Gyurcsány: Nagy valószínűséggel már nem leszek miniszterelnök ...
http://index.hu/belfold/2010/10/10/gyurcsany_nagy_valoszinuseggel_mar_nem_leszek_miniszterelnok/
Ezzel egyetértek, nyilván nem akar partjelző maradni, bármennyire is eljátssza most a háttérbe húzódót.. ("Amilyen vagyok, és amit csinálok; az jó ennek az országnak.")
Csakhát túl nagy ballasztot pakolt a saját hátára a qrmányzásával.
Erről szól a küldetéstudat. Ő hiszi, hogy az elképzelései az országnak a legmegfelelőbbek.
Kapott pofont sokat és ha a 89 vs 11 meccset is folytatja akkor kaphat még egyet. De ez mind nem számít, hisz Orbán is beleszaladt nem egy pofonba és folytatta a pályáját, az ország élére akart visszakerülni. Persze nem azonos a kiindulási pontjuk de mindkettő ugyanazt hordozza magában ebben a tekintetben
Csendben háttéremberként nem tud Gyurcsány létezni. Ő ilyen.
Szerintem meg sokkal inkább attól fosnak, hogy eltűnik. Fletó kismillió ember számára ma egy remek identitásképző: ő az ellenésg, rá kell haragudni, mindenért. Ha nem állt fel azért is. Az ilyesmi elég komoly összetartó erő bír lenni, mondhatni egy érték, és az értéket védeni illik. Hát ezért ápolgatják olyan lelkesen Fletót csórikáim.
(Ha valamék hülyének eszébe jutna orbánozni egyet, kérem, ne tegye. Úgy van, Orbán is, mutatis mutandis, és? :))
Megjegyzem Gyurcsány számára, az lenne igazán megrázó, ha néhány hétig egyáltalán nem foglalkoznának vele. Nem szólnának róla hírek. Nem lenne téma a blogjában írkált csacskaság.. Na, azt igen nehezen viselné.
Kétlem én ezt, hisz olyan politikus akinek küldetéstudata van és ez nem negatív értelemben gondolom.
Pontosan ugyanúgy akar ő még ME lenni. Megmutatni, hogy tanult a hibáiból (Mondjuk eddig nem látszik) és neki volt éveken át igaza Magyarország jövőjével kapcsolatban. Azért, hogy egy olyan pártban ahol kicsinálták ő csupán jószolgálatot tegyen és valakinek "bedolgozzon" az kizárt. Nem olyan politikustípus egyszerűen
De az, hogy újra a liberális vonalat akarja vinni ebben az MSZP-ben az megint halálra van ítélve. De ő tudja persze, ez a kijelentés nem egy komoly fajta.