Szankciókat követel a magyar kormány ellen tizenhárom jelentős európai nagyvállalat elsőszámú vezetője a különadók, és a külföldi vállalatokra vonatkozó egyéb intézkedések miatt - írta a hétvégén a Die Welt című német lap online kiadása egy december 15-én íródott közös levélre hivatkozva. Az érintett vállalatok közlése szerint az Európai Bizottság eddig nem reagált kezdeményezésükre.
"Az [origo]-val olyan újságot hoztunk létre tizenkét évvel ezelőtt, amely abban hisz, hogy a tények tárgyilagos ismertetése, az azokhoz való szigorú ragaszkodás (még a véleményalkotásban is), az egyenlő mérce alkalmazása és az azok alapján való tájékoztatás a demokrácia egyik legfontosabb eszköze. Mi a továbbiakban is e szerint fogunk eljárni (a médiatörvény ügyében is)"
azon tünődöm, hogy Rá K. Úr kinevezése az M1 élére nyilván a dőltbetűs részt szándékozik erősíteni.
A pofám leszakad ezen az egész hipokrita (gy.k.: álszent) bal- és liberális oldalon. Tömegével járnak kurucot olvasni, idéznek tőlük orrba-szájba, majd a jobboldalt simfölik azzal, hogy az övék...
Vazze!
Ha nem jártok oda, nem olvassátok, be fog dögleni! Én nem járok oda, te tartod fenn azt a szennyportált.
Valóban, megnéztem és tényleg ezt írja a kuruc. Talán azért, mert az osztrákoknál nincsenek igazosztrákok meg osztrákok. Egy lap lehet egyszerre a konzervatív értékek elkötelezetje, s egyben liberális is.
Szabad sajtó nem azért van, hogy - bármilyen impresszív többséggel megválasztott - kormányok csicskája legyen. Hanem azért, hogy a polgárok gyakorolhassák a véleménynyilvánítás alapvető emberi jogát, hogy tájékozódni tudjanak az életüket érintő eseményekről, támpontot kapjanak választói és fogyasztói döntéseikhez, és persze szórakozzanak. ”
Igen, csak hát ott van alatta kisbetűvel leírva, ...kuss, ha nem teccik akkor nyomd el….