vásoltam egy SONY KDL48R550C LED TV-t. Mindig TV családi csomagot szeretnék nézni rajta de sajna a kártya lötyög a foglalatban, nem érintkezik, ebből adódóan nem tudom a kódolt adásokat nézni. Benne volt eredetileg a kártyafoglalatban egy műanyag keret, a boltban (Média Markt) azt mondták ez ki kell venni és a helyébe tenni a kártyát. Hát ez sajnos így nem igaz. Tudna valaki segíteni mit tegyek. Előre is köszönöm!
Sziasztok! Van egy Sony Bravia KDL32-BX400 as készülékem,és az lenne a gondom hogy olyan a kép mint ha invertálva lennének a színek.Szervíz menüben sem tudtam beállítani,sajnos nem tudom a helyes gyári beállításokat.Vissza állitottam gyári beállításokra is de ugyan az képminőség.esetleg valaki tudná a helyes beállitásokat ? http://indafoto.hu/laci85/image/23645274-47dacfd6
Remélem valaki tud segíteni...vettünk egy "csoda tv-t".. SONY KD-55X8005C tipusút!a gondom az vele hogy egészen tegnap estig lehetett a videa-n nézni az oda feltöltött videokat,de tegnap este óta nem engedi!elindítanék egy videot,picit tölt aztán tök sötét lesz a képernyő és újra indul...a samsung smart tv-n csettintésre indul bármilyen video...
Bolt es szerviz azt mondja ez ilyen. Angol forumokon kuldik vissza a tevet emiatt mert tipushibasnak mondjak az elso sorozatokbol , de az enyem 2015 novemberi gyartas.
Ceges szamlara vettem amiert nem ervenyes a 14 nap vasarlastol elallas.
A masik meg a felvetel hianya amit szoftverfrissitessel igertek, az meg is jott amiben nincs benne a felveteli lehetoseg kitoltak marciusra.
Neha fel perc a bekapcsolasi odo mire megjelenik a kep a csatorna valtas meg 10 masodperc. ilyenkor ujra kell inditani.
Mit lehet ilyenkor csinalni? Szervizbe azt mondtak elhozzak de csinalni nem tudnak vele semmit.
Eladó: Samsung UE55Es7000/S Full HD SMART LED 140 cm TV kitűnő állapotban
Kb 1 évet használt, karcmentes, 2 db 3D szemüveg is van hozzá.
Kitűnően működik, hiba nélkül, Budapesten átvehető.
Ár: 250.000 Ft
Az eladás oka: nagyobbat vettünk.
Még érvényes a garancia 1 évig.
Doboz, számla, garancia megvan, és magyar.
foldes.jozsef22@yahoo.com
06-30-8695414
Képernyő
TV Képernyő típusa LED Képátló (cm) 140 cm Képátló (inch) 55 inch Ívelt kijelző Nincs Képarány 16:9 HD felbontás Full HD Felbontás 1920 x 1080 pixel Betekintési szög 178 ° Fényerő 800 cd/m2 További kijelző tulajdonságok Micro Dimming - háttérvilágítás vezérlés
A sony okos tv-t2012 decembereben vettem tavaly aprilisatol megszuntettek rajta a you-tube elerest sajnos! Nem tudom hogy mas okos tv- nel is ? Nem tudtok valami megoldast hogy lehetne rajta behozni a youtube-t, anelkul hogy monitorkent hasznalnam? Azt irja ha youtubera kattintok hogy a google megszuntette a youtube-al valo kapcsolatot.vajon miert, azelott olyan jo volt,semmi gond nem volt vele!
A sony okos tv-t2012 decembereben vettem tavaly aprilisatol megszuntettek rajta a you-tube elerest sajnos! Nem tudom hogy mas okos tv- nel is ? Nem tudtok valami megoldast hogy lehetne rajta behozni a youtube-t, anelkul hogy monitorkent hasznalnam? Adjatok otletet ,koszonom.
Az ügyfsz. szervizbe irányitott, semmit nem tudnak. Még egyszer megpróbáltam egy gyári beállítások vissza állitást és láss csodát azóta klikkre megy a youtube. Lefagyás mentes. Megkövetem még a Sonyt is!
Méregettem a net sebességét és nagyon gyanús volt, hogy néha 0, és a következő mérésnél már normál sebességet mértem. Jellemzően egyeduralkodó a környéken a t-home, így biztosan túlterhelt a hálózat...erre már máskor is gyanakodtam. Trükköztek, hogy gyors ciklusokban le-le szakadtunk a szerverről, hogy mindenki hozzáférjen. Egy html oldal betöltése közben ez nem tűnik fel, de a tv. memóriája ettől lefagyott. Lényeges, hogy kiépített már a Digi is hálózatot és most hallottam, hogy tömeges sorban állás/várakozás van az átjelentkezésre. Mezei okoskodásom, hogy a felszabaduló kapacitások miatt jut nekem is több adat. Szóval bocs Sony a focstalicskáért, remélem tartós lesz az örömöm. A Diginél találkozunk : ) ...bár ha mindenki átjelentkezik, nem ugyan ez lesz a probléma? Á, az élet merő dilemma.
KDL-32W651A készülékkel USB-re időzített felvételt szoktam beállítani. Régebben kikapcsolt állapotban is sikerült a felvétel. Mióta a kábel szolgáltatónál új digitális csatorna kiosztás lett kénytelen voltam nagyobb csomagra váltani, hogy láthassan a korábban megszokott csatornákat, viszont a nagyobb csomaghoz már szükség van egy CA Modulra pulsz a szolgáltató kártyájára.
A problémmám az, hogy mióta meg van a CA Modul azóta nem indul el az időzített felvétel, csak akkor ha be van kapcsolva a készülék, de akkor se mindig, ez igaz a szabad és a dekódolt csatornákra is.
A készülék ki is írja hibának, felvétel beállításakor, hogy: "Az időzítőesemény beállítása megtörtént. A CA modul PIN kódja nincs tárolva a TV-készülékben. Ha a felvételkor nem áll rendelkezésre PIN kód, a felvétel meghiúsulhat."
A Modul amit kaptam egy NEOTION CI Plus Secure Pairing Conax CAM.
Ezek után felhívtam a szolgáltatót, ahol azt mondták, hogy amodulhoz nem tudnak adni PIN kódot.
A felhívtam a Sony-t is ők azt állították, hogy nem kompatibilis a CA Modul a TV készülékkel.
A TV elvileg CI+ fogadására képes.
Volt-e valakinek ilyen problémája, tud-e a megoldásban segíteni?
Sony Braviam van, a múlt héten analógról átállt a Telekom digitálisra, így eltűnt egy csomó csatorna.
Azt tanácsolták, hogy a tv-t állítsam át digitális beállításra.
Automata tuninggal feljönnek a digitális csatornák, beállítom őket a megszokott sorrendbe (ahogy az analógon volt), és kikapcsolás után elfelejti az új sorrendet. Így használhatatlan, mert pl az M1 az 55-ös csatornán van, az RTL Klub a 12-esen stb.
Így nem lehet használni, ki a fene jegyzi meg ezeket a számokat?
Bravia KDL42W650A fostalicskán, ki tudja megmondani mit jelent hiba esetén, a 8x felvillanó, -pirosan- szerviz kód. Honnan tudható meg ennek a jelentése. Utoljára akarok az ügyf.szolg. írni. Előfeltételezem, hogy nem mondják meg.
Erről mi a véleményetek? sony kdl-48w705cbaep Előnyök, hátulütők. Elsősorban film-, sorozatnézésre használnám, szóval a képminőség a fontos. Előre is köszi!
Nem hőbörgésről van itt szó. Jogosnak érzem azt a felháborodást, amit a Sony be nem teljesített ígéretei keltenek. Fordultam a terméktámogatáshoz, mire csak az derült ki, hogy pl. a Sony Entertaiment Network (SEN) szolgáltatás Magyarországon nem elérhető. Én is megvagyok nélküle, meg a Youtube nélkül is, de azért kifejezett disznóságnak tartom, hogy egy nem elérhető szolgáltatást is beépít az árába a Sony. Mert beépíti, az tuti.
Sajnos az ilyen stiklik többnyire már csak akkor derülnek ki, miután megvettem a készüléket. Emiatt már nem viszem vissza, ugye, és pl. egy pereskedést megér-e az, hogy igazam van?
A jövőben én nem fogom megfizetni a Sony márka nimbuszát, emiatt az inkorrekt üzleti politika miatt. Lehet, hogy ez csak a hazai viszonyokat tükrözi, nem a Sony egészére jellemző, de hát itt élek...
Pendriveon többszázat is beolvas és felismeri a mappákat gond nélkül. HomeRendszerbeállításokÁltalános beállításban lehet az usb inditást esetleg módosítani. ...és minden jpg-t meg tud nyitni?
Lenyűgözően magabiztos vagy csak hogy ez a típusú készülék 2013as, ami már támogatott alkalmazással bír, áprilistól is és most a 08.hó firmware is erre van kiegyezve... sikertelenül. Szóval csak had hőbörögjek, hisz most is ők adják alám a lovat.
nekem az összeset egybeönti abc-ben. tehát bedugok egy pendriveot amin van három folderben 2x30 kép, akkor mutatja a 90 bélyegképet és kész, nem tudom az adott foldert megnézni.
ez azért gond, mert ha kiválasztom az otthoni médiaszervert, akkor elkezdi az azon levő összes képet megmutatni egy listában. és a szerveren legalaább harmincezer kép van.
Nekem is egy Bravia KDL42W650A fostalicskám van. Sajnos már egyáltalán nem indul el a Youtube alkalmazás, a piros logó után még betöltődik a főoldal, de onnantól már nem tudok tovább navigálni, lefagy. De annyira, hogy gyakran a tápkábel kihúzásával tudom csak kikapcsolni a készüléket. Táblagépről szoktam képernyő-tükrözéssel vagy a mobil eszközök megosztásaival bénázni, ha valamit még is csak megakarok nézni az alkalmazásban. Így csak időnként (félóra) fagy le!!!
A Sony E. Network többi telepített alkalmazásai mennek, de reklám/fizetős/gagyi/primitív/, gyakorlatilag nem használom. Weboldalak navigálása teljesen lehetetlen, egyedül a vakbarat.index-hu -t tudom olvasni..... és már ettől is földhöz verem a seggem! A Facebook alkalmazást törölték mert Zukenberg-ék az új fejlesztések miatt a régieket levetették velük. Na,azért sem volt kár. "A Facebook, Inc. saját döntése alapján számos készüléken megszünteti a Facebook alkalmazás támogatását, beleértve a Sony egyes televízióit is.
Ennek következtében 2015. április 27-től nem fog működni a Facebook alkalmazás."
Most töltöttem le a 08. hóban kiadott firmware-t is mert "Továbbfejlesztett YouTube Cast" ígérték benne. Lófasz van benne, nem fejlesztés. Nincs két éve 150eft-ért! Ezért vegyél Sony-t!!!!
Még a fotó szelektálást sem tudom gondtalanul élvezni, mert mindig van 20-30 kép között egy amit nem ismer fel. Ő tudja miért.... a marhája! Már pixelekre szedtem őket, de lövésem sincs miért teszi, ez a szenny!
-A kommentben használt keresetlen mocskos jelzők a Sony Electronics kizárólagos tulajdonát képezik!!
biztosan fel kell ismernie a pendrive-ot is, mega képformátumot is, hacsak nem valami különleges (pl. RAW), bár ha a másik TV felismerte, akkor mezei JPG-k lehetnek.
Megpróbálnék első körben egy másik pendrive-ot, és/vagy átnézném a beállítások menüt, a csatlakoztatott eszközökkel kapcsolatosan különösen. Ha még nem tetted, akkor regisztráld a készüléked a Sony oldalán. Az enyémhez ott normálisabb használati utasítást találtam a terméktámogatás címszó alatt.