Amúgy a vegyes fények esetére 2 segítség vagyon. Az egyik a fehér wb beállító előtét (értekezzél Futózzal) és természetesen a rawok szaporítása a kártyán.
Gondolom akkor még a fehéregyensúllyal is hadakoztál. -- Igen, de sehogy sem volt jó... Auto-n végképp nem tetszett, ezért váltogattam a wolframot és a fehér csövet...
Ezt a lányt lehetne fotózni, akkora exhibicionizmus van benne... Nézzétek meg a szemét... Én csak "másodfotós" voltam, a srác barátnőj fotózta őket egy kompakttal, tőlem jobbra állva, a srác oda is néz... a lány meg ???? :-)))
Iszonyat hülye fények vannak, komolyan szenvedtem egész nap... ( A "nagyterem" vakító neon, de a stand már sárga fény.. vakuval minden kép döglött színű lett, de elég fény meg nincsen sehogy se... bármit is mondott Goethe Atyánk, azt a Hungexpo főnökei nem fogadták meg....)
Ennyi a fotózás. Vagy több, de az akkor nem hobbi, hanem életforma. És ahhoz vagy van kedve az embernek, vagy nincs. Ha lenne is kedve, akkor sem biztos, hogy megteheti. Ha hobbi, akkor bőven elég, ha mások, akik értenek hozzá legalább úgy mint a készítő, jónak találja, megdícséri. Én speciel sosem fogk olyan fotókat készíteni, amilyeneket tudnék és szeretnék, mert nem tehetem, nincs rá időm. Maradok ott, ahol vagyok. És jó itt.
egyik sem akarok lenni.. tulajdonképpen csak annyi a célom, hogy legyenek "apró örömeim".. azt szeretném, ha tudatosan tudnék olyan pillanatokat elkapni, amikről tudom, hogy nekem mit mondanak.. egoizmus, vagy sem, de jól esik, ha valaki meglát egy képemet, és azt mondja: küldd már át nekem e-mailen, mert feltenném háttérképnek ( OK, lehet, h hazudik a rohadék..:-))))), vagy meglátok az iwiw-es barátaim profilképén egy olyan képet, amit én "kaptam el" és tökre jellemző rá... :-)) ( vessetek meg érte, de tényleg jól esik)
Szóval semmi különös, csak - úgy érzem -, hogy ezek a képek (még) nem tudatosak, és inkább próbálok utánozni korábban látott beállításokat, mintsem a saját szememből jönnének elő ezek a képek.. :-))) De azért mutatom: ezt kérték el háttérnek: :-)))))))))))))) No comment please..:-))))