#1277281 | Válasz Sugovica#1277274 hozzászólására: Azt írta a Népszava, hogy a rendvédelmisek érintették a Báthory utcát és a Charta tűntetők megtapsolták őket, ők meg hangosan kiabálták, hogy "fegyverbe". Nagyon nagy hagulata van az egésznek.
Mikor hallottunk vmi ilyesmit a Fidesztől v. Orbántól? Beidézhetnének a jobbosok vmi ilyesmit abból az időszakból, amikor a Fidesz is ELLENZÉKBEN VOLT.
GyF írta, miután megvádolták, h "köre" mit írt a Facebookra:
„Te jó Ég! Amiről én beszélek, amiért én küzdök az egy nyugatos polgári világ. Az a méltóságról szól. Ez a szöveg viszont a gyűlöletről, az embertelenségről, a fizikai erőszakról. Én ezt megvetem. Jó ügyet nem lehet így képviselni” – reagált a követői által írtakra csütörtök délelőtti Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc. Az MSZP volt elnöke nem tudja, hogy valóban az ő politikai hívei-e azok, akiktől az idézetek származnak. „Ha így van, akkor muszáj világossá tennem: nem tartok igényt ilyen támogatásra” – fogalmazott. A bukott miniszterelnök ugyanakkor hozzátette: szerinte „a Fidesz éveken át csendesen asszisztált a »Gyurcsányt a Dunába, a többit meg utána« hangulatgyártáshoz”.
Nem tudom ki szokott visszamanni addig, ki mekkora kommunista? Még az ötvenes éveket is a mai szocik nyakába varrjátok. Tudom, most jöttök azzal, de minket náciznak. Tudtommal, ez addig nem volt divat, míg egyesek nem kezdtek el árpádsávos zászlóval vonulgatni, és a Fidesz igencsak hallgatólagos beleegyezésével. (A beígért két pofon még most sem csattant el.)
Kornis, Spiró marginális, nagyon sokan nem is ismerik őke, főleg miket mondtak, de akiket meg én soroltam fel ők nap, m nap szerepelnek a jobboldali médiában.
Feri ismét előrukkolt egy kis csemegével, természetesen a megbékélés szándékát erősítendő:
le kell zárni, ami 1998-ban kezdődött, vagyis azt, hogy Orbán Viktor, barátokra és ellenségekre, jó és rossz magyarokra ossza az országot, amely azóta is ebben a csapdában vergődik. Ezért nem is Orbántól, hanem az orbánizmustól kell megszabadulni. Gyurcsány szerint erre tett kísérletet Medgyessy, Bajnai és az ő kormányzása, de ezek elbuktak. Most a negyedik kísérlet következik, amelynek bátrabbnak kell lennie. Elmondta: nem a jobboldali szavazókkal van a baj, de azoknak, akik Orbán rezsimjének kiszolgálói voltak, nem lesz bocsánat.
Bizony igazad van. Mert ez a lényeg. A jobboldal prominens személyei - nem névtelen blogolói, vagy kommentelőítől hatalmas kazal idézetet lehetne összeszedni.....Bizony ők legitimálták és mutattak példát a fröcsögő gyűlölködésre és a legalantasabb stílusra.
Nem tévesztendő össze a kemény kritika a pl. Bayer cikkeiben előforduló ordenáré kifejezésekkel és sistergő gyűlölettel. Ezekben a szövegekben nem az ordenáré kifejezések azok, amelyek elborzasztók....hanem a szövegkörnyezetük és tartalmuk. Hullaszagúak! Többnyire nyílt uszítás, a gyűlölet szítása.
És még valami. Amikor a szocik akarták korlátozni a gyűlületre való uszítást, mivel tiltakozott a jobboldal? Szólásszabadságot nem szabad korlátozni. Mindenről kell beszélni, mindent nevén kell nevezni, nem kell a szőnyeg alá seperni. Hát tessék! Mindenki mindenféel baromságot mondhat. Most nektek fáj az, ami korábban a szociknak.
Először is a jobboldali politikusnak, Csurka, Torgyán, Kövér, stb. aztán a publicistáiknak, Bayer, Lovas, Bencsik, stb. elévülhetetlen érdemeik vannak a politikai közbeszéd eldurvulásának. De a mostani termésekből pl. a Czakó Gábor a mai napig böszmézik a Hírtv-ben. Vagy Erdős komolyan kérdezte, GyF szellemileg nem fogyatékos-e, stb. Ezek után nem tudom miről beszélünk?
És mégegyszer egész más, ha vki arctalanul a neten csinálja, meg más a közéletben, médiában.
Ha, olyant hallottál, hogy felszólítják a baloldali közszereplők legyilkolására, ahhoz konkrétum is kellene.
Másrészt, ami félreérthető, indulatos, vagy akár csak szimbolikusan ilyen, azokról már volt korábban szó, és hasonlóan nem kívánatos, sem a politikában, sem a hétköznapokban.
Ezzel csak "jóváhagyod", az aljas indulatok jogosultságát.
Kacagnom kell! :D A korábbi kormány ellen is voltak ilyen megnyílvánulások, és nem névtelen senkik részéről, akik véleménye számomra nem mérvadó, hanem a jobboldali médiában meghívott vendégek -ami őket minősítit-, betelefonálók, stb. Őket akkor a műsorezető nem tett helyre, nem tiltakozott. Ezek után csodálkozni nagyon ÁLSZENT, SZEMFORGATÓ dolog a jobboldal részéről. A neten meg mindenféle elmebeteg írkálhat, blogba, fórumba, cikk után kommentárt, stb.
Tudjuk, hogy az emberek nem egyformán viselkednek egymással. Velem korrekt volt, lehet hogy mert találkoztunk IRL, lehet hogy csak keveset beszéltünk, fene tudja, mindegy is...
Olvasd már vissza magadat ember, csak a te ferdítésed stílusában írtam egy hasonló ferdítést szándékosan. Visszanyalt a fagyi, te meg toporzékolsz itt. :PP Csak nyugodtan, szórakoztat..... :)))