biztos vagy benne? Lehet, hogy ők a jól támogatott szélsőséges párt, aki otthon példás családapa és éjjel jár cigányt ölni? Mindegy dolgozó, becsületes ember-e? Melyik nagyobb bűn? Aki pénzért öl, vagy aki etnikai hovatartozás miatt? Szerintem mindkettő bűnös, de nem egyformán.
akkor én szerencsés vagyok! Nem lehet, hogy eleve látszik rajtad, hogy gyűlölöd őket? Tudod a mimika. Na nem akarok térítő lenni, mert Te élted át azt amit. De ugye nem mindenki az aki ott és akkor megtámadott? Elhiszem, hogy Veled ezek megtörténtek. De itt és most mérlegelj ha lehet racionálisan. A tények makacs dolgok.
azért ugye nyilvánvaló, hogy onnan szivárogtattak mindent? Még az elkövető facebook-ját és fotóját is. Hírárlat, hivatalos tájékoztatás nélkül, de csepegtetett infókkal.
menj a tieid közé,itt tépelűdünk a hogyanon-és nem a származás a döntő . Előérzet és racionalitás a kettő! Figyel a hátad mögé, ha egy banda kigyúrt fickókból körülvesz. Nem cigány egyik sem. Bandaszellem sajnos mindenütt van a fiatalok között, erősebbnek érzik magukat együtt és kegyetlenek együtt. Külön-külön félénk gyerekek. kívánom, hogy velük szemben is legyen előérzeted.
negyon rossz helyen lakhatsz, vagy jársz, én itt élek Pécsett, és soha nem ért atrocitás-nem lehet, hogy kihívóan viselkedsz, vagy öltözöl, vagy beszélsz velük?
Az első hírek még arról szóltak, hogy megfojtották, koponyalapi törése van, csikkeket nyomtak el rajta, a többi sérüléséről kegyeleti okokból nem írnak...
Ehhez képest:
- a koponyalapi törésről azóta sem lehet tudni, hogy mikor, hol, hogyan keletkezett
- ami meg a rajta elnyomott csikkeket illeti, ez nekem nehezen jön össze az "egyedüli elkövetővel" -- lefogni, közben rágyújtani, cigit elszívni, csikket elnyomni... És mindezt utcán, csendben...
miért gondolod, hogy a származás a bibi? Szerintem éppen ez a csávó kapóra jött nekik.....Ugye mennyire függ egy tény megítélése attól, hogy ki mit érez? Te azt gondolod, hogy éppen a cigányság miatt ködösítenek, én meg éppen azt gondolom, hogy jól jött neki, hogy ez a csávó ellopta a telefont és a táskát. Egyben egyezzünk meg, hogy ma a jobbiknak segít a kormány-és bárhogy történt így biztosan nem ahogy tálalták. Kiszámítható volt számukra, hogy iyen indulatokat vált ki . A móri temetésen is Viktor volt ott, és megvolt a gyilkos hamar...nagyon összecseng az eset nem gondolod? Bár ugyebár ott nem cigány gyilkolt.
próbáld felejteni a gyerekkorodat-és adj nekik esélyt annak aki ( megérdemli). Elhomályosítja a gyűlölet a racionalitást. Én is elítélem a tolvaj, zsarolót, de nem hiszem el, hogy gyilkos, ha az adatok nem erről szólnak, nem ezt támasztják alá. Ennek a zsigeri gyűlöletnek rossz vége lehet csak, emlékeztet a holokausztra....a kollektív bűn--mert ők annak születnek akik. Hinni akarok abban, csak emberek vannak, jók, vagy roszzak.
Volt már hasonló fehérrel is ilyen élményed? Minden nációban vannak aberráltak, nem fajtától függ! Lsd, Norvégia, most meg a mozis gyilkos-ők nem romák.
"hogy a dicsakoktól keményen tartani kell, mert 5 másodperccel az idill után már az arcodon csattan az ütés, ha nem vagy észnél." nem értem, voltál velük idillben?
Vajon összefügg-e az a tény, hogy a sajtótájékoztatót P. ittléte másnapján tartották és így? Na meg az, hogy most már megvilágosult ezután a sztárnyomozó?
légvonalban 1 km. és nemrég jött a srác Pécsre(ez is a hírekből)
Továbbá-senki ne felejtse el, hogí erről az alvilági fiúról mindenki a lopást állította, még akit meglopott sem azt, hogy goromba, brutális volt. Ellentétben J. Olivérrel.
2. forgatókönyv:
Ha többen voltak:
Ma azért szól J. Olivér ártatlanságáról a hír, mert a 3. a kocsist még keresik-és így akarják kiugrasztani.
Lahet, hogy ő a kegyetlen, pénzes perverz ürge.
Az egyedül viszem el a balhét neki szólhatott(talán a P.László gyerekét megöli és az anyját-ez volt az üzenete)