Bekerülhet a vallási szervezetek elitklubjába a sokáig fekete bárányként kezelt Hit Gyülekezete. Várható, hogy az egyházi törvény módosításának egyik mellékhatásaként kibővül a történelmi egyházak köre. Németh Sándor révbe ér.
A nagyanyám 73-ban halt meg. Ő és testvérei megúszták a deportálást, a szüleik nem. Ők olyan 80 körüliek voltak. A nagyanyám és mindhárom testvére kapott az NSZK-tól kb fejenként 3 ezer márkát, mert a szüleik az üldöztetés következtében meghaltak. És semmi többet. De ennyit igen. És gondolom, ez nemcsak őket illette meg.. Ők mindenesetre örültek, hiszen a 80-as szüleik esetleg enélkül is meghaltak volna a háborúban. Mint ahogy sokezernyi más is, üldöztetés nélkül is, öregek, fiatalok, gyerekek. Csak éppen azoknak nem járt kárpótlás.
Érdekes. Egy félmérésben, amit a zágrábi egyetemen készítettek, úgy 5 éve, arra a kérdésre, hogy melyik a legszimpatikusabb Ho-val határos ország, a válaszadók 70 %-a Mo-t választotta. Nem az egyetemi hallgatók, hanem a teljes lakosság köréből vett mintán.
Az osztrákok kivételével a szomszédaink rühellnek. A nyugatabbi EU-s országok általában lenézőek, de ők a többi keletebbi néppel is ilyenek, nyilván nem mindegyikük. Keleten meg tudtommal kedvelnek. Ezenkívül vannak olyanok, akik a létezésünkkel sincsenek tisztában.
És drága, ez a rész a megtérésről szól. Ismerős valahonnan eza kifejezés, vagy újat mondtam? :))))
Nincs más megígérve az Isten országához való megtérésen kívül. Semmi egyéb. Az ígéret: Isten országa. Ehhez folyamatosan térnek meg Isten választottai, izraeliták és pogányok. MINDENKINEK EHHEZ KELL MEGTÉRNIE. Minden egyéb ígéret hazug eretnekség!
Mert a próféták és a törvény Jánosig prófétált vala, attól fogva az Istennek országa hirdettetik. EZT MONDTA JÉZUS KRISZTUS.
Próbáld meg értelmezni.
Aki ma a mindennapos áldozat újrakezdésének szükségességét hirdetti, AZ KRISZTUSTAGADÓ HAZUG ERETNEK.
Jézus mondta: Lukács 16:16 A törvény és a próféták Keresztelő Jánosig valának: az időtől fogva az Istennek országa hirdettetik, és mindenki erőszakkal tör abba.
Próbáld értelmezni Jézus szavait, hogy ki ne maradj belőle :)
Hogy mit jelent az Isten országa kifejezés, ahhoz némi segítség:
Ha pedig én Istennek Lelke által űzöm ki az ördögöket, akkor kétség nélkül elérkezett hozzátok az Isten országa.
Annakokáért mondom néktek, hogy elvétetik tőletek az Istennek országa, és oly népnek adatik, a mely megtermi annak gyümölcsét.
És mondván: Bétölt az idő, és elközelített az Istennek országa; térjetek meg, és higyjetek az evangyéliomban.
És monda: Úgy van az Isten országa, mint mikor az ember beveti a magot a földbe.
Azután monda nékik: Bizony mondom néktek, hogy vannak némelyek az itt állók között, a kik nem kóstolnak addig halált, a míg meg nem látják, hogy az Isten országa eljött hatalommal.
Jézus pedig ezt látván, haragra gerjede és monda nékik: Engedjétek hozzám jőni a gyermekeket és ne tiltsátok el őket; mert ilyeneké az Istennek országa.
Ő pedig felemelvén szemeit az ő tanítványaira, monda: Boldogok vagytok ti szegények: mert tiétek az Isten országa.
És gyógyítsátok a betegeket, a kik ott lesznek, és mondjátok nékik: Elközelített hozzátok az Isten országa.
Még a port is, a mely reánk ragadt a ti várostokból, itt köztetek letöröljük; mindazáltal ez legyen tudtotokra, hogy az Isten országa elközelített hozzátok.
Ha pedig Isten ujjával űzöm ki az ördögöket, kétség nélkül elérkezett hozzátok az Isten országa.
Monda pedig Jézus: Mihez hasonló az Isten országa? és mihez hasonlítsam azt?
Megkérdeztetvén pedig a farizeusoktól, mikor jő el az Isten országa, felele nékik és monda: Az Isten országa nem szemmel láthatólag jő el.
Sem azt nem mondják: Ímé itt, vagy: Ímé amott van; mert ímé az Istenországa ti bennetek van.
De Jézus magához híván őket, monda: Engedjétek, hogy a kis gyermekek én hozzám jőjjenek, és ne tiltsátok el őket; mert ilyeneké az Istennek országa.
És mikor azok ezeket hallották, folytatá és monda egy példázatot, mivelhogy közel vala Jeruzsálemhez, és azok azt gondolák, hogy azonnal megjelenik az Isten országa.
Ezenképen ti is, mikor látjátok, hogy ezek meglesznek, tudjátok meg, hogy közel van az Isten országa.
Mert mondom néktek, hogy nem iszom a szőlőtőkének gyümölcséből, míglen eljő az Isten országa.
Kitűzvén tehát néki egy napot, eljövének hozzá a szállására többen; kiknek nagy bizonyságtétellel szól vala az Istennek országa felől, igyekezvén elhitetni ő velök a Jézus felől való dolgokat, úgy a Mózes törvényéből, mint a prófétákból, reggeltől fogva mind estvéig.
Mert az Isten országa nem evés, nem ivás, hanem igazság, békesség és Szent Lélek által való öröm.
Mert nem beszédben áll az Istennek országa, hanem erőben.
És hallék nagy szózatot az égben, a mely ezt mondja vala: Most lett meg az idvesség és az erő, és a mi Istenünknek országa, és az ő Krisztusának hatalma; mert a mi atyánkfiainak vádolója levettetett, ki vádolja vala őket éjjel és nappal a mi Istenünk előtt.
A lengyel Wiki szerint Magyarországon csak 10 000 zsidó él. Ezek a népszámlálások nem igazán mutatják az adott népcsoport valós számát. Mivel mindenki szabadon dönti el, minek vallja magát, te akár fekete bőrűként is modhatod, hogy svéd vgy német vagy, beírják. A cigányok tisztában vannak vele, hogy sokan rühellik őket, talán ez az ok. Egyébként a Holocaust őket is érintette, de sokkal kisebb számban, mint a zsidókat.
A tavalyi „első Vidám Vasárnap” tánc angol és magyar video változatát több mint 2 milliószor töltötték le.
Az idei Húsvéti tánchoz több mint 60 keresztény csoport csatlakozott, közel 30 országból, mind az 5 kontinensről, Alaszkától Kongón át Hong Kongig. Mindenütt ugyanazon a napon ugyanazt a táncot adták elő.
Tudtommal ilyen még nem volt sehol a világon. Magyar (Hit Gyülekezete) kezdeményezés – világsiker:
A zsidókhoz nem mernének nyúlni. Nem akarnának Izraellel háborút. Ha a igányokat piszkálnák, abból véres polgárháború kerekedne szerintem. Ha a kettőt együtt tennék, Magyarország elpusztulna. Mondjuk, szerintem az első opció esetén is.
1 Mondom tehát: Avagy elvetette-é Isten az ő népét? Távol legyen…
2 Nem vetette el Isten az ő népét, melyet eleve ismert…
4 Meghagytam magamnak hétezer embert, akik nem hajtottak térdet a Baálnak.
5 Ekképpen azért most is van maradék a kegyelemből való választás szerint.
6 Hogyha pedig kegyelemből, akkor nem cselekedetekből: különben a kegyelem nem volna többé kegyelem. Hogyha pedig cselekedetekből, akkor nem kegyelemből: különben a cselekedet nem volna többé cselekedet.
7 …amit Izráel keres, azt nem nyerte meg: a választottak ellenben megnyerték, a többiek pedig megkeményíttettek:
8 Amint meg van írva: Az Isten kábultság lelkét adta nékik; szemeket, hogy ne lássanak, füleket, hogy ne halljanak, mind e mai napig…
11 … Avagy azért botlottak-é meg, hogy elessenek? Távol legyen; hanem az ő esetük folytán lett az idvesség a pogányoké, hogy ők felingereltessenek.
13 Mert néktek mondom a pogányoknak, amennyiben hát én pogányok apostola vagyok, a szolgálatomat dicsőítem…
15 Mert ha az ő elvettetésök a világnak megbékélése, micsoda lesz a felvételök hanemha élet a halálból?
16 Ha pedig a zsenge szent, akkor a tészta is; és ha a gyökér szent, az ágak is azok.
17 Ha pedig némely ágak kitörettek, te pedig vadolajfa létedre beoltattál azok közé, és részese lettél az olajfa gyökerének és zsírjának;
18 Ne kevélykedjél az ágak ellenében: ha pedig kevélykedel, nem te hordozod a gyökeret, hanem a gyökér téged.
Én vad olajfa létemre nem is kevélykedek a zsidók ellen, hanem hálás vagyok nekik, hogy beoltattam a szelíd olajfába. Hálás vagyok Istennek a zsidó Jézusért, akit a zsidó Máris szült. Hálás vagyok mindenkor, és mindenért Ábrahám, Izsák, és Dávid Istenének! Mert bizony a zsidók és a keresztények Istene Egy és ugyanaz!
Laudetur, Tunder, hehe. Meg mindig nincs ekezetem, pedig ket hete szoltam a papamnak. Az Andromeda Galaxisban teremtesi hibat fedeztek fel, allandoan kimarad a gravitacio, egy csomo krolid es voner felesett, a papa ejjel-nappal melozik.
Gabriel arki megint fontoskodik. Az egyik kimutatasa szerint tegnap leesett a keresztvíz Orban Rahelrol. Nem tudod mi a palya ? A doksik szerint valamikor ejjel tortenhetett. Azt mondja az okostojas Gabriel, hogy Orban Rahelt Ivanyi Gabor metodista lelkesz keresztelte meg utanam 1993-ban, hehe. Es a parlament vagy mi nem ismeri el a metodista egyhazat. A keresztvize most itt van nalam flakonban, es igy is eleg nagy rumli van a szobamban. Nem tudnal szolni valakinek ?? Visszaadnam. Emlitsd mar meg a Semjen nevezetunek, hogy ugy nez ki eleg rendesen kihuzta a gyufat, ha nem szereti a kilencven fokos termalvizet es Baphomet bacsi brutal szovicceit akkor szedje ossze magat.
Udv, Big JC
P.S Teljes a siker, kisirtam a papanal a magyar futballvalogatott vilagbajnoki gyozelmet. 2230-ra kaptunk idopontot. Tokjo, nem ???
Mennyi mindent érdemes a pénz miatt Mennyire megéri minden a pénz miatt Vidám vasárnapon hordják, - a pénz miatt - A perselyt körbe: – Jöjj mennyország, a pénz miatt Van itt minden, megcsinálunk Bármit, hogyha járnál nálunk a pénz miatt a pénz miatt A pénz miatt van minden
hiszen: "a cash a lenyeg" mondaa vala a szektaveziir, es ekkor ok ketten osszeolelkeztenek, es egymasra talaltatnak vala... kiknek vala "mestersege a hit, es arucikke a vallas" vala...(ezen a gagyi geepen meeg rovasiras sincs...:DDDDD)