A román származású Mátyás alatt 3 tenger mosta az ország parjait, neki is hálásnak kell lennünk, vagy 1xűen hódító volt???? Mit szólna ma az EP?????:DDDDDDD
Mindig kiütközik belőled a "nyalomalássan kegyelmes úr" szerű jobbágy. Az Orbán nem a saját pénze felett diszponál, hanem az én adóim felett, sőt még el is vesz belőle a haveroknak, magának, a párttársaknak, és a szolgáiknak. Más ameddig még hagyják neki. Utána jön a felelősségrevonás. A magyar filmet (és én állítom a sikereit is, amerikai balliberális, buznyák filmes kapcsolatai révén) meg a filmügyi kormánybiztos intézi, némi szabadrablásért cserébe.
Utálják, de a pénzét elfogadják:)))) A magyar filmipar, hála Orbánnak megújult és tág teret ad a jó filmek készítéséhez!!!!! Igaz ez olaj a tűzre, mert az ellenzékiek sikerügyileg nincsenek érdekelve:((((
A friss Oscar-díjas és az az Aranymedvés nő is igen utálja az Orbánékat. Hiába, Oscart nem lehet nyerni nagy, éjjel-nappal kamuzós szájjal, piti, kis faluban nyerő színvonalon!
Úgy szeretnék már beszélgetni egy békemenetelő filmes nagy nemzetközi sikeréről, de ezeken a fránya fesztiválokon állandóan a ballibek és a semlegesek rúgnak labdába.
A semlegesek
:))))))))))
Ezt nálunk úgy mondják, hogy középen álló független értelmiségi.
1. Mivel az Oscar-gálán is kőkemény politizálás folyt, nem értem, miért ne lehetne ugyanezt tenni nálunk is.
2. Ha valaki politikamentes filmes topikot akar, akkor nem az Aktuálpolitika csoportban nyitja meg a friss Oscar-díjas film üdvözlését.
3. Úgy szeretnék már beszélgetni egy békemenetelő filmes nagy nemzetközi sikeréről, de ezeken a fránya fesztiválokon állandóan a ballibek és a semlegesek rúgnak labdába.
Természetesen én sem az énektanárokra gondoltam... a történet csak egy keret, amelyben örök emberi tulajdonságok mutatkoznak meg. Amikor a becsvágy a legfontosabb, és az embereket - a filmben az énekkaros gyerekeket - csak eszközül használja valaki, az álságos, embertelen világot eredményez.
Ennek szép ellenpontja, az igaz pozitív üzenet, hogy lehetséges olyan fordulat is, amikor a barátság, a szolidaritás kibontakozik az érintettek között, és összefogással legyőzik az álságosságot.