Valami itt nagyon megváltozott. Más szelek fújnak a divatban, és ez nem az „Interfer”. Az elbaltázott 20 év köszön most vissza. Szekértáborok állnak egymással szemben, pártszimpátia alapján. Egymás ekézése folyik itt is, meg a való világban is. Ocsúdni kellene. Az SZDSZ alig mérhető, az MSZP rövidesen romokban. Vona vs. Orbán párharc zajlik. A többiek? Asszisztálnak, vagy asszisztálni fognak, és helyezkedni. A két pártvezér már többezres tömegeket mozgat. Itt valami rendszerváltás-féle dolog zajlik. Szerintem ezt kár tagadnunk. Talán ideje lenne itt is elgondolkodni úgy, ahogy egy sör mellet szoktunk, egymás vállát lapogatva a világ, vagy inkább az ország dolgairól. Őszintén, magunkba nézve. Valami ráérős, beszélgetősre lenne szükség. Személyeskedés és a betanult dilis fordulatok nélkül. Tudom, hogy naiv vagyok, meg nem is az én „csipkés lelkemnek” való ez a bazi nagy „Polidili” lagzi. Akkor így jártam, de legalább megpróbáltam. :-)
Pozsgayira, Csintalanra és hasonlókra gondolok. Házibohócunk, Esztike szerint persze Kövér László is pártállami maradvány, meg Orbán is, mert valami helyi párttitkár volt az apja. :))
Lehet abban bizni, hogy Orban jon es azonnal kolbassza valik a kerites. Csak azt nem ertem, hogy ha az igy van akkor itt NINCS IS gazdasagi baj. Hiszen ha valami azonnal jolette valik az nem lehetett rossz.
Orszagoknal ugyanis nincs vilaglotto, hogy nyerjunk hirtelen 100milliard$-t.
A kassza ugyan tényleg üres (kifosztották), de Orbán és a Fidesz nem fog Antall, ill. az MDF sorsára jutni. Egyrészt ott a példa előttük, másrészt Orbán nem úriemberkedik, hanem felhúzza a ganajozó csizmát, ha kell. Már csak ezért is fognak szépen menetelni a csíkos ruhájukban a Szadomaszop gazemberei a kamerák előtt. :))
Nem "rendszerváltás", de ez egy korszakhatár. Most lesz vége a kommunista állampárt maradványainak (posztkommunista politikai erőknek), azaz az az MSZP-SZDSZ-nek.
Aztan meg 2 ev mulva amikora nep rajon, hogy Orban megint hulye f....ra vette oket es nem lesz itt kolbaszbol a kerites, ellenben lesz magan eu es jarais 3000 milliardos megszoritas, akkor o kap Vonaektol. Aztan majd mehet a komcsik melle. Ugyis harcostarsaa volt mszpm PB tagoknak, jol el lesz veluk :-))
IDEje lenne már... De akkor ne hagyjuk ki az összképből az újakat sem: - az országmegváltó új pártokat, mint az LMP és a "Civil Mozgalom", - na és a "Magyarok Szövetségé"-t, a maga régi-új Alkotmányával... ( http://www.magyarokszovetsege.hu/content/magyarorszag-alaptoervenye-magyarok-szoevetsege-javaslata )
Igazad van a (kinos) forassok, adatok, tenyek olyan mosckos kommunista dolgok! Fuj hogy meri az ember forrast adni valami is amit mond!
Mennyivel jobb fikazni a spontan priovatizacioty, de aztan mikor kiderul, hogy ize Orban-kormanytag akkor hirtelen az mas, az nem szamit. Tenyleg minek ide forras? :-((