Nem az eredeti helyere is visszaraktak.Nevetseges amit müvelnek tegnap levettek de Olah lapjan ott maradt aztan ma onnan is levettek kesöbb visszaraktak a te alatalad beirt cimre de most mar aza eredeti helyere is visszaraktak.
Még arra kíváncsi lennék, hogy amióta tudja a képviselő asszony, hogy segélyekért mire képesek "tudatlan és befolyásolható fiatal anyák", vajon hol és mit tett az ügyben?
érdemes beleolvasni moldovás toppancsba is, mit össze hitetlenkednek patinás balos nickek, hogy anyák képesek ilyet tenni - itt nem látom őket, biztos nem érnek rá, vagy náluk is megdeglett az internet, mint oláh lajos szerverén
Még arra kíváncsi lennék, hogy amióta tudja a képviselő asszony, segélyekért mire képesek "tudatlan és befolyásolható fiatal anyák", vajon hol és mit tett az ügyben?
"- Te Jani, ezek a firkászok mocskok! - Évikém, hát nem megmondtam? Ezeknek az is ajándék, ha belefejelsz a kamerájukba! Tetvek! Nézd meg, a Kabaival is mit műveltek, szaglászó mocskos patkányok! - Jani, mondtad, de én nem hittem neked, azt hittem, ennél azért erősebb még a Párt. - Mondjuk Évikém, ez éppen eszedbe juthatott volna akkor is, amikor a gyógyszerező cigányokról beszéltél. Mert ha hiába vettem nyelvvizsgát miattad, esküszöm, én magam foglak lemondásra felszólítani. - Janikám ne fenyegess, mert élő adásban mesélem el, hogy Viagrát szedsz. Inkább azt találjuk ki, mit mondjak. - Mondjad, hogy te csak arról beszéltél, hogy a szemét fasisztákok ilyeneket híresztelnek. - Ez jó, fel is hívom mindjárt a Pistát meg a Bettit!"
Veresné Évike akkora pofont adott a saját oldalának, hogy csak úgy nyekken.
Most szépen rávilágított a fasisztázásuk ürességére és arra, hogy a fasisztázást - vagyis a rémület mesterséges keltését - szimplán politikai haszonszerzés reményében használják következetesen hazudozva és egyúttal a fontos problémákat elhallgatva a társadalom elől. Ezzel pedig a kibeszélhetőség is ugrik, hiszen aki beszél róla az fasiszta.
Visszarakták:))) a nyitóoldal viszont egy zavaros magyarázkodó szöveggel indul az ilyen magyarázkodás tipikusan szokott tipikusan még csak rontani a helyzeten Van itt egy kis zavar, hehe :)))
Aszonta ugyanis az MSZPs semmiképp-sem-fasiszta képviselő és feddhetetlen demokrata, hogy MO-on némelyek direkte vesznek be gyógyszert, hogy hendikepes gyermekek szülessenek...
Nahát, nahát !
1 millió forintos kérdés: Vajon Bulgár Gyurka vagy Orosz Józsika megemlíti ezt majd a műsoraiban ?
Veresné Szabó ugyanazt mondta amit a fideszes Molnár Oszkár csak előbb: 2008. júniusában. Mik ki nem derülnek itt kéremszépen... Igen, a hölgy MSZPs képviselő és Veres János felesége...
Előbb tájékozódnak, hogy mennyire terjed el más médiákban és a közvélemény mennyire kapja fel a dolgokat. Ha már túlzottan, akkor látszatra odaállnak, mintha tisztességes és független tájékoztatást adnának.
"ha a Kommunista Párt nem zárja ki soraiból, azzal maga is rasszistává, fasisztává, xenofóbbá, homofóbbá, antiszemitává, nyilassá, nácivá, falangistává, ku-klux-klanistává, hungaristává, kukagyújtogató lábszagú csürhepárttá minősíti át magát."