Keresés

Részletes keresés

nagyanyo05 Creative Commons License 2012.03.29 0 0 320

Bukott, de nem a fidesz! A liberálisok már megbuktak, az lmp is veszít népszerűségéből, az mszp meg szép lassan oszladozik:) DK meg már senkit sem érdekel, max az m1en a show:D

Előzmény: Álomvédelmi twist (313)
nagyanyo05 Creative Commons License 2012.03.29 0 0 319

Schmitt meg marad, mint a kő Wassnál:)

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (317)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 318

Nem. Nem szimpatikus a sunnyogás, de egy párt esetében az védhető, hogy várnak a hivatalos döntésig. Védhető, csak nem életszerű. Dehát a politika ilyen.

Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 317

a fidesz marha nagy mázlija, hogy ez a botrány roszkor volt időzítve és most van 2 évük, hogy ezt totálisan elfeledtessék.

Most lesz ebből balhé. Kellemetlen lesz még egy ideig. Aztán majd szépen mindneki elfelejti az egészet.

Előzmény: nagyanyo05 (314)
takacsi Creative Commons License 2012.03.29 0 0 316

Álmodj királylány....

Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 315

Most is egyetértek veled, és azt mondom hogy magának a Schmitt ügynek nincs semmiféle pozitív olvasata. Ez bukás bizony és ezt nem lehet semmilyen trükkel jól eladni.

Az egyetlen jó dolog ami bíztató számomra az az, hogy a jobboldal a hivatalos bejelentés után alapvetően másként viselkedett mint a balliberális oldal az öszödi beszéd napvilágra kerülése után. 

Előzmény: voks02 (312)
nagyanyo05 Creative Commons License 2012.03.29 0 0 314

Nem baj, addig is a fidesz vezet torony magasan, 46%!:)

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (-)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2012.03.29 0 0 313

"A többek meg nem Schmitt mellett áltak, hanem sunnyogtak."

És neked kóser az ilyen párt és vezetői, tagjai? Mert nekem kurvára nem. Szánalmas, nyomorult, karrierista csürhe. Nemcsak Orbán bukott itt, hanem a Fidesz is.

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (272)
voks02 Creative Commons License 2012.03.29 0 0 312

Ne irigyeld, a te álláspontod sokkal többet ér, mint a vakhit. De azért egyre vigyázz: vedd észre, ha SP távozik, az is csak erkölcsi vereség. Mert csak azért történik meg, mert már tarthatatlan volt, de mintha a fogukat húznák. Ebből már erkölcsi nyereség nem lehetséges, csak a legnagyobb erkölcsi vereség kínkeserves elkerülése. Akkor is, ha megpróbálod magadnak megmagyarázni, hogy nem. Sajnos.

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (309)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 311

Pontosna így gondolom én is!

Előzmény: Törölt nick (307)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 310

Jogos.

Előzmény: voks02 (303)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 309

Irigylem a Te vak hitedet ;)

Előzmény: Törölt nick (300)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.29 0 0 306

Ha SP az ügy kipattanása után lemond, akkor jóval kevesebben és jóval kisebbet rúgtak volna belé !

Utólag már bizonyíthatatlan, de szerintem ugyanannyit rúgnak belé akkor is, esetleg még azzal is megfűszerezve, hogy milyen sportember az, aki egyből bedobja a törülközőt.

Előzmény: Póli (304)
voks02 Creative Commons License 2012.03.29 0 0 305

elmondja azt, amit te is leírtál.

Azt most mondta el. "Legjobb tudása szerint írta." Ennyi szorult belé. Másokkal is van ez így, csak őket senki nem kergette az asztal körül, hogy dr-t biggyesszenek a nevük elé.

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (299)
Póli Creative Commons License 2012.03.29 0 0 304

"mindenki jogosultnak érzi magát, hogy belerúgjon,a fidesz is csak cinikusan hallgat"

Ha SP az ügy kipattanása után lemond, akkor jóval kevesebben és jóval kisebbet rúgtak volna belé !

De ő körömszakadtáig tagadott, hazudott("közös munka"), mismásolt ("törzsanayag"), és amikor feketeén leírta a bizottság, hogy műve nagyobb részt idegen munkák átmásolása, akkor is meggyőződéssel állította, hogy a bizottság őt igazolta.

Szánalmas, röhelyes és döbbenetes. És mindezért csak önmagát okolhatja !

Úgyhogy nem kell ide keresztényüldözéses, rómagyújtogatós apokaliptikus víziókat az égre vetíteni. A köztársasági elnök lopott és sz*rik beismerni ill. a következtetéseket levonni.

Előzmény: Törölt nick (288)
voks02 Creative Commons License 2012.03.29 0 0 303

Mire fel legyünk ilyen jóhiszeműek, hiszen mégis, mit gondolsz, mit tettek volna fordított ügyben? Várnak egy bizottságra, amikor napnál is világosabb?

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (298)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 302

Nagyrészt igazad van. De látod naívan gondolhatjuk azt, hogy sokan meg akarták várni a hivatalos véleményt. Bár tény az valóban, hogy az ügy elsőre is érthető volt szerintem. De fogadjuk el azt megengedően, hogy nem biztos, hogy mindenkinek az volt. Miért ne lehetnék ebben megengedőek?

Előzmény: Törölt nick (297)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.29 0 0 301

Najó, így már van értelme annak is, amit én mondtam, tehát itt hagyom abba a csúcson:)

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (299)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 299

Én ezt 100% értem és embereileg maximálisan megértem.

De amikor napvilágra került az ügy, akkor SP előtt döntési helyzet volt. És most nem is az a botrányos, hogy plagizált (az általad leírtak miatt részben), hanem az, hogy rosszul reagált az egészre, rossz döntéseket hozott azóta sorozatban és felvállalhatatlan hülyeségeket mondott.

Ezzel súlyos károkat okozott és amit most kap, azt csak és kizárólag magának köszönheti. Ennek a hatalmas pofáraesésnek és égésnek a nagyrészét megspórolhatta volna, ha a HVG cikke után azonnal lemond és töredelmes vallomást tesz és elmondja azt, amit te is leírtál. De nem ezt tette.

Előzmény: Törölt nick (295)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 298

Igen. Emlékszem. És örülök, hogy én már ott és akkor leírtam ezt. Persze jobb lett volna, ha már akkor mégtöbben így gondolkodtak volna, de legyünk jóhiszeműek és tételezzük fel, hogy akik védték SP-t azok az ártatlanság vélelméből indultak ki és vártak az objektív ténymegállapításra.

Előzmény: Törölt nick (291)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 296

Bocsánat. De SP nem egy álodozat. Minden lehetősége megvolt, hogy ettől a helyzettől megkímélje saját magát, a jobboldalt és az egész nemzetet. Nem tudom felmenteni SP-t. Sem emberileg, sem politikailag.

Előzmény: Törölt nick (288)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.29 0 0 295

Értsd meg, nekem csak annyi a problémám, hogy ez egy bevett gyakorlat volt, amelyet akkoriban mindenki elfogadott (épp ma mesélte egy haver, hogy mostanság is van rá példa), ráadásul azon az alapon, hogy egyébként nem érdemtelenül kapja a címet, mert eleget letett az asztalra. Az valóban jogos felvetés, hogy inkább adtak volna díszdoktorit neki, de ettől függetlenül szimpla lustaság, és nem valami Isten tudja mekkora nyerészkedési szándék, lopással egybekötve. Ha rákényszerül, valószínűleg bármikor elhablatyol a témáról százötven-kétszáz oldalnyit.

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (285)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 293

Én nagyon sokaknál azt tapasztalatam amit írtam. És nem csak a fórumokon, de ha megnézeda blogvilágot akkor ott is. A lényg szerintem továbbra sem az, hogy 2 hónapja mit mondtak, mert az ártatlanság vélelme kijár mindenkinek. Még egy plagizáló KE-nek is.

A mérvadó az, ami kedd óta történt. ÉS ez igazán bíztató.

Előzmény: toloba (287)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.29 0 0 291

Már aznap délután Bolgárnál megegyeztünk, hogy védhetetlen.

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (286)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 290

Nem akarom elterelni a témát, de íme ismét egy konkrét tényszerű bizonyíték arra, hogy a Fidesz mekkora hatalmas diktatúrát épített ki.

Mert ami most Schmitt Pál ügyében történik az teljesen jellemző  egy diktatúrára. ;)

toloba Creative Commons License 2012.03.29 0 0 287

Én nem sok jobboldali embertől hallottam, olvastam, hogy kiverte náluk az elnök úr a biztosítékot. A kivételnek minden tiszteletem. Sőt, a politikai vezetőiktől egytől sem...még tegnap este is Selmeczi Gabriella a fidesz nevében a jövőre nézve is támogatásáról biztosította Schmitt Pált...

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (280)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 286

ISmétlem. Szerintem is egyértelmű volt a helyzet 2 hónapja is. De más a "szerintem" műfaj és más az objektív tény.

Előzmény: toloba (279)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 285

Pedig hidd el ez most égés. Épp olyan égés, mint amikor egy balliberális nekiáll "megmagyarázni" az öszödi beszédet és megmagyarázni azt, hogy tulajdonképpen Gyurcsányak semmi oka nem lett volna lemondania.

Tudod a másik oldal gaztettei egy fikarsznyit sem mentenek a saját oldalunk hibáiból.

Legalábbis én ezt így gondolom. Schmitt ügyben akármennyire is jól esne másra mutogatni, meg bezzegelni, sajnos nem lehet.

Előzmény: Törölt nick (277)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.03.29 0 0 284

Ezzel mélyen egyetértek.

Előzmény: inverz (275)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.29 0 0 283

Szerintem a székházügy gyakorlatilag a kezdet kezdetén kipattant, így aztán nem sok esély volt elévülésre.

Előzmény: toloba (281)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!