Bekapcsoláskor pillanatra megjelenik a dos ablak utána egyből el is tünik... majd fekete képernyő ha rávilágítok a kijelzőre látszik, hogy frankón betöltödött a windows... Ha standby ból hajtom fel a kijelzőt akkor is felvillan egy pillanatra..
Én úgy tudtam, hogy ez inverter hibára utal...
Hát e-bay- megrendelés- postán megjön- bezserelés.. és
Megmarom magam, de ugyanaz a hiba...
Valami táp problem?
Ha kiveszem az aksit és csak hálózati áramforrásról üzemeltetem akkor ugyanaz a hiba!
Sziasztok, lenne egykis problémám, hátha tudtok segíteni, van egy asus laptopom és elszált az alaplapi hdd és CD meghajtó vezérlő, így nem használható. Kivettem a vinyót egy külső házba és usb-n csatlakoztatom. elkezd róla bootolni, de a logó után kékhalál, mivel az usb drivereket nem tudja betölteni. Tudna valaki egy olyan megoldást amivel még használhatnám pár hónapig amíg veszek egy újat. Köszi.
VHBW akkut meg szabad venni? Az eredeti DELL a Dellnél egy kicsit drága, az Elmebayon meg a Kínából szállított akkuval szemben egy kicsit gyanakvó vagyok a DELL felirat ellenére is.
Egyébként normális, hogy egy két éves DELL akku megdöglik? Így még nem jártam, pedig már vagy 20 éve használok hordozható gépeket...
Szia, utána tudnál nézni pontosan hogy javítható e? Több helyen azt mondták hogy együtt kell cserélni a vga chip-et egy másikkal ezért nem éri meg mert az már 30 ezer felett van úgy.
Kisfiam rádobta játékát a laptop billentyűzetére és a "7"-es billentyűzet feladta magát. Ami tartya a billentyűt azon letört egy kis pöcök, ami álltal nem lehet visszatenni és lifeg. Esetleg valakinek nincs olyan laptopja, ami nem jó és oda tudná adni azt a kis pöcköt? Vagy egy ismerőse, akinek esetleg? Árban megegyezünk.
szia. köszönöm a váIaszod. azt kérdezném , hogyan tudom meg meIyikkeI van a gond? vaIoszinű saját magam keII megcsináIjam mert nem magyarországon vagyok és nem tudom oda jutatni.
Üdv Karácsonykor vettem egy ASUS X55VD Notebookot. WIN8-cal. telepítő lemezt nem kaptam hozzá.Azt mondták,hogy valami rejtett partícióban van a telepítő win. Ezt a particiót nem találom lehet rosszul keresem. Viszont kéne lenni egy Al recovery burner proginak is a leírás alapján amivel ki lehet írni a telepítő win8-at, de ezt a progit sem találom, lehet nem rakták fel rá? Valaki segítsen,hogy hogyan találom meg ezeket vagy hol keressem még, esetleg egy recowery progival.
5 éve Toshiba Iaptopom van. Tegnap jeIentkezett az eIső hibája. A kijeIzőn semmit nem Iátni, vagyis nagyon-nagyon haIványan. A tv-t köttötem veIe össze és hasznáIom most kijeIzőnek. Nem tudom mi Iehet a baja. A feInyiIásnáI mehetett szét vaIami? Vagy kinyifanik?
Az alábbi HSZ-em tárgytalanná vált, mivel túl pesszimista voltam a garanciális szervizt illetően. Felhívtam őket, küldenek futárt és valszeg ingyen winchester csere lesz a dologból, ami után a futár vissza is hozza a gépet (mint kiderült, valahol külföldön javítják).
Ez így korrekt és szerencsére fontos adatot sem vesztettünk.:-)
Segítségre lenne szükségem. Van egy Lenovo G580-asunk (a Jézuska hozta) és már meg is makkant! :-( Előtelepített Win8 van (volt) rajta.
Történt, hogy tegnap se szó, se beszéd lefagyott, miközben a lányom játszott rajta valamit (csontra, nem reagált semmilyen billentyűzet leütésre, vagy egérmozgatásra sem). Lereseteltem a bekapcsoló nyomva tartásával és azóta nem bír bebootolni. Próbálnám helyreállítani a Recovery particióból, de erre ez a válasza:
"One Key Recovery partition has demaged, so do not launch the main application."
A normál javító telepítés se működik, mert a Windows közli, hogy zárolt a partíció, oldjam fel, aztán próbálkozzak újra. (Cö-cö, könnyű azt mondani!)
Abban biztos vagyok, hogy semmi galádság nem történt a diszkkel - nem töröltünk róla partíciókat, nem formáztuk, stb.
Mi ilyenkor a teendő? Próbálnám Win8-as telepítő lemezről bootoltani, de ez sem olyan egyszerű, hála ennek a remek UEFI nevű bootnak. Nem vagyok tök hülye a számítástechnikához, de a Win8 is nagyon új számomra, és UEFI-s Lenovom se volt előtte, szóval minden ötlet jól jöhet. Ahhoz nincs kedvem, hogy huzakodjak a garanciális szervízzel, hogy csak a Windows a hibás, vagy hogy azért nem megy, mert letörölgettem vmit a HDD-ről, stb.