Hihetetlen az hogy magát szociáldemokrataként definiáló MSZP nem merte meglépni 7 éve a drog liberalizációt , Az MSZP voltaképpen folyamatosan jobboldali rendpárti konzervatív politikát csinált a drog terén is ,és csodálkoznak ha kutya se szavaz rájuk...
Én is jelentkezek, én is beszélek az ingyen kábítószerről.
Konkrétan ami nagyon egyértelmű, hogy nagyon pozitív következményekkel jár, mert alaposan ki van próbálva, az az, amikor ha nem tudsz magadtól leszokni a heroinról, akkor bekerülsz a metadon programba, és ha az ilyesmit már próbáltad, de nem működik, akkor megkapod a heroint. Mondjuk adott esetben ingyen.
Szóval továbbra is függőségben tartják őket. Szép dolog mondhatom. Biztosan hasznos részei a svájci társadalomnak, de gondolom remegő kézzel nem tudnak breitling óraszerkezetet összeszerelni, akkor mit csinálnak? Folyamatosan repülnek?
Ez nem azt jelenti, hogy Svájcban általában ingyen van a drog. A függőknek van ingyen a heroin, mert még ez is megéri a svájci társadalomnak. Neked persze nem éri meg, mert te kurva okos és szigorú magyar vagy.
Azok részére akik több év óta bizonyítottan heroin-(opiát származék) függő, csak is ő számukra a leszoktatási program keretében a többségnek az ingyenes metadon és amennyiben a svájci példa valóban (nem ismerem ugyanis) egy erősebben függőknek orvosilag javasolt heroin adását nem tartom az ördögtől valónak.
Hazánkban ennek valószínűsége az elkövetkező 8 évben =0.
Ne szívjál fórumozás közben,mert már nagyon eltérsz a tárgytól.
Tehát nem kell államilag támogatni a kábítószerhez jutást, hanem minden eszközzel meg kell akadályozni, hogy ezek a lehetséges fogyasztókhoz eljussanak! Ez a normális!
"ha elfogadható dolog, hogy legálisan árulják a kávét, akkor miért nem elfogadható, hogy legálisan árulják a marihuánát. Nagyságrendileg kábé hasonló kategória a kettő"
Ez totál hülyeség. Kávét minden körülmények között fogyaszthat az ember, füvet nem. Egyáltalán nem egy kategória.
Én nem Pistikének akarok adni legális ellenőrzött állandó minőségű heroint, hanem azoknak akik egyébként is heroint fogyasztanak. Miután a svájci példa eredményeihez érdemben nem tudtál hozzászólni, csak hajtogatod a gyűlölködő szövegeidet, így úgy érzem nem vagy vitaképes.