A Fidelitas arra kér mindenkit, hogy aki provokátorokat ismer fel, küldje el nevüket és képüket a provokatorfigyelo@fidelitas.hu e-mail címre. A „provokátor-tudástár” bővítését facebook-oldal segíti majd.
http://gondola.hu/cikkek/95462-Provokatorfigyelo_csapatot_alakit_a_Fidelitas.html
A multinál bizony az van, amit a vezető mond. Ott nincs vitázgatás, pláne a nyilvánosság előtt. Ott szépen végrehajtod a parancsot, vagy mehetsz a picsába.
A balliberális lélekhez ez a szervezetforma áll a legközelebb.
Á, tényleg nem. Bayer pl. pár hete írt egy Putyint szopó cikket, miközben pár éve még mocskos komcsi volt neki mindenki, aki a ruszkikkal tárgyal. Kövér sem az a KISZ-es és MSZMP-s múltjával. Ezek tényleg mind gerinces, következetes emberek. :)
Elveszítették a kapcsolatot a világgal. Orbán csupa seggnyalóval veszi körül magát, kiszorítva a hozzáértő embereket, és ezek a seggnyalók nem fogják azt mondani semmire, hogy ezt másképp kellene csinálni. Még ha fel is fogják, hogy ez a helyzet, akkor sem. Nekik csak az a fontos, hogy a pozíciójuk megmaradjon, ezért csak bólogatnak.
És van még a vallásos rajongó szavazó, aki meg mindent lenyel, ha az a kedvencétől jön. Az adóemelés is csak akkor adóemelés, ha a másik oldal csinálja. Ha a sajátja, akkor bizony adócsökkentés. Ezekkel sajnos nem lehet mit csinálni.
Én is ezt érzem most. Szinte bárkivel beszélek, csak legyintenek a propagandaszövegekre. legyen az művelt világot látott ember, vagy segédmunkás. Alig van kivétel. És nem bírják abbafejezni, csak nyomják, nyomják. Pedig irritzáló, szinte midenkinek.
A legutóbbi, többször hallottam a napokban. 2010 óta negyven valahány százalékkal nőtt a minimálbér. Ja és közben elvették épp ezeknek az embereknek (akik minimálon vannak és az nem kevés), az adómentes jövedelmet és a múlt évben meg idén még az azt kompenzáló pénzt is. A kafetériát megszüntették az állami szektorban éppen azoknak okozva nagy gondot, akik a minimál vagy garantált bárminimumot keresik. Negyvennel nőtt? ja matematikailag. A jövedelem meg tízzel csökkent és még mindig nem éri el a 2008-as évét 80%-ban. (És akkor a 13. haviról még nem is beszéltem, aminek az utolsó éve már a Fideszre esett, mondhatták volna, hogy maradjon, vagy legalább a kis keresetűeknél kompenzálhatták volna.) Nem tudom azt hiszik, aki szakmunkás az idióta és nem veszi észre hogy nem nőtt a reáljövedeleme, hanem csökkent?
A kapcsolatfelvételt célszerű, egy nyilvános, vagy alkalmi telefonról lebonyolítania, az ingyenes személyes megbeszélést pedig egy kölcsönösen egyeztetett nyilvános helyszínre tenni.
Én még kontraproduktívnak is gondolom. Annyira azért senki nem hülye, hogy ne tűnjön fel neki, eddig a Jobbikot nem ekézték az államiban ami ugye eddig is a Fidesz szócsöve volt, most meg, hogy erős és a Fideszre veszélyes lett, hirtelen ők építették a gázkamrákat is.
Többen biztosan nem lesznek tőle, és ha előkerülnek csúnya dolgok az egyes pártokról, márpedig ilyen helyzetben ez biztosra vehető, az valamennyi lemorzsolódást okozni fog. Lehet, hogy nem sokat, de bármennyit is, annyival is jobb a helyzet.
A "közmédia" most ugye fideszes szócső, eddig tehát érthető a dolog. Azt nem tudom, hogy akik most a Fidesz és a Jobbik között billegnek, azokat ilyen egyszerű hívószavakkal döntésre lehet-e késztetni. Az a gyanúm, hogy ez kevés.
Továbbmegyek. Már most ekézi ezerrel a közmédia a Jobbikot. A Tapolcai jelöltről két nap is leadták, hogy náci jelszó van rátetoválva. Igaz azt is leadták, hogy cáfolja (nem az, hanem a feleségének tett esküje, dátummal), de azért a zsidók kiirtását hosszan ecsetelték, mintha azt a Jobbik tette volna.
Nem is értem. Ha nem kíváncsi a mások véleményére minek jár ide? Azt elhiszem, hogy az igazság megzavarja a hitét, de akkor ne járjon vitázni! Járjon csak taggyűlésen emberek közt!