Keresés

Részletes keresés

HLJ Creative Commons License 2013.07.05 0 0 717

Most gondolkoztam és úgy van beállítva, hogy optikai elsődlegesnek, merevlemez elsődlegesnek sata-s merevlemez meg szolgának. Még megnézem megpróbálom állítgatni a jumoere, de olvastam valamelyik fórumban, hogy biosszal  is lehet valamit variálni. Ooopsz ez tisztára mrvillamosos hsz volt :-)

Előzmény: _Nyuszi (716)
_Nyuszi Creative Commons License 2013.07.05 0 0 716

Nálam négy lehetőség van: elsődleges mester és szolga, valamint másodlagos mester és szolga.

Viszont az elsődleges meghajtókhoz szerintem egy kábel tartozik, ahogy a másodlagosokhoz is. Tehát, ha a két elsődleges meghajtót nem egy kábelre rakod, az nem jó. A jumperelés ennek megfelelően egy kábelen belül érvényes, ott kell a master-slave beállítást elvégezni. A bios szerintem így látni fogja.

Ha rövid a kábel: új ház vagy új kábel (pl. akkor már nyolcan tűs :) ). :-)

Előzmény: HLJ (715)
HLJ Creative Commons License 2013.07.04 0 0 715

Nah akkor nekem van egy ilyen kérdésem, hogy feldobjam a témát. Bár látom az anélkül is megvan hála mrvillamosnak :-) Nem lenne látjátok milyen unalmas lenne nélküle minden? :-)

Szal a kérdésem.

rendszer meghajtóm egy ide vinyo, mellé másodlagosnak egy sata vinyo van, opitikai meghajtónak meg egy ide. Ezt az idét szeretném egy másik idére cserélni, de egyszerűen nem megy. Látja a meghajtüt, de semmit nem lehet vele csinálni. Kizártnak tartom, hogy meghibásodott volna, mert alig volt használva. Juppmer már ezer féleképpen volt beállítva. Szerintetek mi a baj? Ha lemezt teszek be semmit nem csinál rá. Még egy másik gépbe megpróbálom kipróbálni, de nem értem mi a baja. Jah ha variálok a jumperrel, akkor volt olyan eset mikor a sata vinyót ami nem rendszer vinyó és a ide dvd-t látta, rendszer vionyó ami ide-s nem látta. Ide vinyo és ide optikai meghajtó egy kábelre van kötve mivel ámáshogyan csatlakozó hely hiány miatt nem tudom megoldani.

Segítségeteket kérném. Talán bioszban kell valamit beállítani?

Bzmot332 Creative Commons License 2013.07.04 0 0 714

Én már nem is válaszolok rá. De sajnos nem sokat változtat a helyzeten, ha 2-3 ember nem válaszol, a többi meg ugyanúgy folytatja. Én nem értem. Ilyen nehét nem válaszolni? Mindenki hisztizik szinte, hogy "de idegesítő...stb", de meg se próbálnának tenni ellene, csak leírják, hogy "hagyd már abba idegesítesz...".

Előzmény: Rudolf Daumann (713)
Rudolf Daumann Creative Commons License 2013.07.04 0 0 713

Láttam...tényleg komoly gondok vannak. Még az előzőt hozzászólásomat is 5ször visszatöröltem, mert még a életből is kitiltanának a modik, ha azt elküldtem volna....
Amúgy igen, talán akkor leállna, ha végre egységesen senki nem válaszolna. Ezt én az imént el is kezdtem, mert az egyik utolsó hozzászólása után habzott a szám az idegességtől :D

Előzmény: Bzmot332 (712)
Bzmot332 Creative Commons License 2013.07.04 0 0 712

Láttad gondolom az FB profilját, tényleg nem százas a gyerek. Ez tipikusan egy nehezen megoldhat helyzet (igazából inkább megoldhatatlan). Ugye eltiltani nem lehet a géphasználattól, onnantól meg, hogy mit csinál... Azt meg nem nagyon fogja fel, hogy ezzel nagyon idegesít másokat, mi meg nem uszíthatjuk a modikat azzal az indokkal ellene, hogy "dehát idegesítő". Szerintem még mindig az lenne egy elfogadható megoldás, hogy nem kéne válaszolni neki, de ezt nem nagyon tartja be senki, ezen kívül meg mást nem tehetünk...

Előzmény: Rudolf Daumann (711)
Rudolf Daumann Creative Commons License 2013.07.04 0 0 711

Szerepel a Fract., szóval akkor törés lesz.

Más: ez a mrvillamos hülyébb, mint a sokéves átlag!!!!! Ennek zárt osztályon lenne a helye, nem emberek között!!! Egyszerűen nem fogja fel, amit ír neki az ember.

_Nyuszi Creative Commons License 2013.07.04 0 0 710

Ha a füléből, orrából kezd vér folyni, akkor van gond. :)

Ha jól tudom, hazánkban néhány (5?) éve a protokoll része, hogy adjanak heparint a gipszhez.

_Nyuszi Creative Commons License 2013.07.04 0 0 709

Ha a diagnosis sorában szerepel valami "fract.", akkor törés. :)

HLJ Creative Commons License 2013.07.03 0 0 708

Reméljük nem lesz nagyobb baj.

Előzmény: Rudolf Daumann (706)
Bzmot332 Creative Commons License 2013.07.03 0 0 707

Ja hát akkor jó kezekben vagy ;)

Ki tudja, ártani nem árthat a várhigító ilyen mennyiségben (gondolom).

Előzmény: Rudolf Daumann (706)
Rudolf Daumann Creative Commons License 2013.07.03 0 0 706

Ja, értem....hát azért így 26 évesen sem túl nagy a kockázat (talán :P ), de biztos ami biztos alapon... :D
Amúgy én nem tudnám magam megszúrni, most még itt a lakótársam (igen helyes lányka :)), péntekig ő fog szurkálni reggelente...annyira már nem is bánom :D :D :D

Előzmény: Bzmot332 (705)
Bzmot332 Creative Commons License 2013.07.03 0 0 705

Á, mondom, ez régebben volt, egy 8-9 éves gyereknél csak nem tartanak a trombózistól. :)

Akkor ezek szerint minden nap hasba szúrkálod magad?

Előzmény: Rudolf Daumann (702)
Rudolf Daumann Creative Commons License 2013.07.03 0 0 704

Köszönöm! :)
Magyországon is azért a törés-zúzódás-szakadás és a többi dolgokat magyarul írják, gondolom csak ezért nem latin....de nem igazán értek a lovakhoz :P

Előzmény: _Nyuszi (703)
_Nyuszi Creative Commons License 2013.07.03 0 0 703

Jobbulást!

Miért németül írnak, miért nem latinul?

Előzmény: Rudolf Daumann (696)
Rudolf Daumann Creative Commons License 2013.07.02 0 0 702

Neked is kellett injekciót adni hozzá? Mert nekem minden nap kell trombózis ellen....

Előzmény: Bzmot332 (701)
Bzmot332 Creative Commons License 2013.07.02 0 0 701

Á, nem olyan jó a törött láb télen, bár tény, hogy valószínűleg jobb, mint nyáron... Nekem anno általános alsóban volt eltörve a lábam (azaz inkább csak elrepedve), a lényeg, hogy kellett a gipsz végére zoknit raknom, meg ha kimentünk a hóba, kellett folyton valami zsák rá, elég macerás. Mondjuk nyáron meg az a gáz, hogy meg vagy lőve programokat illetően (gipszben a fürdés sem könnyű, nem hogy a strandolás :D), és ugye a gipsz elég jól szigetelhet ahhoz, hogy jól beizzadjon alatta a bőröd...

Előzmény: HLJ (699)
Rudolf Daumann Creative Commons License 2013.07.02 0 0 700

Köszönöm! :)
Hát fogta a doki, és felrakta :D Vagy mire értetted?

Előzmény: HLJ (699)
HLJ Creative Commons License 2013.07.02 0 0 699

Gáz lehet ilyenkor nyáron :-) Mondjuk ha tél lenne nem lenne annyira  feltűnő pont illene a környezetbe, max annyi, hogy a lábújjaid fáznának :-)

Tényleg mielőbb gyógyulj meg! Hogyan tettél szert a gipszre?

Előzmény: Rudolf Daumann (698)
Rudolf Daumann Creative Commons License 2013.07.02 0 0 698

Köszönöm! Ilyennel biztos nem viccelnék....fehér bakancs nem vicc....Köszi mégegyszer! :)

Előzmény: HLJ (697)
HLJ Creative Commons License 2013.07.02 0 0 697

A csudába nem baj akkor majd jövőre szurolok neked :-)

Amúgy mielőbbi gyógyulást neked! -ha csak nem volt vicc-

Előzmény: Rudolf Daumann (696)
Rudolf Daumann Creative Commons License 2013.07.02 0 0 696

Előbb törtem el (vagy csak ficam, rándulás...tököm sem tudja, nem értek németül mindent :D ) a melóhelyen a bokám...egy darabig nem lesz mászás ;)

Előzmény: HLJ (695)
HLJ Creative Commons License 2013.07.01 0 0 695

LOL pedig azt hittem meghozza a videó a kedvedet egy ilyen versenyhez. :-)

Szerintem itt aki végig bírja csinálni ezt már eleve győztes hiszen végigcsinálta, nagyon megterhelő a szervezetnek egy ilyen futás........

Előzmény: Rudolf Daumann (694)
Rudolf Daumann Creative Commons License 2013.06.28 0 0 694

Örülök, hogy luk van a s*ggemen, nem hogy még ilyenbe belevágjak :D :D :D :D

Előzmény: HLJ (693)
HLJ Creative Commons License 2013.06.28 0 0 693

LOL azt hittem a futóversenyen mentél végig :-)

Előzmény: Rudolf Daumann (692)
Rudolf Daumann Creative Commons License 2013.06.27 0 0 692

Próbálgattam, mentem rajta :) Hát igen....jó lett.
Egyetlen bánatom, hogy ugye a laptopom nem a legerősebb, és az objektumokat, ahogy elnéztem, ált. egy animated fájlba raktad össze, így néha meg-meg akad, amikor egy-egy ilyen nagyobb csoportot kell betöltenie. Amúgy szuper :)

Előzmény: Bzmot332 (688)
Bzmot332 Creative Commons License 2013.06.26 0 0 691

Még ránézni is rossz ;)

Előzmény: HLJ (690)
HLJ Creative Commons License 2013.06.25 0 0 690

Ki vállalná be ezt a futást?

http://toochee.postr.hu/gyilkos-futoverseny

Rudolf Daumann Creative Commons License 2013.06.25 0 0 689

Úgy-úgy :) Köszi...már csapattam is egyet...csak hát szerencsétlen laptopom nem erős, az asztali gépem meg még nincs kész :)

Előzmény: Bzmot332 (688)
Bzmot332 Creative Commons License 2013.06.25 0 0 688

Remélem a levél igazolta, hogy szerintem a megbízhatóbb emberek közé tartozol ;)

Egyébként ha HLJ elvállalnád, én szívesen besegítek a fotózott rész objektumaiban, még ha nem is az összesben. Az igazság az, hogy nem az objektumépítéssel volt a gondom, hanem inkább a pályaépítéssel...

Előzmény: Rudolf Daumann (687)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!