A Robert J. Sawyer regénye alapján készült sorozatban a világon mindenki elájul 2 perc 17 másodpercre, hogy hat hónappal előre belepillantsanak a jövőbe, legyen az személyes vagy globális jövő. (Az ABC 4 évadra tervezi.)
Ha annyira érdekel, akkor nézd meg! Nekem most nincs kedvem visszakeresni. Meg egyébként is te is sorozatnéző emberke vagy, tehát egyáltalán nem árt, ha ilyen oldalakat is böngészel...
ez világos, és teljesen igazad is van, máskülönben nem nézném nagyjából az 1. rész óta a Lostot :)
de ebben a részben például az, ahogy a laptopos fiút lenyúlták a zsaruktól, elszomorított. komolyan 3 ügynökkel mentek a legféltettebben őrzött emberrel az elrabolt és ugyancsak fontos ember házába, fontos adatokhoz jutni?
nem igazán jött be eddig, ezért feljöttem a topikba megnézni, hogy hogy tetszett a népeknek. azaz, hogy gagyi marad-e végig, vagy esetleg az utolsó percek után pozitívan tekintetek vissza az egész részre.
egyébként nem folytattam, majd egyszer, valamikor. de most megint rákattantam a Drótra, az meg ugye - ha ismered, tudod - sokkal reálisabb, életszerűbb és életközelibb, mint a legtöbb sorozat, ezért inkább nézegetem annak a részeit, és amikor megunom, akkor majd megint FF-ezek :)
honnan lehetne letolteni? online watch uzemmodban mar tulvagyok a duplareszen, de a ferjem szeretne felirattal nezni. a 'kalozkikotoben' se tegnap, se ma nincs semmi....
"de mindjárt agyon is ütötték azzal hogy a kislány csak úgy kirohant a kapun... sehol a nyugati világban nincs ilyen hogy ovisoknak bármikor hagynak lehetőséget kirohanni... Na mindegy.."
háháhá! alulbecsülni nem szabad őket. egy óvodában dolgozom, és már volt olyan, hogy egy gyerek kijutott a kapuig. (el is vitték egy másik helyre - bár nem értem, ott több ilyen eset is volt...)