játékot légy laza és JÁTSSZ.
(volt már olyan is hogy szóltak hogy sorozatuk van....nem írhatom le hogy mit csináltam...))
A játékban lehetőség van erre, lehet hogy csak Téged zavar.
Miért akarod rákényszeríteni a játékodat az ellenfélre? Nem egy fordulóból áll a játék, lehetőséged van újabb támadásra, támadásokra.
Ezáltal elveszed az ellenfelek játék idejét is hiszen ők is szeretnék végig játszani a fordulót, akiknek kevés játékuk van azoktól még ezt is elveszed a gyorsvárazással.
Látod nézőpont kérdése ez.
Te gyakorlott játékos vagy és gyors a feltett példákban látszik hogy nem sokat érnek ellened ezek a segítségek. De, van aki, akik ellen sokat érnek. Vond meg a vállad és várazz tovább neked se jobb se rosszabb nem lesz.
Az utcán vannak, voltak íratlan szabályok és azokat is betartottuk ..de, ha itt felhozzuk az íratlan szabályokat Neked az sem tetszik....
Szóval az írott sem az íratlan nem megfelelő számodra.
Próbáld meg a honfoglalónál ezt a sértő gyorsulást jelezni.
Ezzel a gyengébb játékosokat szeretnék védeni ugyanúgy ahogy a széria mentésekkel, hisz nem kell kétségbe esni egy vereség hatására, mentem és megyek tovább.
Nos, elég nehéz elhinni, hogy egy ilyet mellényom az ember. Sajnos nem vagyok egy nagy játékos, és gyakran ütök mellé, de az általában úgy néz ki, hogy pl. egy szám helyett kettőt is vagy vmi hasonló.
Mivel ezt a választ kaptam, el fogom hinni, hogy így volt, viszont próbáld elképzelni te is, hogy a játékostársaid egy részénél szintén előfordulhat egy nagyon gyors melléütés - tehát az, hogy kineveted őket, elég gyarló emberi jellemre utal. Igaz, a te döntésed, hogy mit mutatsz meg magadból:)
Csak a véleményedre lettem volna kíváncsi , de ez a huzavona a már kezdi érdektelené tenni ezt. Hajduk, majd egyszer Hunnia égi seregében , vagy a hatos villamoson :)
Annak van oka szégyellnie magát, aki gyorspapagájozik!
Régen a játszótéren is voltak, akik úgy "védték ki" a gólra tartó lövést, hogy arrébb rúgták a kapufát jelképező ruhadarabot. Már akkor sem néztem az ilyen nemtelen, játékrontó módszereket alkalmazókat semmibe, pedig nem ma volt ...
Ez egy szégyenletes hozzáállás azért mert jobban és gyorsabban tudsz valamit azért kineveted , kigúnyolod a veszteseket.
Ha játszanék ellened biztos hogy használnám a segítségeket hisz azért vannak a játékban Te is várazol és ráadásul ˝gyorsvárazol˝miért nem várod meg a játék végét?
Sajnálom hogy ez a játék kihozza az igazi emberi énedet.
Szoktam ott olvasgatni, de sajnos túl sok az így vagy úgy teljesen elfogult, a "vakon hívő", nem gondolom, h akarnék oda írni, ritkán tárgyszerű ott az eszmecsere. Az infók igen, de a hitek és indulatok nem érdekelnek.
Van egy kis probléma: valószínűnek tűnik, hogy bintamas gyorspapagájozott, azt ugyanis elképzelni nem tudom, hogy a sternumra beüssön egy 2-es választ - ennél azért jóval okosabb szerintem.
Ha viszont gyorspapagájozott, akkor miért állítja pellengérre azokat, akik szintén szoktak... továbbra is hadd szögezzem le, nem vagyok érintett egyik általa feltett képnél sem:)
Látom még mindig nem világos. Eleinte egy másik topikba pakolta ezeket, és így én nyitottam inkább egy másik topikot, mivel szerintem a korrekt játék témaköre szempotjából a gyorspapagáj eléggé off, azaz hunor/magorul rohadtul nem illeszkedik a témába. Miután pedig már kisatírozza a neveket, kit izgat, hogy mit rak ide fel?
A pipacs is jobban mutat a mezőn, mint a zöldségágyásban. Nem? Mert rossz helyen terem, azért még nem kell kiirtani. Ugyanígy mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani, vagy tévednék?
Azért érdekes, hogy mennyire "felzaklat" titeket ez a topik, meg bintamás tevékenykedése, addig ő észre sem vesz titeket, egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy mit írtok/gondoltok róla. Mondjuk arra sem lennék büszke, hogy napi 10-15 óra játék mellett te lelkesen rakod fel a videókat, hogy éppen legyőzted bintamást, szerintem senkit sem érdekel, az meg, hogy primitív módon tamarázod és becézgeted - ahogy egyébként másokat is szoktál- csak téged minősít Zoro.
Katona ! Az hogy össze-vissza csapkodsz a kardoddal az még nem vívás :)Egy Hunor és Magor fordítva is megüli a lovat . Ezért nem katona , hanem harcos a neve .
Optikus Ubullal? A honfi király végtelen nagy bölcsességében lerajzoltatta minden segítő alattvalóját. Nincs ilyen, hogy Optikus Ubul .
Meggyőződésem neked a célod a népszerűség hajhászás , nem hajlasz a jó szóra . Még egy idézet tőled :
Én nem tudom bezárni a topikot, és arról sem én nem tehetek, ha valaki nem tartja tiszteletben a fórumozásra vonatkozó szabályokat. Ugyanakkor, az igazat megvallva én sem értem, mire megy ki ez az egész, vagy hogy mit akar ezzel az egésszel mondani. Nem pontosak mindig a papagájok, ez tudjuk jól. Na és? Kíváncsian várom, mi akar ez lenni, vagy tényleg csak a lejáratás lenne a cél? Úgy látszik a neveket kitakarva már nem érdekes számára a dolog, így csak azt tudom feltételezni, hogy nem is a papagáj segítséggel van igazán gondja, hanem valami mással. Remélem ki fog derülni az is, hogy mivel.
Dehogynem érvek, csak fordítva ülsz a lovon katona.-:) Ez a topik ugyanis nem az ok, hanem egy okozat.
Olvass vissza itt a fairplay -es topkban pl., és magad is látni fogod. Ne csak nézz, láss is! Ha így sem megy, Optikus Ubullal készíttess egy távcső segítséget, ..vagy csak szimplán egy szemüveget! :D
Vajon melyiknél látod jogosnak , azt h (vagy h. )a játékosok bemutatják mint csalókat, akik gyors papagájoznak vagy akik papagájoznak ?Sztm bármely papagáj használat lehetséges ,nem tiltja a Honfi király törvénykönyve . A játék tartalmi rombolását viszont igen :)Neked kellene ezt rendbe tenned , de sajnos a kutyabőrt mire a megbízólevelet írta a Legnagyobb király már megette a moly . Csak a lelkiismeretetekre lehet számítani .
(Más . A videót amit küldtem neked itt a honfin kaptam . Megtisztelő volt, hogy rám gondoltak és elküldték nekem . Neked ,hogy tetszett ? Más nagy tudású szakértőt nem ismerek kitől véleményt kérhetnék erről .)
Á, már rég nem kell lék, nincs mit mérgezni, rég kiolvadtak a vizek jégpáncéljai. Meg hát, a csuka pofázmánya amúgy is ronda, no meg még a fogai is hátrafelé hajlanak. Bizony-bizony, eléggé retrográd egy hal. A mérgezett csuka meg különösen az!
Ámbátor, ha jól tudom, a pontyra jelenleg még tilalom van a Velencei tavon. Bezzeg a Balatonon meg nem. Khm, úgy látszik, nagy tónak mindent szabad!
(Amúgy meg, Tomi a "papagájozás" és a gyorspapagájozás" fogalmon mást-mást ért (az utóbbi kvázi a kérdés elolvasása nélküli papagájra nyomás), s azt nem mondta, h ő sohasem papagájozik, csak azt, h ő nem gyorspapagájozik. Remélem, segítettem. :) )
Ugyan katona ezek nem érvek . Akkor a rablógyilkos is védekezhetne eképpen, aki a sarki fűszerest rabolta ki és ölte meg .Mondhatná ha nem én rablóm ki akkor megteszi más.Hogy segítettem befejezni földi pályafutását ? Tulajdonképpen köszönet illet , így többet nem tudják kirabolni és amúgy sem él ököltetű senki .
Fújtató Frédi , Szinusz Szilárd ,Abrak Adalbert, Csapos Csanád,Rettenthetetlen Rezső,Fángli Lipót ,Fauna Flóra ,a Kancellár, a Kancellár a , a Veterán , a Apród ,a Hóhér és a legnagyobb uralkodó a Honfi királya mind-mind azon dolgoznak ha kell éjjel is, hogy tágítsák birodalmuk határát és a te tudásodat növeljék egy élménydús játékkal . Katona nem hinném rólad , hogy neked az az élmény ha másokat kigúnyolsz mondva csinált soha nem bizonyított rágalmakkal .Hogy ezt az aljas topikot használod arra hogy másokat megszégyeníts . Ha nem értesz egyet a szériamentéssel vagy a papagájozással akkor sem ez az út a helyes hogy másokat szégyenpellengére állíts . Mivel ezek törvényes dolgok a honfi birodalomban és a többség használja is .Ha nem értesz vele egyet (és ha a lelkiismereted ezt diktálja , de csak akkor !)ne használd ezeket nem kötelező ! Vagy szabad választásod hogy nem leszel a Magasságos Honfi Király alattvalója :)Tehát ez nem magyarázat arra miért nem zárod be a topikot . Katona tedd meg, zárd be és neved örökre dicsőségesen kerül be a Honfi történetébe . Vagy leszel szégyenfolt , mely megmérgezi a lékedet és tönkre teszi a napjaidat . Kérd meg a Honfi Király végtelen nagy begyékből Indexes helytartóját törölje azt a szégyen foltot .