Keresés

Részletes keresés

csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 558

biztos vagy benne?  Lehet, hogy ők a jól támogatott szélsőséges párt, aki otthon példás családapa és éjjel jár cigányt ölni? Mindegy dolgozó, becsületes ember-e? Melyik nagyobb bűn? Aki pénzért öl, vagy aki etnikai hovatartozás miatt? Szerintem mindkettő bűnös, de nem egyformán.

Előzmény: Captain Dolby (555)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.25 0 0 555

"Bandaszellem sajnos mindenütt van a fiatalok között"

Van persze, de a "nácik" nem erőszakolnak 80+ éves öregasszonyokat, miután elvették az 500 ft-ját.

Előzmény: csutka52 (548)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 554

akkor én szerencsés vagyok! Nem lehet, hogy eleve látszik rajtad, hogy gyűlölöd őket? Tudod a mimika. Na nem akarok térítő lenni, mert Te élted át azt amit. De ugye nem mindenki az aki ott és akkor megtámadott? Elhiszem, hogy Veled ezek megtörténtek. De itt és most mérlegelj ha lehet racionálisan. A tények makacs dolgok.

Előzmény: Törölt nick (549)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.25 0 0 551

"Már szinte éreztem, hogy én vagyok a hibás, amiért párévente megtámadnak az orkok"

Biztosan azért, mert náci vagy. Bezzeg, ha becsicskulnál... ?-)

Előzmény: Törölt nick (549)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 550

azért ugye nyilvánvaló, hogy onnan szivárogtattak mindent? Még az elkövető facebook-ját és fotóját is. Hírárlat, hivatalos tájékoztatás nélkül, de csepegtetett infókkal.

Előzmény: Captain Dolby (546)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 548

menj a tieid közé,itt tépelűdünk a hogyanon-és nem a származás a döntő . Előérzet és racionalitás a kettő! Figyel a hátad mögé, ha  egy banda kigyúrt fickókból körülvesz. Nem cigány egyik sem. Bandaszellem sajnos mindenütt van a fiatalok között, erősebbnek érzik magukat együtt és kegyetlenek együtt. Külön-külön félénk gyerekek. kívánom, hogy velük szemben is legyen előérzeted.

Előzmény: Törölt nick (542)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.25 0 0 546

"Az első hírek még arról szóltak..."

De nem a rendőrség szájából.

Előzmény: tyukodi pajtás (537)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 544

negyon rossz helyen lakhatsz, vagy jársz, én itt élek Pécsett, és soha nem ért atrocitás-nem lehet, hogy kihívóan viselkedsz, vagy öltözöl, vagy beszélsz velük?

Előzmény: Törölt nick (540)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 541

az előítélet befolyásolja a racionalitást

Előzmény: Törölt nick (535)
tyukodi pajtás Creative Commons License 2012.07.25 0 0 537

Az első hírek még arról szóltak, hogy megfojtották, koponyalapi törése van, csikkeket nyomtak el rajta, a többi sérüléséről kegyeleti okokból nem írnak...

Ehhez képest:

- a koponyalapi törésről azóta sem lehet tudni, hogy mikor, hol, hogyan keletkezett

- ami meg a rajta elnyomott csikkeket illeti, ez nekem nehezen jön össze az "egyedüli elkövetővel" -- lefogni, közben rágyújtani, cigit elszívni, csikket elnyomni...  És mindezt utcán, csendben...

csutka52 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 536

miért gondolod, hogy a származás a bibi? Szerintem éppen ez a csávó kapóra jött nekik.....Ugye mennyire függ egy tény megítélése attól, hogy ki mit érez? Te azt gondolod, hogy éppen a cigányság miatt ködösítenek, én meg éppen azt gondolom, hogy jól jött neki, hogy ez a csávó ellopta a telefont és a táskát. Egyben egyezzünk meg, hogy ma a jobbiknak segít a kormány-és bárhogy történt így biztosan nem ahogy tálalták. Kiszámítható volt számukra, hogy iyen indulatokat vált ki . A móri temetésen is Viktor volt ott, és megvolt a gyilkos hamar...nagyon összecseng az eset nem gondolod? Bár ugyebár ott nem cigány gyilkolt.

Előzmény: Captain Dolby (529)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.24 0 0 531

Nevezzük inkább egészséges előítéletnek.

Előzmény: Törölt nick (527)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 530

nagyon sajnállak, tényleg " Az egyik csoport etnikailag nem tűnt cigánynak, csak viselkedésre"...akkor igaz amit írtam---nem cigány teheti csak

Előzmény: Törölt nick (525)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.24 0 0 529

"Vajon összefügg-e az a tény, hogy a sajtótájékoztatót P. ittléte másnapján tartották és így?"

Mint a vöcsök, de nem tudtak ütős cuccot összehegeszteni, ugyanis az elkövető származásával túl sokan voltak tisztában.

Előzmény: csutka52 (516)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 528

próbáld felejteni a gyerekkorodat-és adj nekik esélyt  annak aki ( megérdemli). Elhomályosítja a gyűlölet a racionalitást. Én is elítélem a tolvaj, zsarolót, de nem hiszem el, hogy gyilkos, ha az adatok nem erről szólnak, nem ezt támasztják alá. Ennek a zsigeri gyűlöletnek rossz vége lehet csak, emlékeztet a holokausztra....a kollektív bűn--mert ők annak születnek akik. Hinni akarok abban,  csak emberek vannak, jók, vagy roszzak.

Nem vagyok sem komcsi sem libcsi!

Előzmény: Törölt nick (523)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 522

nem válaszoltál az idillre:-) 

Volt már hasonló fehérrel is ilyen élményed? Minden nációban vannak aberráltak, nem fajtától függ! Lsd, Norvégia, most meg a mozis gyilkos-ők nem romák.

Előzmény: Törölt nick (519)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 520

olvass vissza-igenis arról írtak, hogy megerőszakolták-me meg, hogy még nem tudják...hülyének néznek bennünket!

Szegény szülők!

Előzmény: Törölt nick (517)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 518

"hogy a dicsakoktól keményen tartani kell, mert 5 másodperccel az idill után már az arcodon csattan az ütés, ha nem vagy észnél." nem értem, voltál velük idillben?

Előzmény: Törölt nick (515)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 516

Vajon összefügg-e az a tény, hogy a sajtótájékoztatót P. ittléte másnapján tartották és így? Na meg az, hogy most már megvilágosult ezután a sztárnyomozó?

Előzmény: Captain Dolby (509)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 514

képzeld volt, olyan akitől jobban félnék, mint egy általam ismert cigánytól-Nektek az erődemonstráció a lényeg. A gyűlölet mozget Benneteket.

Volt olyan cigány tanulóm, aki sokkel szebben mondott verset az iskolában -és az országban bárkinél(szavalóverseny).

Tudod milyen körülmények között imádta a verseket?

Hidd el minden nációban vannak jók és rosszak!

Jöztük a statisztika szrint több a vagyon elleni bűncselekmény-közöttünk meg több az erőszakos és a gyilkos.

Olvass és tanulj!

Előzmény: Törölt nick (506)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.24 0 0 512

"és így akarják kiugrasztani"

Ennyire nem cizellált a rendőrség. Már az is csodaszámba megy, hogy Pénteket megtalálták egy hét alatt a lopott telefonjával együtt.

Előzmény: csutka52 (511)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 511

légvonalban 1 km. és nemrég jött a srác Pécsre(ez is a hírekből)

Továbbá-senki ne felejtse el, hogí erről az alvilági fiúról mindenki a lopást állította, még akit meglopott sem azt, hogy goromba, brutális volt. Ellentétben J. Olivérrel.

2. forgatókönyv:

Ha többen voltak:

Ma azért szól J. Olivér ártatlanságáról a hír, mert a 3. a kocsist még keresik-és így akarják kiugrasztani.

Lahet, hogy ő a kegyetlen, pénzes perverz ürge.

Az egyedül viszem el a balhét neki szólhatott(talán a P.László gyerekét megöli és az anyját-ez volt az üzenete)

szóval jó lenne tudni....jó éjt

Előzmény: Törölt nick (499)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.24 0 0 510

:-D

Előzmény: Törölt nick (506)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.24 0 0 509

"a mostani rendőri vezetés nem teheti meg, hogy az ő állományukból valaki tehet ilyet."

Miért ne tehetné meg? Éppen pár hete gyilkolt rendőr Szigetszentmiklóson. Egy percig se szaroztak vele. Bemondták kajakra.

Előzmény: csutka52 (485)
Captain Dolby Creative Commons License 2012.07.24 0 0 505

"1. miért nem közli a rendőrség?"

492. hsz. utolsó mondat.

Előzmény: csutka52 (473)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 503

egy bztos, itt a városban a jobbik és a 4 vármegyéseken kívűl senki sem hiszi el ezt a verziót, amit el kell fogadnunk.:-(

Ez jó volt arra, hogy tegnap megmutassák mennyien vannak, fáklyás felvonulással mentek a helyszínre, a városlakók nagy rémületére.

Előzmény: Törölt nick (496)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 498

2. az is lehet, hogy neki jó kapcsolatai vannak valakinél

csutka52 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 497

hazugságvizsgálat? olvass róla -nem elfogadott

Ne felejtsd el, hogy 4 napig netezett-és amit mi tudtunk ő is tudta

Ha ő volt, akkor sem így!!!!

Előzmény: Törölt nick (493)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 494

tudsz mást is hozzászólni mint ilyen ordenárét?

Próbálj meg nem felülni a neked szóló sajtótájékoztatóra.

Felül tudsz kerekedni a zsigerből jövő libsizésen és cigányozáson? Ha igen, talán érted miről írunk itt.

Én se libsi, se cigány nem vagyok-csak egy ember!!!!

Előzmény: Törölt nick (492)
csutka52 Creative Commons License 2012.07.24 0 0 491

Munkakörénél fogva személyesen foglalkozott a rendőrökkel. Kimondottan csak a rendőrökkel és nem a bűnözőkkel!

Előzmény: Törölt nick (489)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!