http://index.hu/politika/bulvar/cspl915 - Tóth Mihály kerületi polgármester, a csepeli MSZP elnöke azt mondta, erről nincsenek hivatalos információi, de nagy valószínűséggel tényleg a párt volt önkormányzati képviselőjelöltje az egyik gyanúsított.
Csodáltam volna, ha Helmeczy ismerősének (=neked) más a véleménye.
Ne is köss a társadalom orrára semmit, pártmaffiával kapcsolatos bűnügyek konkrét indítékát a legkevésbé... még nekikezdene csámcsogni a "nagyérdemű"... esetleg értelmezni merné az elhangzottakat, az eseményeket. Huha, nagy lenne a baj... a haverjaidnak különösen.
Nem néhány tekintetben, hanem kizárólag azt. De mindegy, tulajdonképpen nincs jelentősége. És is átöltözöm úgy ezer posztonként, mert utálom a rám tapadó kullancsokat (szívünk királynője, geszthi olvtársnő le is fikanickez minden alkalommal), szóval én aztán tényleg nem vagyok híve a hozzászólásszám-fétisizmusnak. De azt sose értettem, hogy amikor valaki kőkeményen pártosan agitál, miért érzi szükségét, hogy átlátszó módon bizonygassa a függetlenségét. Én a rendszerváltás óta hajtogatom, hogy ettől az egész mocskos posztkomcsi bagázstól meg kéne végre tisztítani a közéletet (előtte meg ugyanezt csak a poszt- előtag nélkül), de soha (itt sem, semmilyen nicken) nem jöttem azzal, hogy "pedig én már szavaztam az MSZP-re is", dehogy, törjön le a kezem, ha valaha is szavazok rá! Nekem sincs semmi közöm a Fideszhez, de kerek-perec megmondom, hogy őket látnám szívesebben kormányon, rájuk is fogok szavazni. De a középen állást nem hangoztatni kell, az szart sem ér. Amikor zividivi szerint "liberális nemzetáruló vagy", egy baloldali fika szerint meg "tapsikolsz a bálványodnak", na, akkor lehet, hogy valahol ott vagy középen.
De eleget püföltem a szart, meg most nézem, lassan ezzel is elérem az ezret, úgyhogy este jövök vissza, és bemutatkozik a vadiúj nickem ;) (természetesen az is culture ship lesz, méghozzá az egyik legbaróbb).
bezony...így szokott ez lenni. Hogy fogjuk meg mostmár télleg egymás kezét... és közösen toljuk ki az ország szekerét a kátyúból. Már hallom előre... Persze, ez dec 5-én, és akkor sem jutott eszükbe amikor narancsbuktázva hörögtek, és a térség legerősebb országából....azt csináltak amit.
Egy biztonsági őr hogyan tud sikkasztani és azért kirugja az igazgató???? :D Azt sem tartom életszerűnek, hogy egy alapitványnál az igazgató 1 személyben dönthetne a gazdaságis személyéről.
Na,itt egy részlet a Fővárosi Bíróság által 12.PK.60.454./2002/2. számú végzésével 8590. sorszám alapján nyilvántartásba vett ,,Csepel-Sziget Humánerőforrás Fejlesztő és Foglalkoztatást Támogató Alapitvány" Alapító Okiratának a 2005.szeptember 15. napján kelt módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövegéből egy részlet.
nyilván kissé elborult Deme agya, amikor hátrább szorult a párt- és konchierarchiában... ez is közrejátszhatott a drasztikus megoldásra való hajlam kialakulásában
Világos a konchoz már csak ők férnek hozzá a 6 és félév és az előző 50 év jóvoltából, s csak azt csinálják, amit az oroszlánok is szoktak, amikor fogytán az elejtett és elejthető vad, egymásnak esnek. Egyre kevesebb a még ellopható vagyon, az elvtársak meg már többen vannak, mint a rendszerváltáskor...
És, azt melyikük hazudta, hogy a 17 éves cigánytanulójuk volt a tettes?
Azt mintha a gyilkos hazudta volna... szerencsére Deme nyomban közbevágott, hogy K. volt a gyilkos, aki egy rohadt rasszista (is), de a rendőrség egyszerűen meg sem akarta hallani, mert azok is a cigány-nyomhoz ragaszkodtak, a rasszistái...
A sikkasztóval nem tárgyalgatok az irodában hanem a rendőrséghez fordulok..
Monnyuk leginkább ez érdekelne hogy miért nem jelentette fel azonnal a sikkasztót
Sőt - a hasonlat kedvéért -, állítólagos drogdílelerrel sem tárgyalok. Olyankor az illető bűnözőt egy köztiszteletben álló - pártközeli - ügyvédhez illik küldeni, aki titkos hangfelvételt készít. Aztán ha kiderül, hogy ez nem vicc, az ember - különösen, ha pénzügyminiszter - feljelenti a drogdílert, és ezt közleményben a nyilvánosság tudomására hozza. Ha a média rákérdez a részletekre, nem válaszol, csak annyit, hogy megerősíti a közleményt.
Hogy hol a feljelentés? Hááát, arról még az országos rendőrkapitány sem tud, azóta sem...
Így megy ez... (vonnegut de jót írna a sztorijainkból...)
Sültbolond. Vagy az előre kidolgozott koncepció nem működött, homokszem került a gépezetbe. Mert, csak úgy pőrén nézve ezt a kettős gyilkosságot, hihetetlen primitívizmusról árulkodik.