Keresés

Részletes keresés

nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 672

Látod, látod, ha korábban is olvastad volna a topicot, akkor nem kellene ismétlésekbe bocsájtkoznod..

Arról is leírtam a véleményem.

Előzmény: Törölt nick (670)
ladasamara Creative Commons License 2011.04.17 0 0 671

Kíváncsi leszek, hogyan vonják felelősségra mondjuk Salamon Lászlót a szocik. :D

Előzmény: nemezis 2 (669)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 669

Tudod, észre kellene venni már, hogy amit az egyik félnek elnézel, azt rovod fel a másiknak, Sőt....

Ez a "csendesen asszisztált" szöveg nem igazán nyerő, ehhez képest:

• Elmondta: nem a jobboldali szavazókkal van a baj, de azoknak, akik Orbán rezsimjének kiszolgálói voltak, nem lesz bocsánat.

Gondolom,nem csak nekem tűnik fenyegetésnek?

Ja, 1500 emberrel a háta megett.

Előzmény: ladasamara (663)
ladasamara Creative Commons License 2011.04.17 0 0 668

Igazad van, a baloldal volt az, aki elkezdte a gyűlület kampányt, Rákosiek a kulákok, burzsujok ellen :D

Előzmény: nemezis 2 (666)
ladasamara Creative Commons License 2011.04.17 0 0 667

megtaláltam, egy hozzászóló írta!

Előzmény: ladasamara (665)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 666
  • Nem tudom ki szokott visszamanni addig, ki mekkora kommunista? Még az ötvenes éveket is a mai szocik nyakába varrjátok.

:)) Nem tudom ki szokott a többesszám ellen úgy tiltakozni, hogy egyedül ülök a gépnél.....

Lehet, hogy marginális, lehet, hogy nem. Azok a szavak mérgeznek, bármi legyen is a mögöttes szándék. és nagyon régiek. (Spiró '84, Kornis '93)

Lehet, Neked nem jelent semmit, másoknak viszont igen.

Nem lehet úgy az indulatokat csökkenteni, hogy csak az számít, amit nekem mondanak.....

Előzmény: ladasamara (662)
ladasamara Creative Commons License 2011.04.17 0 0 665

Gyurcsány blogján hol van, h fegyverbe?

Előzmény: orcapofa (664)
orcapofa Creative Commons License 2011.04.17 0 0 664

#1277281 | Válasz Sugovica #1277274 hozzászólására: Azt írta a Népszava, hogy a rendvédelmisek érintették a Báthory utcát és a Charta tűntetők megtapsolták őket, ők meg hangosan kiabálták, hogy "fegyverbe". Nagyon nagy hagulata van az egésznek.

http://kapcsolat.hu/blog/osszefogas_a_koztarsasagert_20110415

ladasamara Creative Commons License 2011.04.17 0 0 663

Mikor hallottunk vmi ilyesmit a Fidesztől v. Orbántól? Beidézhetnének a jobbosok vmi ilyesmit abból az időszakból, amikor a Fidesz is ELLENZÉKBEN VOLT.

GyF írta, miután megvádolták, h "köre" mit írt a Facebookra:

„Te jó Ég! Amiről én beszélek, amiért én küzdök az egy nyugatos polgári világ. Az a méltóságról szól. Ez a szöveg viszont a gyűlöletről, az embertelenségről, a fizikai erőszakról. Én ezt megvetem. Jó ügyet nem lehet így képviselni” – reagált a követői által írtakra csütörtök délelőtti Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc. Az MSZP volt elnöke nem tudja, hogy valóban az ő politikai hívei-e azok, akiktől az idézetek származnak. „Ha így van, akkor muszáj világossá tennem: nem tartok igényt ilyen támogatásra” – fogalmazott. A bukott miniszterelnök ugyanakkor hozzátette: szerinte „a Fidesz éveken át csendesen asszisztált a »Gyurcsányt a Dunába, a többit meg utána« hangulatgyártáshoz”.

ladasamara Creative Commons License 2011.04.17 0 0 662

Nem tudom ki szokott visszamanni addig, ki mekkora kommunista? Még az ötvenes éveket is a mai szocik nyakába varrjátok. Tudom, most jöttök azzal, de minket náciznak.  Tudtommal, ez addig nem volt divat, míg egyesek nem kezdtek el árpádsávos zászlóval vonulgatni, és a Fidesz igencsak hallgatólagos beleegyezésével. (A beígért két pofon még most sem csattant el.)

Kornis, Spiró marginális, nagyon sokan nem is ismerik őke, főleg miket mondtak, de akiket meg én soroltam fel ők nap, m nap szerepelnek a jobboldali médiában.

Előzmény: nemezis 2 (659)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.16 0 0 661

Persze nem tűnik úgy, hogy csillapodna.

Feri ismét előrukkolt egy kis csemegével, természetesen a megbékélés szándékát erősítendő:

• le kell zárni, ami 1998-ban kezdődött, vagyis azt, hogy Orbán Viktor, barátokra és ellenségekre, jó és rossz magyarokra ossza az országot, amely azóta is ebben a csapdában vergődik. Ezért nem is Orbántól, hanem az orbánizmustól kell megszabadulni. Gyurcsány szerint erre tett kísérletet Medgyessy, Bajnai és az ő kormányzása, de ezek elbuktak. Most a negyedik kísérlet következik, amelynek bátrabbnak kell lennie. Elmondta: nem a jobboldali szavazókkal van a baj, de azoknak, akik Orbán rezsimjének kiszolgálói voltak, nem lesz bocsánat.

Csak nekem tűnik fenyegetőzésnek???

1500 ember támogatásával???

Előzmény: G.B.Bejja (660)
G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.16 0 0 660

Meddig menjünk vissza?

És főleg minek?

Azzal semmi nem változik, mindenki a saját sérelmeit dédelgeti, de attól bizony az indulatok nem csökkennek, csak fokozódnak.

Abba kellne hagyni.....

YESSS !!! :)

Előzmény: nemezis 2 (659)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.16 0 0 659

Szóval szerinted a böszmézés, az azonos indulatot takar, mint a gyilkosságra való felszólítás....

Tényleg.

Én sem tudom miről beszélünk. (Spiró, Kornis???)

Meddig menjünk vissza?

És főleg minek?

Azzal semmi nem változik, mindenki a saját sérelmeit dédelgeti, de attól bizony az indulatok nem csökkennek, csak fokozódnak.

Abba kellne hagyni.....

Előzmény: ladasamara (652)
Darwin Creative Commons License 2011.04.16 0 0 658

Khm, aki ilyesmit akart mutogatni azt úgy hívták, hogy Palpatine ;D

Előzmény: Törölt nick (657)
asta Creative Commons License 2011.04.16 0 0 656

Bizony igazad van. Mert ez a lényeg. A jobboldal prominens személyei - nem névtelen blogolói, vagy kommentelőítől hatalmas kazal idézetet lehetne összeszedni.....Bizony ők legitimálták és mutattak példát a fröcsögő gyűlölködésre és a legalantasabb stílusra.

Nem tévesztendő össze a kemény kritika a pl. Bayer cikkeiben előforduló ordenáré kifejezésekkel és sistergő gyűlölettel. Ezekben a szövegekben nem az ordenáré kifejezések azok, amelyek elborzasztók....hanem a szövegkörnyezetük és tartalmuk. Hullaszagúak! Többnyire nyílt uszítás, a gyűlölet szítása.

Ebbe a hintába nem szabadna beleülni....

G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.16 0 0 654

2011.04.14

Na és ?

Előzmény: sopa (649)
ladasamara Creative Commons License 2011.04.16 0 0 653

És még valami. Amikor a szocik akarták korlátozni a gyűlületre való uszítást, mivel tiltakozott a jobboldal? Szólásszabadságot nem szabad korlátozni. Mindenről kell beszélni, mindent nevén kell nevezni, nem kell a szőnyeg alá seperni. Hát tessék! Mindenki mindenféel baromságot mondhat. Most nektek fáj az, ami korábban a szociknak.

ladasamara Creative Commons License 2011.04.16 0 0 652

Először is a jobboldali politikusnak, Csurka, Torgyán, Kövér, stb. aztán a publicistáiknak, Bayer, Lovas, Bencsik, stb.  elévülhetetlen érdemeik vannak a politikai közbeszéd eldurvulásának. De a mostani termésekből pl. a Czakó Gábor a mai napig böszmézik a Hírtv-ben. Vagy Erdős komolyan kérdezte, GyF szellemileg nem fogyatékos-e, stb. Ezek után nem tudom miről beszélünk?

És mégegyszer egész más, ha vki arctalanul a neten csinálja, meg más a közéletben, médiában.

Előzmény: nemezis 2 (651)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.16 0 0 651
  • hanem a jobboldali médiában meghívott vendégek

Ha, olyant hallottál, hogy felszólítják a baloldali közszereplők legyilkolására, ahhoz konkrétum is kellene.

Másrészt, ami félreérthető, indulatos, vagy akár csak szimbolikusan ilyen, azokról már volt korábban szó, és hasonlóan nem kívánatos, sem a politikában, sem a hétköznapokban.

Ezzel csak "jóváhagyod", az aljas indulatok jogosultságát.

Előzmény: ladasamara (650)
ladasamara Creative Commons License 2011.04.16 0 0 650

Kacagnom kell! :D A korábbi kormány ellen is voltak ilyen megnyílvánulások, és nem névtelen senkik részéről, akik véleménye számomra nem mérvadó, hanem a jobboldali médiában meghívott vendégek -ami őket minősítit-, betelefonálók, stb. Őket akkor a műsorezető nem tett helyre, nem tiltakozott. Ezek után csodálkozni nagyon ÁLSZENT, SZEMFORGATÓ dolog a jobboldal részéről. A neten meg mindenféle elmebeteg írkálhat, blogba, fórumba, cikk után kommentárt, stb.

Előzmény: nemezis 2 (-)
sopa Creative Commons License 2011.04.15 0 0 649

2008.03.15

Na és?

Előzmény: Csahoss (648)
Csahoss Creative Commons License 2011.04.15 0 0 648

Több száz ember indult a Március 15. térre

A Váci utcán keresztül vonuló tömeg többször skandálta "Gyurcsányt a Dunába, Demszkyt meg utána", 

http://belfold.ma.hu/tart/cikk/a/0/8396/1/belfold/Gyurcsanyt_a_Dunaba_Demszkyt_meg_utana__marcius_15_percrolpercre

G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.15 0 0 646

Ez tényleg nagyon jó vicc :)

Előzmény: Törölt nick (645)
G.B.Bejja Creative Commons License 2011.04.15 0 0 644

Off

Értem...

Tudjuk, hogy az emberek nem egyformán viselkednek egymással. Velem korrekt volt, lehet hogy mert találkoztunk IRL, lehet hogy csak keveset beszéltünk, fene tudja, mindegy is...

On

Előzmény: Törölt nick (630)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.15 0 0 643

PoliBili

válasz | megnéz

2011.04.15 09:29:07 © (589)

Hülyeség, csak nem akarod megérteni a mondandóját mert Fideszfóbiád van, ami oersze nem baj csak értelmezz okosan.

Előzmény: xyzffy (580)

PoliBili

válasz | megnéz

2011.04.15 09:30:49 © (591)

A polgárháborút a ballib akarja legjobban.

Ez tény.

Előzmény: G.B.Bejja (584)

Mindjárt kettő a legjavából.....  és most nagyon jó voltam hozzád, mert így is többet foglalkoztam veled, mint kellett volna. 

Előzmény: PoliBili (638)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.15 0 0 641

Látszik, hogy jó ember vagy, és benned még véletlenül sincsenek aljas indulatok.....

Előzmény: The Engineer-2 (640)
The Engineer-2 Creative Commons License 2011.04.15 0 0 640

Meggyilkolnák Orbán Viktort Gyurcsány hívei

felolem.....

PoliBili Creative Commons License 2011.04.15 0 0 639

Ferdíteni te ferdítettél, ahoz nagyon értesz.

Előzmény: PoliBili (638)
PoliBili Creative Commons License 2011.04.15 0 0 638

Mesélj, mit ferdítettem el vagy különben mehetsz mc-be.

Előzmény: Törölt nick (637)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.15 0 0 637

Olvasd már vissza magadat ember, csak a te ferdítésed stílusában írtam egy hasonló ferdítést szándékosan. Visszanyalt a fagyi, te meg toporzékolsz itt. :PP Csak nyugodtan, szórakoztat..... :)))

Előzmény: PoliBili (636)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!