Optimális(nak gondolt) útvonalat tervez a forgalom figyelembevételével. A beállításokkal tudsz játszani kicsit (fizetős s földutak letiltása, gyors/rövid, ilyesmi), egy köztes pontot meg tudsz adni, de azt nem tudod, hogy mondjuk Te Dbrből az Ózd-Szeged-Sopron-Bp. útvonalon szeretnél Agárdra menni (főleg nem konkrét utak megadásával). Ehhez városonként kell tervezned, minden alkalommal fogsz kapni 3 útvonalat, amiből választhatsz.
Még nem sokat használtam a Waze-t, de akkor meg voltam vele elégedve. Most viszont megyünk nyaralni Debrecenből Agárdra és szépen megadja az útvonalat autópályán végig, de én szeretnék rajta módosítani csak nem tudok. Próbáltam már köztes ponttal, de akkor olyan kunkort csinál, hogy jobb az eredetinél maradni. Hogyan tudom megadni azt, hogy én mit szeretnék? Előre is köszönöm a segítséget!
Kaptam választ egy másik oldalon, a Waze fb. oldalán, kipróbáltam és tökéletesen működik:
Nyomd hosszan azt a helyet amit menteni szeretnél, válaszd ki azt ott megjelenő ablak jobb felső sarkában nyomd meg a 3 pontot. A megjelenő ablakban a hely előnézet gombot nyomd meg, és a következő ablakban felűl bal oldalt ott a csillag gomb.
Menj kicsit arrébb, hogy vissza tudj navigàlni az adott pontra, majd tedd meg: indíts oda navigálást, aztán ha megtervezte, állítsd le. Így benne lesz az célpont-listádban, onnan meg már át tudod tenni a kedvencek közé (ahol el is tudod nevezni).
(Én még nem találtam jobbat, ha valaki igen, várom szeretettel...)
Tiszteletem uraim! Kérdésem van, elkelne a segítség. Képtelen vagyok rájönni, hogy lehet "aktuális" helyet menteni. Bekapcsolt Waze, autós kirándulás, adott egy hely, aminek nincs címe, de én menteni szeretném a kedvencek közé, hogy majd visszataláljak. Hogyan?
Sziasztok. Par eve folyamatosan hasznalom a Waze-et, Romania, Magyarorszag es tobbi helyeken is (pl. Szlovakia, Csehorszag, Lengyelorszag stb) ha arra autoznek. Legutobb nagyonis segitett : Magyarorszagon 2 traffi is volt az autopalyan, mind2 a @hungary2 robot altal volt feltoltve a police.hu adatbazisabol es mind2 pont ott allt.
Junius 15tol Union belul nem lesz tobb roaming koltseg, igy lehet nyugodtan nyomatni barhol. Nalunk Romaniaban is sok a felhasznalo, altalaban a fobb utvonalakon minden jelentve van (kar hogy sok a mozgo traffi - menet kozben mernek legtobbszor).
Budapesten is hasznaltam, szerintem 1x se tevedett a tervezessel (nem vagyok budapesti hogy ismerjem az utvonalakat de szerintem egesz jol vitt). Ezentul is csak hasznalni/ajanlani fogom mindenkinek
Sziasztok! Letöltöttem a Waze-t, de sajnos azt írja ki folyamatosan hogy nincs gps-jel! Pedig mindenhol be van kapcsolva, sőt az igo meg a google maps-el tökéletesen működik... Van valami ötletetek?
Ok, ezt tudom, de a navigációja jó, és megszoktam. Éppen ezért kéredztem azt is, hogy a telom adatkapcsolatát WiFin megosztva működik-e? De a telomra is wifin töltöttem le a wazehoz is s térképet.
Üdv az uraknak! Új telefont vettem, és a telepítés után nem akar működni! Bejön egy kezdőoldal az üdvözlőkkel, azután egy tok üres térképoldal jelenik meg. Mit csinálok rosszul, vagy mit kell csinálni, hogy működjön?
Úgy 100 km mélyen mentem be az országba. A hatàr előtt megterveztettem az útvonalat, majd kikapcsoltam a mobilnetet (szintèn ájfon). Gyönyörűen végignavigált, letérésnél újratervezett, csak ugye forgalmi infók nélkül. Visszafelé jött a meglepi. Azt hittem, igo-znom kell. De nem. Még úgy is megtervezte az útvonalat, hogy vagy 40 km-rel arrébb léptünk be az országba, mint ki, így teljesen másfelé hozott. Gondolom, ha nagyon máshova akartunk volna menni, azt nem tudta volna.
(Miért waze? Nettelenül nem jobb az igo vagy a guglimaps?)
Segítsetek! Ausztriába szeretném használni a Waze-t. Ott, hogy illetve működik adatforgalom nélkül. Iphone-m van. kell valamit kapcsolni, hogy tudom csak a navigációt használni? köszönöm, sziasztok András.
Nekem maximálisan bejön amióta észrevettem, hogy már tudja pontosan tartani a címeket. Régebben is tetszett csak azért nem használtam, mert akkoriban az érkezési címnek olykor 4-500 métert is tévedett (Fővárosban csak fél utcahosszt). Az interaktív felhasználás nagyon bejön és működik is. Egyedüli hibája hogy nem működik off-line.