33 százalékos népszerűséggel az első a politikai pártok közt a Jobbik, mutatta ki a felsőoktatásban résztvevők közt végzett kutatás.
A kutatás egyik munkatársa, Róna Dániel szociológus szerint egy párt, jelen esetben a Jobbik markáns előnye olyan jelentős ebben a generációban, amelyre csak a kilencvenes években volt példa: akkor a Fidesz volt felülreprezentálva a 15-29 éves korcsoportban. A Jobbik támogatottsága négyszer-ötször magasabb a 18–29 éves korosztályban, mint a 60 év felettiek körében,
Link:
http://index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/
topiknyitó megjegyzése:
zsidókkal, izraellel, nácikkal stb. kapcsolatban van több kapcsolódó szaktopik, trollkodni, trollt etetni ott tessék!
Bizony. Így beszél egy úr, egy jobbággyal, baszd meg!
Láthatóan azt hiszed, egy úr nem káromkodik, nem küldi el az anyjába a krakélerkedő szolgákat és, hogy nem sokat olvasol az kiderült eddig is. Az úri kaszinókban te legfeljebb takarító lehettél volna. Nem csak a társadalmi helyzeted, hanem az eszed miatt is.
De tényleg ennyit rólad! Kurva unalmas ám, egy úrnak egy ilyen buta szolga.
Gyerek! Fogadok te még szerintem sok mindent nem hallottál, olvasni meg nem szoktál, tehát nem is olvastál. Az is biztos a leírásod alapján, hogy fogalmad nincs arról milyen is egy úriember. Nem olvastál szakirodalmat sem, hiába ajánlottam. Én hagylak, te is hagyd a témát! Vagy folytasd. Ki nem szarja le?
Szóval így beszél egy igazi úriember?
Szerintem nem.
Nem bocsátkozik negatív tartalmú találgatásokba (pl. olvasni meg nem szoktál, vagy fogalmad nincs)
és az úriember nem szokott társalgás közben vulgáris kifejezéseket használni.
A szakirodalom ajánlása a guglizás volt? Hát így én is tudok "szakirodalmat" ajánlani bárkinek. De nem a google lehetőség iránt érdeklődtem, hanem a te véleményedre lettem volna kíváncsi, hogy szerinted milyen egy igazi úriember. Ha már annyira ezt állítod magadról.
valoban de a nepfennseged nagyon befolyasolja a propaganda ami itt a topicban is goz-erovel folyik amugy engem 76 evesen kezd nem erdekelni ki fog nyerni most urieber leszek le fogom szarni
Ezt az utolsót csak azért húztam alá, mert még egyetlen igazi úriembert sem hallottam ezt így kijelenteni. Az igazi úriember úgy viselkedik, úgy beszél, hogy mindenki felismeri benne, hogy úriember, anélkül, hogy ő ezt lépten-nyomon kijelentené magáról.
Gyerek! Fogadok te még szerintem sok mindent nem hallottál, olvasni meg nem szoktál, tehát nem is olvastál. Az is biztos a leírásod alapján, hogy fogalmad nincs arról milyen is egy úriember. Nem olvastál szakirodalmat sem, hiába ajánlottam. Én hagylak, te is hagyd a témát! Vagy folytasd. Ki nem szarja le?
Csak azért kérdezem, mert nehezen tudom eldönteni, hogy az úriemberségbe melyik szavak illenek bele jobban. Amivel kapcsolatban kételyeim vannak, azokat aláhúztam.
Egyébként sem tagja nem voltam soha semmi pártnak, sem nem nyaltam soha egy politikus seggét sem, és nem provokáltam embereket, csak mert neki más párt szimpatikus mint nekem. Ellenben az idiótákat, a pártpropagandista senkiháziakat, nem szeretem. Én úriember voltam és vagyok
Ezt az utolsót csak azért húztam alá, mert még egyetlen igazi úriembert sem hallottam ezt így kijelenteni. Az igazi úriember úgy viselkedik, úgy beszél, hogy mindenki felismeri benne, hogy úriember, anélkül, hogy ő ezt lépten-nyomon kijelentené magáról.
ez egy logikus gondolat menet jo latnom hogy egy regi regi nick itt van es logikusat ir a SAJAT logikaja szerint es NEM indulatos az indulatos irasok nyugtalanitanak NEM NAGYON inkabb nem is nyugtalanotanak CSAK ZAVARNAK
Pedik mindkét nicken extrém magas az analógiás gondolkodásom szintje. Mensa szinten magas, ezért tudom, nincs értelme engedelmeskednie a Jakabnak, a Gyurcsányi akaratának, mert nagyjából ugynakkora a pártjaik ereje. A propagnadaszövegekek beszopása és teejesztése egy szint felett kínos.
jo neked felkelsz mar meg is reggeliztel EGESZSEGEDRE es leirod mirol ALMODOZOL ma egesz nap amugy ez helyes egeszseges a lelkednek semmi baj vele engem NEM zavar
Úgy is folyamatosan kolbászmosózik a szerencsétlen csicskás ssy, ha kell, ha nem, hát legyen!
De soha nem dühöngtem, véleményt mondtam. Nekem nem ártott, nem is tud, csak a nemzetemnek. Inkább szomorú vagyok, hogy eladja magát az ostobák körében nacionalistaként, közben meg senki nem volt a bolsikat is beleértve, aki ennyit ártott a magyarság egységének és tényleges erejének.
Szerinte te csak butuska lányregények alapján festesz magadnak álképet arról, milyen egy úriember, a környezeteben egy olyan sem lehet. Még a TSZ elnök sem az, a kegyuradról nem is beszélve. Közületek mindenkit kinéznének egy jobb társaságból, ha "csúnya " szavakat nem is használna.
Ha nem így lenne, nem szarakodnál a magad primitív stílusában azon, hogy te kit tartasz úriembernek. Mert az a lőtéri kutyát nem érdekli. Nem a te lányregényes, alsó gyengus szintű értékítéletedtől függ, hogy az úriemberek, kit tartanak úriembernek! Úgyhogy kár erőlködnöd szegénykém!
Egyébként sem tagja nem voltam soha semmi pártnak, sem nem nyaltam soha egy politikus seggét sem, és nem provokáltam embereket, csak mert neki más párt szimpatikus mint nekem. Ellenben az idiótákat, a pártpropagandista senkiháziakat, nem szeretem. Én úriember voltam és vagyok.
És a régi Jobbikban ugyanaz volt a főcsapás, meg kell akadályozni a dagadt magyarellenes tevékenységét (amit az ostobáknak nacionalizmusként ad el), és a lopásait.
A nemzetvesztő köpcösnek meg semmije nincs, csak egy parasztháza Tahófalván, meg egy villa fele Budán. Igaz a családja nagyobb birtokot bitorol mit József főherceg anno, a csicskása meg dollármilliárdos, a haverja ezer évre kap évi tízmilliárdos bevételt, a MOL-lal közös svájci üzletből (ami a magyar polgárokat fosztogatja) szintén hasonló nagyságrendű lóvéról nem is beszélve, de ő, az istenetek szegény ember. Szar idők, szar, hazug emberek.
Esélyük nulla. Az egy százalék meg lesz, abból jól megél a párt szűk vezetése még négy évig. A parlamenti fizetések kiesnek. Négy év után mehetnek dolgozni, vagy megint pártot váltanak.