Tüdőrák. Rengeteg információ van a neten a különféle táplálék-kiegészítőkről. Ide olyan sorstársak jelentkezését várom, akiknek közvetlen tapasztalataik vannak bármely táplálék-kiegészítővel kapcsolatban. Tudom, hogy van itt rengeteg onkológiai topic, de nem tudok 100 000 hozzászólást elolvasni.
Kösztönöm
Milliárdos üzlet a csodaszer kereskedelem, rengeteg készítménnyel hitegetik a betegeket. Történet egy rákkutatóként tetszelgő állatorvosról, akit kuruzslással vádolnak. A vád szerint a férfi professzort játszott, és vitamininjekciókkal szurkáltatta a rákkal küzdő betegeket. Egyszer már megbírságolták, mégis kaphatóak a méregdrága keverékei.
Asszem, tévedsz. Ő tökéletesen érti, amit írunk. Ezeket felkészítették erre. Csak arra kíváncsi, hogy milyen reakciókat váltanak ki belőlünk az írásai, hogy azoknak megfelelően módosíthassa a marketingjét. És persze az sem elhanyagolható szempont, hogy a trollkodással igyekszik lerombolni a fórumot, mert az itt leírtak nem igazán tesznek jót az imidzsének.
Sajnos az az érzésem, hogy ezt sem fogja megérteni, ahogy az eddigieket sem. Bár azért remélem, hogy a Hasnyálmirigyrák topikban írtak eljutnak a tudatáig.
Egy összetett, több növényi összetevőből álló készítmény korrekt vizsgálata a fizikai, kémiai, farmakológiai és kinetikai bizonyítékok szükségessége, a kedvező, vagy előnytelen interakciók lehetősége miatt nem helyettesíthető az összetevők egyenkénti vizsgálatával, de ezt egy orvosnak is kell tudnia, persze csak ha érdekli.
Kötve hiszem, hogy a Rain Magyarország engedélye nélkül egy ilyen domain-t bejegyezzenek Gipsz Jakabnak vagy Kazánkovács Józsibácsinak/Műkörmös Jucikának... :)))))
Pontosan erre céloztam, és idéztem be (bocs, ha a másik topikon történt volna...) mikor "ártatlan" kérdésként feltesz olyan ál-állításokat, hogy van-e ma gyógymód a parkinsonra, ...... és egy sor egyéb betegségre.
Nyilván kiokoskodták, hogy így kikerülhetik a gyógyhatás állítás vádját.
De merem remélni, hogy a jogászok is átlátják ezt a sunyítást!!!
És ugye pár napja már hoztam a GVH ítéletet, amiben ott volt leírva, hogy az ilyen fogyasztói tapasztalatok (affenét, ezek marketingesek által megírt szövegek) is törvényellenesek!
Implikálni sem lehet. Itt a vonatkozó uniós jogszabály (1169/2011/EU
"Az élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatás [...] nem tulajdoníthat az élelmiszereknek emberi betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására vonatkozó tulajdonságokat, és ilyen tulajdonságokra nem is utalhat."
Akkor nevezzük úgy, hogy nem befejezett a feltételes mód, mert nem említi, hogy mihez köti? A támogathatja valóban nincs megmagyarázva, hogy mikor támogatja! Lehet a feltétel mondjuk, ha megfelelő az étkezése, ha olyan kezeléseket kap, aminek a hatását segíti a táplálék-kiegészítő, de bármi más is.
Nem kell ide agymosás, egyszerűen el kell fogadni, hogy a hivatalos hirdetményben ez csakis így szerepelhet! Van ám utálat benned az MLM iránt rendesen.