Keresés

Részletes keresés

Antisystem Creative Commons License 2011.10.06 0 0 110

.... vagy hullaméreg-baciként... lásd az utolsó sokakat bitóra küldő magyar bíró sorsát...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (107)
Antisystem Creative Commons License 2011.10.06 0 0 109

Á, szó sincs ilyesmiről, mint nyilván belefutottál már (irtam milliószor), én az euro-atlanti civilizációt az emberiség rákos daganatának tartom... a (szerv)határokra tekintet nélküli expanzív növekedés-fejlődés-fétise mián... mondjuk a gyarmatosítások kora óta mindenképp.... a daganat sorsa meg a kés vagy a kemo vagy a sugár... vagy az egész organizmus/emberiség halála... (ami mondjuk természetes folyamat, minden létezett és létező faj kihal egyszer - de nem ártott volna ezt kikerülni, ha már nekünk adatott tudat is... de most olybá tűnik, hogy nem sanszos, annyi eszünk azért nincs).

Namost ezen a képleten semmit sem módosít, hogy (sajnos) momentán én is egy ráksejt vagyok ebben a daganatban...

ÜdV

Előzmény: ex_lx (105)
Póli Creative Commons License 2011.10.06 0 0 108

"Nem is tudtam, hogy ujabban felmentés lett a lopásra a "de hát más is lop"..."

Én meg azt nem tudtam, hogy "lopás" az, amikor a tolvajt nem engedem be a házamba !

Előzmény: Antisystem (92)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.06 0 0 107

A vacsoránál csak kétféleképpen kaphatunk szerepet - vendégként vagy ételként.

Előzmény: Törölt nick (106)
ex_lx Creative Commons License 2011.10.06 0 0 105

Nekem nyóc, de kár a nyelőcsövet ilyesmiért felmaratni.

Előzmény: Antisystem (104)
Antisystem Creative Commons License 2011.10.06 0 0 104

A "létező" meg a "hányadék" ugye nem egymást kizáró dolgok...

ÜdV

Előzmény: ex_lx (101)
ex_lx Creative Commons License 2011.10.06 0 0 103

"Meg kellene végre érteni, hogy éppenséggel az emberi élet védelmében kell az emberi élet számosságát korlátozni."

Érti azt mindenki, csak nem menő, nem tanácsos érteni, mert rossz áthallásai vannak.

Nekünk Európában nem újdonság olyan tények letagadása és a kimondó meghurcolása, amely tényekkel egyébként mi is tisztában vagyunk - közben ebben a meghurcolós-helycserés játékban együtt spirálozunk lefelé.

Előzmény: borzimorzi (95)
ex_lx Creative Commons License 2011.10.06 0 0 101

'Viszont az etikai kettős mérce, a "mi kutyánk kölyke" meg a "más kutyája kölyke" szerinti megkülönböztetés, az egy rendkívül hányadék magatartás.'

Ne viccelj már!

Mikor vezérelte nagyvilágot (a kicsit is) más, mint az érdek és az erő eredője?

Még az ENSZ összekalapálását is az.

Előzmény: Antisystem (91)
Csaba121 Creative Commons License 2011.10.06 0 0 100

Mit gondolsz, az USA miért támogatja Pakisztán atomfegyverkezését???

Indiának 2050-re 20 milliárd lakosa lesz, azok onnan csak Pakisztán felé mehetnének...

Antisystem Creative Commons License 2011.10.06 0 0 99

De ha a fejlett viágbéli underclass és a harmadik világ nem fogja vissza a szaporodását,

Miért pünkt az underclass fogja vissza? A winnereknek és leszármazottaiknak sokkal nagyobb az ökológiai lábnyoma...

ÜdV

Antisystem Creative Commons License 2011.10.06 0 0 98

Őszintén remélem, hogy megint felsül ezzel a magatartással, mint már volt rá egy-két példa.

ÜdV

Előzmény: borzimorzi (97)
borzimorzi Creative Commons License 2011.10.06 0 0 97

Ha megkapta volna, akkor azzal implicite elismertette volna magát. Na,az USA meg a fékre lépett. Ennyi meg egy bambi.

Üdv:

b

Előzmény: Nero Bianco (81)
borzimorzi Creative Commons License 2011.10.06 0 0 95

Nem kívánom ezt az apokaliptikus világot senkinek sem.

De ha a fejlett viágbéli underclass és a harmadik világ nem fogja vissza a szaporodását, akkor szükségképpen be fog következni az, amit írsz.  Utána pedig háborúk fognak jönni, mert senki sem fog elalélni a gyönyörűségtől annak láttán, hogy egyesek felzabálják előle és utódai elől a világot.

Csak remélhetjük, hogy háborúk és iszonytató mértékű emberi szenvedések nélkül, békés úton is el tudunk jutni addig, hogy az egyes országoknak adandó nemzetközi segítségnyújtás mértékét egyenesen arányossá tesszük a szaporodással. Ha nem így teszünk, elpusztítjuk a Földet, pontosabban annak emberi populációját.

Nincs sok időnk. Hamarosan el kell döntenünk, hogy akarunk-e inkább egy élhető Földet max. 9-10 milliárd emberrel, vagy pedig hagyjuk, hogy végképpen elszaladjon a ló. 14-15 milliárdnál már esélyünk sem lesz marokba szedni a gyeplőt. Onnantól kezdve egyenes az út ahhoz, hogy felmenjen a létszám akár 20-25 milliárdra, aztán egyszerre dögöljünk éhen szinte mind. A túlélők jó esetben pár milliónyian lesznek.

Nagyon nem szeretném ezt.

Meg kellene végre érteni, hogy éppenséggel az emberi élet védelmében kell az emberi élet számosságát korlátozni. Mégpedig úgy, hogy nem támogatjuk az eszetlen turbósebességű szaporodást.

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (85)
nagyanyo05 Creative Commons License 2011.10.06 0 0 94

Most láttam a NatGeóban, hogy az  Európát szinte teljesen benépesítő Neandervölgyit az Afrikából érkező őseink kiirtották! Mégpedig kulturájukkal:) Találtak ugyanis csontfurulyát:D

Most is valami hasonló folyik, csak nem vesszük észre:( A devizahitelezési kategória látszik most éppen ilyen csontfurulyának!

saller aranka Creative Commons License 2011.10.06 0 0 93

Egyébként meg: "Szabad Palesztinát"!

ugy is fogalmazhatnank: terrorista mentes palesztinat!

Előzmény: Törölt nick (57)
Antisystem Creative Commons License 2011.10.06 0 0 92

Nem is tudtam, hogy ujabban felmentés lett a lopásra a "de hát más is lop"... azt hittem, hogy valakinek az erkölcsös avagy erkölcstelen voltát önmagához viszonyítva köll szemlélni...

ÜdV

Előzmény: Póli (88)
Antisystem Creative Commons License 2011.10.06 0 0 91

Minden ország alkotmánya az adott ország területén érvényes. Azon kívül nem. Ez neked új?

Nem, egyáltalán nem új. Sőt, az alkotmány vonatkozásában ez rendben is van. Viszont az etikai kettős mérce, a "mi kutyánk kölyke" meg a "más kutyája kölyke" szerinti megkülönböztetés, az egy rendkívül hányadék magatartás.

ÜdV

Előzmény: borzimorzi (86)
Qputyin Creative Commons License 2011.10.06 0 0 90

Ha picit visszamegyünk az időben amelytől Istvánunkat istenítjük abban a korban járt a

magyar egyéni vagy zsoldos nyilazni Európát, csupán csak nemzeti érdekből és nem

aggódtak őseink sem a legyilkoltak gyászászolóival sorsával. Ilyen a világ.

Előzmény: endersgame (83)
Póli Creative Commons License 2011.10.06 0 0 88

"a jelek szerint az USA-nak lövése sincs a demokráciáról, ha az a határain kívülre mutatna"

A palesztin államszerveződés mögött álló palesztin politikai erők deklaráltan lemondtak már Izrael állam megsemmisítéséről ?

Tisztázzuk ezt, mielőtt szídni kezdenénk bármely más ország demokratikus elkötelezettségét a nemzetközi viszonyok irányába...

Előzmény: Antisystem (64)
Qputyin Creative Commons License 2011.10.06 0 0 87

No ez meg a másik vaskos igazság.

Előzmény: Törölt nick (80)
borzimorzi Creative Commons License 2011.10.06 0 0 86

Minden ország alkotmánya az adott ország területén érvényes. Azon kívül nem. Ez neked új?

Üdv:

b

Előzmény: Antisystem (64)
anticonstitutionelle Creative Commons License 2011.10.06 0 0 84

Ebben nincs igazad. Nagyon sok ENSZ alapszervezet nyújt életbevágóan fontos segítséget emberek millióinak.

Előzmény: Barisnya (70)
endersgame Creative Commons License 2011.10.06 0 0 83

amúgy a zsidó alany önmagában nem jelent semmit. akárhol egy hottentotta is kerülhetne vezető pozicióba az sem jelent semmit.

itt amitől tartanak sokan, az bármily meglepő a cionista hozzáállás amitől tartanak.

ugyanis nem mindegy, hogy egy adott pozicióban bármely országban kinek az érdekeit óhajtja képviselni egy adott személy.

És sajnos nem mindig az adott országét....

Előzmény: Qputyin (78)
borzimorzi Creative Commons License 2011.10.06 0 0 82

Azért minden marhaságnak nem kéne ám bedőlni...

Figyelj, amikor a palesztinok menekülttáborokba költöztek, voltak 7-800ezren, és ez még a legtúlzóbb becslés, az óvatosabbak szerint lehettek vagy félmilliónyian. Mai létszámuk ennek 4-5-6-szorosa. Sokszor annyian vannak, mint ahány ősüket a történelem során valaha is, bármely időpillanatban képes volt eltartani az adott terület. Mégis megy  asírás, hogy így vannak elnyomva, meg úgy. Duma.

Tudod, kik voltak elnyomva? Mi, amikor anno 150 évig éltünk az ország felén muszlim fennhatóság alatt. Mi lett az eredmény? 4-5-6-szorosára nőtt a magyar lakosság létszáma a Hódoltságban? Éppenséggel nem, sőt! Kiirtották az uralmuk alatti területen élő magyar lakosság mintegy 90%-át! Na, ez az elnyomás és kizsákmányolás!  Nem az, amiről a palesztinok povedálnak.

Nézzük a nyomor további "bizonyítékait" is. Ahány felvételt csak látsz Gázából, mindegyiken rendesen táplált gyerekek, kicsit túlsúlyos férfiak és akkora darab asszonyságok láthatók, hogy azokat 1000 Norbi se tudná lefogyasztani. Ehhez képest hogy néznek ki azok, akik igazán éheznek? Nézd meg a Száhel-övezetben készült fotókon! Ez is duma.

De van fontosabb szempont is, mint ezeket a hazugságokat leleplezni. Elvégre, ha ezekre a hazugságokra eleget fizetnek az olajsejkek, hogy abból a palesztinok megéljenek, ez legyen az ő bizniszük.

A fontosabb szempont az egész emberiség érdeke. Ma az emberiséget fenyegető legnagyobb veszély a túlszaporodás. Ha ez így megy tovább, úgy járunk a Föld korlátos erőforrásaival, mint a Szent Máté-sziget rénszarvasai a zuzmóval. Ennek a fajta eszetlen, a természeti erőforrások korlátos voltával mit sem törődő, kíméletlen szaporodásnak az iskolapéldája az, amit a palesztinoktól az utóbbi évtizedekben láthattunk. Ezt a  magatartást jutalmazni annyi, mint helyeselni az emberiség önpusztítását és természetpusztítását. A palesztinok nem azért fognak veszíteni, mert az USA vagy Izrael vagy bárki rosszat akar nekik. Hanem ezért, mert összes teljesítményük a szaporodásban és a természeti erőforrásokkal való kíméletlen rablógazdálkodásban merül ki.

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (54)
Nero Bianco Creative Commons License 2011.10.06 0 0 81

Minek kéne egy olyan országnak tagság egy nemzetközi szervezetben, amelyik nincs is.

Qputyin Creative Commons License 2011.10.06 0 0 79

hoztak

Előzmény: Qputyin (78)
Qputyin Creative Commons License 2011.10.06 0 0 78

Van némi magyarázat. Amig a zsidók szétszóródtak a világban, a kereskedelembem oktatásban kutatásban orvoslásban kézzel fogható eredményeket hottak létre több

évszázad alatt. Az arabok egy rétege meg maradt az ösi törzsi szinten. Úgy is háborúznak.

Ha megpróbálta volna az arab világ a fejlődés ama korát továbbvinni ahonnan a számtani számaink származnak ők is előrébb tartanának mint a jelenlegi nomád szint.

Előzmény: Törölt nick (63)
Antisystem Creative Commons License 2011.10.06 0 0 77

Érdekes, nekem nem tűnt fel semmi ilyesmi....  lehet azért, mert nekem mindigis a nyugat halálos öleléséből való menekülés vágott egybe az elveimmel...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (68)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.06 0 0 76

(.. vagy miafenéből:-)

Előzmény: Törölt nick (75)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.06 0 0 75

Ki köll zárni a zusát az unszekóból!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!