Én meg azt vettem észre, hogy amikor bevásárolnak, mindenki nagy zöld környezetbarát textilszatyrokat cipel, ellentétben az eddigi évfolyamok nagy papírzacskóival.
Az még mindig egy nagy kérdőjel és wtf, hogy Gaby miért is választotta Bree-t Carlos-szal szemben?:D olyan hétországraszóló nagy barátosnék azért nem vótak... éldegéltek egymás mellett szépen, de nem kapartak a másikért, erre tessék. Gaby vagy átment leszbosziba, vagy tényleg a teljesen leszedálták... no mindegy.
Feliciát változatlanul úúúgy utálom, de nem azért, mert olyan karakter, hanem mert tiszta hülyét csináltak Susanből, Felicia által. Ahogy írod. Vaze. Mint egy szar rajzfilm, olyan volt ez a tűvel-belenyomjuk-a lassan-ható-mérget-Paul-kajájába... :DD az a barom meg még ezt is túl fogja élni.
Oltári szar volt az új rész: érthetetlen miért farag a scripter ostoba idiótát Lynettből és Susanból. Életidegen és veszélyesen imbecilis viselkedés, elmekórtani esetek lassan mindannyian, szorosan követve őket Gabi+Bree is. Agysorvadás lépett fel náluk a 7. évadra, tisztán látszik.
Én is hasonló cipőben járok mint a kolléga, dvd-n megvan vagy 6 évad, azokat láttam is.Annyira elszoktam tőle, h lehet bevárok pár évadot, behúzom és majd úgy...
Ez az a sorozat, amit a legkönnyebben daráltam annak idején.Volt h 2 részt meg akartam nézni késő este, elalvás előtt, és hajnalig pörgettem:D
Már csak amiatt sem, mert általában fél 11-kor kezdik szerdánként az aktuális epizódot, kb. 3 perc után jön 10 perc reklám, aztán 10 perc után még negyedóra reklám, és gyakran ilyenkor bólintok el minden igyekezetem ellenére , aztán csak gondolkodom, hogy mi lehetett utána...
Sajna nekem csak a 6 első évfolyam van meg dvd-n, a hetedikre kénytelen vagyok szerdánként iccaka várni, és már a "hogyvolt" is abbahagyta a tartalom megírását...
Most legutóbb az a rész volt, amikor Brie kőművese vagy szobafestője nem tudja megkérni a kezét, mert a válófélben lévő apja mindenhová odapofátlankodik, Gaby kiadja magát mexikói bevándorlónak (miután ő volt a feljelentő), és kénytelen hosszú ideig nélkülözni az édeslánya látását, Tom megsértődik, mert Lynett nem dicsekedett el mindenkiinek, hogy neki mekkora farka van (Susan meg hülye szokás szerint, nem elég, hogy kopogtatás nélkül rányit az üzekedő Scavo házaspárra, de még jó nagyokat sikít is, csodálom, hogy nem ragadtak össze szerencsétlenek) , és kiderül Paul igazi szándéka: összevásárolja az utca többségi házait, és oda a börtönből szabadult kollegáit akarja telepíteni.
Ha valaki ennyire jó a konspirációban, mint Gabi, akkor hogy csinál ekkora hibát, hogy Bree sütijével kínálja a férjét ??? ekkora idióta nem lehet... mondjuk a telefonos párhuzamos sütésük ügyes húzás volt... és még így se sikerült Gabinak.. tényleg lúzer a konyhában :-)
Na, ez a legutóbbi rész kurvajó volt. :D Gaby és Bree... mint két szerető :D Mondjuk nálam Lynette-é volt a fődíj, amit levágott a spa-ban.:D Egyik idiótább, mint a másik, hála Merlinnek ...
Susan most a naív jókislány oldalát hozta, (leszámítva a Paul-lal való álmait, ez mekkora wtf már...:D), miért van olyan érzésem, hogy megint meg fogja szívni? :D
ja.. szinte számítottam arra, hogy nem nagy drámai keretek között tudja meg Carlos, de szerintem ez irtó gáz volt, mintha egy Familia kft jelenet lett volna, ott voltak ilyen jelenetek..
Természetesn :D - már látom előre, ahogy titokban settenkedve megy át Gaby Bree-hez (én meglennék Bree nélkül is, vele tudnék a legkevésbé barátkozni, az tuti :-p)
Nagy huzavona után Carlos megtudta végül, hogy Andrew ütötte el az anyját- Carlos kibukott, de Andrew-nak megbocsájtott, mondván, egy hülye kölyök volt-vviszont Bree-vel örök harag, mert Bree felnőtt létére eltussolta az ügyet. Oszt Carlos baljós zene kíséretében megtiltotta Gabynak a bárminemű kontaktot Bree-vel.