Ennyi vót a tegnapi Néppárt elnökével tartot megbeszélés:Kidobják az Orbán nevű balasztot. Kisvasút, alcsúti stadion totál buktát jelentene a Néppártnak
Kidobják az Orbán nevű balasztot. Kisvasút, alcsúti stadion totál buktát jelentene a Néppártnak
Ne álmodozz aranybogár ...
Európa fénysebességgel tolódik jobbra és nemzeti irányba, és a Néppártnak úgy kell egy sikeres és erős Fidesz, mint egy falat kenyér...
Látod, már a nagytőke is beárazta a magyar kormányt, és úgy döntött, hogy a gyorsan fejlődő és megbízható gazdaság többet ér mint egy zsák egérre bízott káosz, akkor is ha a kormány illiberális...
Itt nem elvekről van és lesz szó, hanem pénzről...
És addig Orbán marad a főnök, ameddig nyilvánvaló, hogy úgy tudja a gazdaságot fejleszteni, hogy még a nagytőke is jobban jár vele, mint a totál impotens Gyurcsány-Bajnai párossal.
arról volt szó, hogyan tud a Fidesz részt venni az európai parlamenti választási kampányban úgy, hogy a néppárt győzni tudjon. "Felajánlottam a segítségünket" - jelentette ki.
Feltétel nélküli fegyverletétel,Junceré az utolsó szó
Így például arra a kérdésre, mit szól Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök szerdai bejelentéséhez, miszerint a jogállamiság lenne a feltétele az uniós pénzek folyósításának, Orbán Viktor azt válaszolta:
...De ez most mind nem számít, ahogy a zsidók élete sem számít momentán, ugyanis dzsihadista arabokat meg semmihez sem értő afrikaiakat kell éppen „integrálni”, mert egy rakás brüsszeli idióta úgy döntött, ezek fogják megmenteni az európai demográfiát és ezek fogják megtermelni a mai harmincasok nyugdíját.
Továbbá ezek lesznek a libsik meg az anarchisták szavazói, mert azok amúgy menet közben elfogytak valahogyan, és az mégsem lehet, hogy szegény hülye Verhofstadt ne ülhessen be legközelebb a parlamentbe, és még szégyenszemre el kelljen mennie dolgozni, például egy fogászatra reklámarcnak. Vagy az elaggott ’68-as liberálisok klubjába kalaptartónak...." https://magyaridok.hu/ahelyzet/megvan-megvan-3056689/
Nem is értem, hogy miért nem kér fel téged tanácsadóul az összes valamire való közvélemény - kutató
és politikai arculat - formáló Társaság. Mennyivel többet kereshetnél a messianisztikus tanácsaiddal és
az ütősnél ütősebb (bár felettébb otromba) megnyilatkozásaiddal - beszólásaiddal, mint azzal az itteni, Fórum-beli bértollnoklásoddal, amit itt művelsz napról - napra és amit már a legeslegtöbben (közöttük
az olv ,- és elv - társaid többsége is) felettébb unnak.
Nem is értem, hogy miért nem kér fel téged tanácsadóul az összes valamire való közvélemény - kutató
és politikai arculat - formáló Társaság. Mennyivel többet kereshetnél a messianisztikus tanácsaiddal és
az ütősnél ütősebb (bár felettébb otromba) megnyilatkozásaiddal - beszólásaiddal, mint azzal az itteni, Fórum-beli bértollnoklásoddal, amit itt művelsz napról - napra és amit már a legeslegtöbben (közöttük
az olv ,- és elv - társaid többsége is) felettébb unnak.
Az európai pénzt arra kell szerintem használni, hogy segítsen felemelkedni az országok gazdaságát és polgárainkat, nem pedig arra, hogy Orbán úr családtagjai kapják meg, vagy hogy egy futballstadiont építsenek belőle a választókörzetében.