"Ahogy látom, ebben a kérdésben sem kerültünk közelebb egymáshoz. :))"
Nem, de amúgy is azok a társadalmak szoktak volt sikeresek lenni, ahol a sokféle érdek/érték/vélemény ütközhet egymással, és az ad valamiféle optimumot, és nem azok, ahol csak egyfajta lehet, de az kötelező.
Persze hogy nem. Csak szájer esetében én, kívülről, ekkor értékelném megfelelő morális súlyúnak a lépését. Enélkül súlytalan, üres lózung. Önfényezés. Gumicsont, amit rágunk is rendesen, amint láthatod.
nem ertem en ezt az erkolcsi kiallast. ha igaz, es ennek igazsagtartalmarol meg lehet gyozodni, hogy 10 eve kulonelnek, akkor szajernek mi a banatos koze van ht dolgaihoz????
bano mirol mondott le morvai krisztina teljesen vallalhatatlan dolgai miatt? vagy morvai mirol mondott le bano dolgai(???) miatt?
nekem az orszag ilyeten belterjessege nem nagyon/nagyon nem tetszik. kiderul hogy ht orbanne benseseges baratja. peldaul. hogy szajernek esetleg brusszeli baratnoje van.
kozben a kdnp meg papol mindenfele erkolcsokrol.
a hazugsag, a nepotizmus, a feudalizmus szelei fujnak szerintem errefele. ezekhez kepest a gyurcsany kismiska.
nem ertem en ezt az erkolcsi kiallast. ha igaz, es ennek igazsagtartalmarol meg lehet gyozodni, hogy 10 eve kulonelnek, akkor szajernek mi a banatos koze van ht dolgaihoz????
bano mirol mondott le morvai krisztina teljesen vallalhatatlan dolgai miatt? vagy morvai mirol mondott le bano dolgai(???) miatt?
nekem az orszag ilyeten belterjessege nem nagyon/nagyon nem tetszik. kiderul hogy ht orbanne benseseges baratja. peldaul. hogy szajernek esetleg brusszeli baratnoje van.
kozben a kdnp meg papol mindenfele erkolcsokrol.
a hazugsag, a nepotizmus, a feudalizmus szelei fujnak szerintem errefele. ezekhez kepest a gyurcsany kismiska.
Tudom mi a morál, de a szájer tettében nincs morális töltés. Írt egy törvényt, ennek a felesége a haszonélvezője. Nem lépett ki a fideszből, sőt továbbra is támogatja a politikáját, mi a tét? Mit veszít szájer a lemondással? Hogyan szünteti meg a káros következményt a lemondás? Ha akkor szólt volna a felesége kinevezése ellen, amikor ért volna valamit, majd ha kinevezik kilép a fideszből, lemond az eu-s képviselőségről, na akkor van morál. Így ez nulla!
a topic lényege persze éppen ebben áll, hogy minél többen mutassanak rá erre:))) ezáltal újra és újra megerősítve a balosokról kialakult sztereotípiát, miszerint en block utálják a jobboldalt, minden pozitív megnyilvánulásukat lekicsinylik vagy éppen manipulatívnak minősítik, stb. stb.
bár tény, hogy egyik legutóbbi írásában republikánus alapokról védte a nemzeti függetlenséget, nagy hiba volt.
de akkor sem fogadja el az általa széljobbnak tartott kormány politikáját.
a negyedig köztársaságban orbánnak sikeres székesfehérvári ügyvéd szerepét szánja, persze ha akar, a fidesz nevű formáció vezetője is lehet, csak szalonképessé kell válnia.