Keresés

Részletes keresés

proszim Creative Commons License 2019.12.21 0 0 357

A Dropboxba való letoltes állandó ak vagy ideiglenes letoltesnek számít? 

Streetwolf Creative Commons License 2019.12.21 0 0 356

Sziasztok,

A segítségeteket kérném. Adott, egy Huawei MATE20 lite telefon. SMS írás, és a "csevegés indítása" után a "leggyakrabban megkeresett ismerősök"-et hogyan lehet kitörölni? Ill. a feljövő billentyűzet használ megjegyzett szavakat a felső mezőben. Azt is szeretném eltüntetni. Kérlek,ha tudtok segíteni... Lehet volt már róla szó,így kérlek nézzétek el nekem,hogy most nem olvastam végig a fórum hozzászólásokat. 

Segítségeteket előre is köszönöm, üdv.:Streetwolf

Dudd Creative Commons License 2019.12.21 0 0 355

Köszi, de gmail kb 80% szabad, a képeket nem akarja feltölteni már, teló belső tár vagy 200 mega szabad, nincs mit törölni már. (kivéve gmail, Chrome, face, messenger, időkép, térkép, Skype, vlc, youtube, nyomtató, de ezek nélkül minek egy telefon.) Levelek szinkronizálásával küzd. 

Előzmény: hivi (354)
hivi Creative Commons License 2019.12.20 0 0 354

Ellenőrizd, hogy mennyi szabad hely van a telefonodon, mert nem biztos, hogy a készülék tárhelyével lesz a gond. Én azt gyanítom, hogy az e-mail szerver lehet megtelve, amin úgy tudsz segíteni, hogy hogy böngészőből megnyitod a gmail fiókodat, és a bejövő mappákból (elsődleges, közösségi, promóciók fülek alól is és a spam mappából is) törlöd a felesleges e-maileket, majd a kukát is kiüríted.

Előzmény: Dudd (353)
Dudd Creative Commons License 2019.12.20 0 0 353

Sziasztok.

Huawei p9 lite 2017.

Emaileket nem tudok küldeni már, tárhelyhiány miatt valszeg.. Van rajta kb face, messenger, térkép, kb ennyi..

Mindig törlök mindent, optimalizáló, telefonkezelő kevés, sd-n van ami csak lehet.

Tudok tenni valamit, vagy kuka? Frissíteni se tud, de hogy fontos emailek nem mennek el?

Köszi.

Medve6868 Creative Commons License 2019.12.18 0 0 352

Sziasztok!

Olyan gondom lenne, hogy mostanában vásároltam egy Y7 2019-es készüléket.

Alapjában meg vagyok elégedve vele, csak felfedeztem egy két furcsa dolgot, pl. nem tudok bluetoothon képeket fogadni.

Több készülékkel kipróbáltam már, párosítottam őket, de az adat fogadás nem megy. Én tudok küldeni bár mit, de fogadni nem.

Okosórával, autós kihangosítóval is gond nélkül kommunikál, csak az adatfogadással van gond.

Valakinek esetleg volna ötlete a problémára?

Segítségeteket előre is köszönöm.

lkcar Creative Commons License 2019.12.15 0 0 351

Helló

Esetleg valaki meg tudná mondani hogy a Huawei Band 3 Pro működik Samsung Galaxy A40 telefonnal melyen Android 9 fut?

Előre is köszi.

(Sajnos Fitbit Charge 2 nem működik)

fiest Creative Commons License 2019.12.03 0 0 350

Űdv! mate 10 lite.

szeretnék egy endoszkop kamerát rátenni. program letöltve hozzá. (vagy 20-30 db próbáltam) de nem ad képet fekete marad a képernyő. Van olyan is ami megnézi OTG képes-e a telefonom. azt irták hogy igen. akkor nem értem . valamit még engedélyezni kéne neki?

proszim Creative Commons License 2019.11.26 0 0 349

Milyen erintotollat javasoltok Huawei MediaPad M3 Lite mellé

Koszi

szabojozsi1964 Creative Commons License 2019.11.26 0 0 348

Azt gondoltam, ha bele lehet tenni a 2. kártyát, van helye, akkor ok.... Köszi, megnézem, ha hozzájutok.

Előzmény: Doky586 (347)
Doky586 Creative Commons License 2019.11.25 0 0 347

Egyáltalán 2 simes a telefonod?

Árulták szolgáltatónál 1simes kivitelben is.

Telefon névjegyében 2 imei szerepel?

Előzmény: szabojozsi1964 (346)
szabojozsi1964 Creative Commons License 2019.11.25 0 0 346

Sziasztok! A Mate 10 lite-om nem ismeri fel a 2. SIM kártyát, egyszerűen bekapcsoláskor sem kéri a 2. kártya PIN-jét...

Van ötletetek, mi lehet a gond? Van vmi a beállítások menüpontban esetleg, ami segítene?

Előre is köszönöm.

Sagrada Creative Commons License 2019.11.20 0 0 345

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Van egy p10 lite 2017-em. Olyat csinált, hogy nem működött rajta a hívószám kijelzés egyik napról a másikra. A telefon csak ultra energiatakarékosba bírt ki 1 napot (se teljesen). Most ha fenn van töltőn, eléri a 100 %-ot, leveszem töltőről, nyomkodom egy 5 percet, 99%, aztán csippan, hogy lemerült és kikapcsol. Felteszem töltőre, azt jelzi, hogy 87%-on van. Rajtahagyom, felmegy 100-ra és kezdődik előről.Volt gyári beállítás visszaállítása már párszor. De ez a jelenség nem állandó. Van, hogy bírja tök normálisan.Szerintetek mit lehetne vele tenni?

Segítségeteket előre is köszönöm! :-)

ARIBOY Creative Commons License 2019.11.13 0 0 344

Sziasztok!

Huawey Y5-öm van,és aksi energiatakarékosság szempontjából,hogy jobb ha a menük ,alkalmazások kézi vezérlésre van kapcsolva vagy automatikus kezelésre?Kivéve a Messenger mert az automatikusra van.

proszim Creative Commons License 2019.11.10 0 0 343

Sajnos,én ezt nem tudom,remélem valaki válaszol rá.

Időközben megoldódott  aprobléma,ugyanaz a jelszó,mint az otthoni hálózatnak.

Előzmény: hivi (342)
hivi Creative Commons License 2019.11.08 0 0 342

Sziasztok.  

Huawei P30 Lite-om van.

Pár napja a Főoldalon az Időkép és a Naptár widget nem jelenít meg információkat, de meg sem nyitja ezt a két alkalmazást a főoldalról, viszont ha nem onnan indítom, probléma nélkül mennek. 

Próbálkoztam az alkalmazások és a widgetek újratelepítésével, de nem oldódott meg a probléma. Tesztből letöröltem a főoldalról a Google kereső sávot is, majd újra raktam, aminek az lett az eredménye, hogy hiába bökök rá, nem reagál, nem tudok semmit sem beírni....

Mi lehet a probléma?  

kretyati Creative Commons License 2019.11.01 0 0 341
Sziasztok. Lehet, hogy egy nagyon amatőr kérdés, de én már napok óta kínlódok vele. P30-as telefon felső részén, ott figyel, csúnya kék keretben, a Menű felirat. Ezt nem tudom eltüntetni. Bezárom, de pár másodperc múlva újra feltűnik. Ha videót nézek, akkor is ott figyel, takarja a főszereplő fejét. Ha nem videót nézek, akkor a töltöttségi szintet takarja ki. Szóval nagyon zavaró. Van valami ötlet, hogy, hogy tüntesse el?

proszim Creative Commons License 2019.10.18 0 0 340

Ez jó ötlet:)

Köszönöm)

Előzmény: Doky586 (339)
Doky586 Creative Commons License 2019.10.18 0 0 339

Visszaviszed..

Előzmény: proszim (338)
proszim Creative Commons License 2019.10.18 0 0 338

Vettem egy tablet-et

Bekapcsolnám

Huawei Mediapad  M3 Lite

Erre ez jön ki a képernyőre:

Android rendszer, felhasználói adatok zárolva

Jelszó szüksége a készülék újraindítása után

Egyes funkciók biztonági okból le vannak tiltva

Pin kódot is kér,de én olyat nem kaptam

Közönöm

Doky586 Creative Commons License 2019.09.26 0 0 337

20 Mpixel még feltölthető: LINK 

Előzmény: 76timi (336)
76timi Creative Commons License 2019.09.26 0 0 336

Én simán a társítás - paint-tel szoktam lecsökkenteni a méretet, ha a forumra akarok feltenni képet.

Előzmény: tanácstalanul (322)
76timi Creative Commons License 2019.09.26 0 0 335

Szia!
Az egyik problémát a Huawei oldotta meg chat-en keresztül.

A másikat a Vodafone telefonon keresztül.

Azóta volt még egy gondom az okos karkötővel, azt is a Huawei chat oldotta meg.

https://consumer.huawei.com/hu/support/

Előzmény: Ancsika198 (333)
Ancsika198 Creative Commons License 2019.09.18 0 0 333

Szia!

Nekem tegnap óta ugyan ez a problémám a P30 telefonommal.

Sikerült azóta neked ezt a problémát megoldani?

Előzmény: 76timi (275)
Martina173 Creative Commons License 2019.09.16 0 0 332

Szia.

Nekem is ugyan ez a problémám.

Tudott valaki segíteni?

Mit kell csinálni?

Köszi

Martina

Előzmény: BAngélaI (314)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.13 0 0 331
Elnézést, akkor félreértettem.
Előzmény: never.jr (330)
never.jr Creative Commons License 2019.09.13 0 0 330

Már bocsánat, de pont ezt mondtam (habár lehet, hogy nem volt egyértelmű), hogy CSAK a kettes kártyahelyen működik, az EGYESEN NEM. Tehát: mindkettőben kipróbáltam, mert megtaláltam őket, de az egyes SIM kártyahely nem ismeri fel, hiába dugom bele!

Előzmény: Törölt nick (326)
tanácstalanul Creative Commons License 2019.09.13 0 0 329

Értem, ez is rendben lesz, és megoldódott az előző gond is, 2 perc elteltével előjöttek a névjegyek is. Eléggé megijedtem,

de már minden ok. Délután jön a lányom, rendberakja a  telót. 

Köszönöm a segítséget.

Előzmény: Törölt nick (328)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.13 0 0 328

A telefonra le tudod tölteni a Pixl appot, annak a végén a mentéskor ki tudod választani, hogy mekkora legyen, és a közepes méret már gond nélkül feljön. Így meglesz eredeti méretben és egy külön könyvtárban a kisebb is. A Pixlr könyvtára máskülönben nem a DCIM-ben lesz, hanem a Pictures/Pixlr-ben. Telefonról direkt nem tudod feltenni a fórumba, ezt nem is értem, hogy miért nem, de tabletről már megy nekem, szóval arra szoktam átdobni bluetoothon, és úgy feltölteni, akkor akár lementeni se kell a kicsi képeket.

Előzmény: tanácstalanul (322)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.13 0 0 327

Nem lehet, hogy csak elállította a frissítés, hogy mit mutat a telefon? Menj be a névjegyekbe, jobbra fenn van elvileg három pötty, kattints rá, ott a beállításokra, és a Display preferences-nek megfelelő beállításban nézd meg, hogy Mindenen legyen vagy azon az opción, ahol a névjegyek vannak (google-felhő, telefon, sim-kártya stb.) Ha nincs ott, akkor sajnos újra rá kell tedd onnan, ahonnan első körben odamentetted. De érdemes a gmail-fiókodba felexportálni, akkor nem vész el többet.

Előzmény: tanácstalanul (325)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!