Ezt a videót mindenkinek látnia (és főleg értenie!) kellene!
http://www.youtube.com/watch?v=K5YgH79Sx_Q&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2Fhome%2Ephp&feature=player_embedded#t=111
"A liberális államnak pedig elsőrendű kötelessége a liberális demokrácia intézményeinek védelme"
Mint pl. a jog előtti egyenlőség. (Az egyik felvonulás zavarja a közlekedést, a másik nem...)
"állam erőszakmonopóliumának minden eszközzel történő megvédelmezése"
Úgy van. Az államnak nem szabadna eltűrni, hogy egyszerű nyugdíjasoktól erőszakkal elvegyék a terményüket, hogy az utcán sétáló gyerekektől erőszakkal elrabolják a telefonjukat. Ha az állam ezt nem teszi meg, minden demokratikus érzelmű embernek kötelessége ez ellen (célszerű szervezett formában) tiltakozni.
Ha lenne normális közbiztonság, az emberek csak röhögnének a nyári hőségben bakancsban vonulgató léviszsapkásokon. Az, hogy hívogatják őket, az hogy egyre szaporodnak, annak a bizonyítéka, hogy államunk nem tesz eleget kötelezettségeinek.
De megint elkanyarodtam WG videójától. Vonulgassatok homokosok!
Egyszeruen nem szamit, mit irnak a weboldalukon, ha egesz mast csinalnak, mint amit mondanak magukrol. Te olvastad a birosagi iteletet? Csak mert ott pont ezt kifogasoltak, ugye.
Mibol vagy biztos, hogy mashol is utaljak a buzikat (lathatoan sosem eltel mashol)? Miert kell hogy kulonbseget tegyen a jovedelmi szint az aggresszio szintjevel? A buzikat a nacik teszik temava, azzal hogy fenyegetik. Ha csak felvonulnanak evente egyszer (mint azt tettek a csocselek elotti idokben), nem lenne tema (mint ahogy akkoriban sem volt az).
Ebben a kerdesben megint nem a buzik a tema, hanem a nacik igazabol.
Nincs meg egy olyan balkani orszag, ahol ilyen biztositast kene nyujtani a felvonulasnak, hogy az utolso, budos csocselek ne probalja szetverni.
Nézz szét a MG honlapján, és keress rajta egyetlen utalást arra, hogy a cigányok megfélemlítése a céljuk. Én csak a közbiztonságért való vonulgatásra való felhívásokkal találkoztam ott.
Hogy mit mond az ATV meg a Klubrádió, az egy másik tészta. Ők (másokkal karöltve) igen hatékonyan démonizálják ezeket a gárdistákat.
Node térjünk vissza WG üzenetére! Nekem semmi bajom nincs vele. Én ugyan nagy ívben kikerülném ezt a parádét, de be nem tiltanám, meg nem zavarnám.
A homoszexuálisok a polgári jogegyenlőség alkotmányos és nemzetközi egyezményekben szentesített jogaik érvényesüléséért vonulnak, a neonyilas csürhe pedig a jog és a szabadság ellen, amiképpen az aggálytalanul levezethető tevékenységükből és főkolomposaik nyilatkozataiból.
A liberális államnak pedig elsőrendű kötelessége a liberális demokrácia intézményeinek védelme, az állam erőszakmonopóliumának minden eszközzel történő megvédelmezése, pártmilíciák szétzúzása, főkolomposaik bebörtönzése, csőcselékük szétzavarása.
A neonyilas csürhe álságos hivatkozási alapja valamiféle erkölcsi kódex védelmére nézve pedig nem más, mint az állampolgárok szabadsága és polgári jogegyenlősége és szabad identitásválasztása elleni támadási kísérlet - végső soron a társadalom megfélelmlítésére és hatalmi szóval történő uniformizálására tett morált és vallást gyalázó és nemzetromboló kísérlet.
Márpedig a jogállamot azért tartjuk, hogy ezeket a kísérleteket a rendelkezésre álló eszközökel, vagy azokon szüksége szerint alapos mérlegelés nyomán túllépve, majd e túllépéseket törvényesen szankcionálva határozottan meghiúsitsa.
Na mi a fene!? Magyarország szíve Budapest lett a világ közepe, egy vacak kis összejövetel miatt!? Már egy ekkora vilagcelebrált ünnepelt celeb is beszól odaátról? Működik a new-yorki propagandagépezet?
Ad 1,
A társtopikban vért hánytam szavakban az erőlködéstől, hogy a melegek miért is ne vonulgassanak Budapest szivében, a normális emberek ez utóbbi lelki testrészében mintegy kést forgatva.
Ad 2,
Gyakorolják az emberi jogaikat, és másságukat úgy, hogy ne inzultáljanak másokat, mert azt nem szabad.
Ad 3,
Az előző évek tapasztalatai alapján tutti, hogy lesz balhé. Azaz ezen tapasztalatok alapján, a rendezvény ilyen formáját, a rendőrség mindenképpen megtilthatta volna. Sőt már csak amolyan szakmai alapon is meg KELLETT volna, hogy tiltsa. (Hacsak nem az a hatalom célja, hogy balhét generáljon.)
Ad 4,
Az újmagyar gárdáét megtiltották. Ez érthető valahol, mert tényleg lehet, hogy inzultálnak valakiket, sokakat, ezenkívül van egy bírósági döntés is. (A valaki sokakról jut eszemben a számosság a melegek vonulgatásával kapcsolatban) Elmentek messze egy magánterületre, erre a rendőrök inzultálták provokálták őket. (Hacsak nem az a hatalom célja, hogy balhét generáljon.)
Ad 5,
Ugyanezt a 4-es pontot a melegek is gyakorolhatnák, ahogy mások is próbálták esetleg. Legyenek együtt a jó meleg időben egyhelyen. Oszt ünnepelj fesziválj vagy feszt igyál!! ;-)
Ad 6,
Van egy mondásunk, hogy most már aztán húzzanak el melegebb égtájakra! Ez történelmileg megtörtént Afrikába.
Ad 7,
Mégis azt mondom, hogy jöjjenek vissza Európába, de viselkedjenek a pénzükkel és a hatalmukkal normálisabban!!! Ábel, Khain és Séth a három fiútestvér. Ki kell békülni!! Nem olyan nehéz. Mert ha ez nem történik meg hamarosan nagyon-nagy baj lesz. Észhez vagy meg kéne végre térni!?!? Szerintem igen.
Nem, ez azert van, mert idiota vagy. Kit felemlitenek meg a szerencsetlen buzik? Csak mert a Gardatol tenyleg rettegnek a cigok, kb arra valo. Ez meg nyilvan nem koser.
En sem szervezhetek olyan egyesuletet, ami a naci csoportok szetveresere iranyul.
A Garda a ciganyok megfelemlitesere vonulgatott videken. Attol hogy tagadod, meg igaz. Ez pedig meg akkor sem jogos, ha a ciganysag egy resze megfelemliti a helyi lakossagot, ugyanis a masik reszuk meg nem.
Gondolom, te akkor egyetertesz mondjuk a Benes dekretumokkal is, bar ketlem, hogy eljutanal olyan altalanos gondolatokig, mint a kollektiv buntetes.
"Az egyik sajat magaert vonul, mig a masik masok ellen."
Nézőpont kérdése. Én láthatom ezt úgy is, hogy a homokosok a heteroszexualitás kizárólagossága ellen vonulnak, a gárdisták pedig saját biztonságukért.
Mindkettőt engedélyezném, amíg nem sért a felvonulás jogot. De míg Magyarországon az egyiket minden lehetséges, akár kiagyalt indokkal tiltják, addig a másikat nagy erőkkel, kordonokkal biztosítják. Ezt is a kettős mérce tipikus esetének tartom.
En csak azt nem ertem, hogy akkor mondjuk egy angol vagy egy nemet gyerekek, akik ugyanugy szembesul ezekkel a dolgokkal, hogy nem lesznek a te logikad alapjan megtortek idejekoran?
Mi olyan rettento kulonleges az orszagban, hogy nalunk ne vonulgathassanak, mig mindenhol mashol az a normalis, hogy igen? A zullott erkolcs ugy altalaban? Hogy zullottebb erkolcsileg a magyar tarsadalom? Hogy hogyan gyomorbajosabb es turelmetlenebb azt latom, arra te magad vagy egy elsorendu pelda.
Kihívóan közösség elleni magatartás..... másokat sért, meg valami ilyesmivel teleaggatott §.
Egy meztelen valagú püspöknek öltözött kretén pl. vastagon megsérti ezt a yogot.....ha vesszük, hogy az Andrássy úton úgy 30%-ban idős, és vallásos emberek laknak.....ugyanilyen neveltetésben részesült családtagokkal.
van igy borzaszto nagy kulonbseg a ketto kozott es eppen ez az, ami miatt a ket dolog osszehasonlithatatlan. Az egyik sajat magaert vonul, mig a masik masok ellen. Es ez tok fuggetlen attol, hogy egyenkent melyikkel szimpatizalok es meyikkel nem.
Ne keverd a bűnt a jogsértéssel! A bűn szubjektív, mindenki mást tart bűnnek. Erre nem lehet felvonulásengedélyezést alapozni. Amit be kell tartani, az a jog.
Értem én, hogy a MG sokak szemében félelemkeltő, és egyet is értek velük. A MG sok dologban böszme, sokban ellenszenves. De a melegek is sokak szemében félelemkeltők, sok dologban böszmék, sokban ellenszenvesek.
Én nem pártolom, hogy egyik se vonulgathasson, inkább vonulgathasson mindenki, aki nem sért joszabályt! Így lenne korrekt, liberális.
Vonulás - vonulás. Mi a különbség? Mindkettő a maga értékrendje mellett demonstrálna. Az egyiknek megtiltják, a másikat kordonnal védik. Hol itt a jogegyenlőség?
Engem soha nem bántottak homokosok, én miért bántsam őket? Pesti se vagyok, tőlem aztán masírozhatnak az Andrássyn kedvükre. Az se érdekel, hogy milyen zászlók, jelképek alatt vonulgatnak, amíg a hatályos magyar jogszabályokat betartják. Ez a jogállamiság lényege. Szeretnem azért nem kell őket - szerencsére.
(Most a "homokosok" szót cseréljük ki "gárdisták"-ra!)