"Vonulj kolostorba; menj; Isten veled. Vagy, ha okvetlen férjhez kell menend, menj bolondhoz, mert okos ember úgyis tudja bizony, miféle csudát szoktatok csinálni belőle." (Hamlet)
Lassan az első évfordulója lesz, hogy a ballib kartácsok televisítozták az étert szegény magyar cóláccabaccágér. Páternoszter kartács még vissza is számolt nekije.
Szeretem a magyar eget, csípom a köztársaságot (szerintem most is az van), Bródyéknak meg évek óta nem hiszem egy szavát se, bármily szépen hangozzék is egyébként.
Már elnézést, de legjobb tudomásom szerint a betiltott szólásszabadság értelmében ezt én nem is olvashatnám. Már megint lazsálnak a Zorbáncenzorok, vagy mi.
Nem szeretem a libsiket, Bródyt sem, a harácsköztársaságból sem kérek, de a zene jó, és a szöveg is jó (a magyarköztársaságozást leszámítva), ezt elismerem.
Az alkotmányaptörvény után megvan a következő átköltendő szöveg: István, a király! Nehogy már azt kelljen hallgatniuk a hazaffyaknak, amit Bródy leírt! Lezsák Sándort ízibe felkérni!
Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz Miénk lesz még Kassa, Pozsony, Eperjes Akárhogy is berzenkednek, acsarkodnak, hetvenkednek Erről majd a magyar virtus tesz, tesz, tesz Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz Ez az ország újra, csak a miénk lesz!
Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz Kolozsvár is újra magyar város lesz Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz Szabadka is újra magyar címert vesz A miénk volt ezer évig Egy falut sem hagyunk nékik Minden magyar hitvalássa ez, ez, ez, Hogy: Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz Magyarország újra nagy és boldog lesz