Keresés

Részletes keresés

carl solomon Creative Commons License 2008.09.04 0 0 14
Á, beledarálnak abba is mindeféle szart, kutyabengét, fakérget, tán még parlagfüvet is. ;-)
Előzmény: Levike (13)
Levike Creative Commons License 2008.09.04 0 0 13
Azert megneznem mibol van a vegetarianus virsli.
Azert mert te vegetarianus vagy meg nem kellene ebben lubickolni, es a tobbieket huzni... :)
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.04 0 0 12

Igazi virslit kb 8 éve ettem utoljára. A jobbízűekben talán a szóján kívül volt (van) hús is...bár jobb nem tudni, miféle (FF hús: füle-farka...vagy másnéven MB hús: mindent bele).

Hosszas keresgélés után talált anyám végre egy kifejezetten jóízű vegetáriánus virslit...simán felveszi a versenyt pl. a baromfivirslivel szerintem.

Bár egyesek szerint akár ezeket az állítólag húsból készült virsliket is megehetném, mert úgyis javarészt szójából meg egyéb töltőanyagból készült.

Egye, akinek hat anyja van!

Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.04 0 0 10
Ez így késő délután nagyon ütős válasz ám. :DDDD
A 6-7.-en elkönnyeztem magam a röhögéstől. :DDDD
Előzmény: Törölt nick (7)
AAAaaa Creative Commons License 2008.09.04 0 0 9
1. "Eközben egyes cégek, honiak és külföldiek gátlástalanul árulják a romlott, mérgező élelmiszert."

En ha nagyon aktiv lennek, elinditanek egy mozgalmat, hogy barki aki lejart elelmiszert talal az uzletben ott kibonthassa es a foldre szorhassa. Par napig nem lehetne jarni a sima es madaras teszkoban, de utana rend lenne.

2. par eve foglalkoztak azzal, hogy a Balti tengerbol (?) kifogott halakban van valami anyag, ami miatt nem hasznalhato allati tapnak, de embereknek azert meg ertekesitheto, mert ott magasabb a kuszobertek. Isten hozott az EU-ban!
Előzmény: syrius (-)
Hwang Creative Commons License 2008.09.04 0 0 8
úgylátszik...

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.04 0 0 7
Egyébként mire a zöldség tudatára ébred annak, hogy őt most megeszik...már ki is szartam.
Előzmény: brazovics bölömbér (4)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.04 0 0 6
Védd a fákat! Egyél hódot.
Előzmény: brazovics bölömbér (4)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.04 0 0 5

Akkor most tulajdonképpen nem is a libatömés miatt indítottad ezt a topikot? Pedig már majdnem arra reagáltam.

Egyébként egyetértek: súlyos szankciókkal kell élni a feketevágásokkal és nem higiénikus körülmények között készített, romlott termékeket árúsító helyekkel szemben.

A libatémára meg: mint vegetáriánus, a libáknak szurkolok. Tudatában vagyok annak ugyanakkor, hogy ez többszáz ember munkahelyének elvesztésével járt. Sajnálom.

De az állatkínzást elitélem.

Annyira nem értek ehhez a témához, így nem tudom azt, hogyha nem ipari mennyiségű kaját erőszakolnának le a libák torkán, akkor mennyire lenne finom a májuk. Nem ettem soha libamájat.

Előzmény: syrius (1)
brazovics bölömbér Creative Commons License 2008.09.04 0 0 4

Bravúros tiltakozással tették tönkre a magyar libamájexportot.

Nos, ezeknek a libavédőknek üzenem.

Húst nem enni, mert  az sérti az állatok élethez való jogát.

Zöldséget nem enni, mert a növények is éreznek, amit a tudomány már bebizonyított.

Libamájtermelőnek fia/lánya lenni, hogy érezd, mi is az az éhezés.

Szégyellni, de keményen magad, elmebeteg!

Javaslataim kérem szétosztani az összes ostoba ökörnek!

carl solomon Creative Commons License 2008.09.04 0 0 2
Nem annyira a büntetés súlyossága a visszatartó, hanem inkább a büntetés elkerülhetetlen volta.
Ebből a szempontból ez egy sima ügy, hiszen van ellenérdekelt fél, jelesül a vásárló, akinek az lenne a dóga, hogy vagy ne vegye meg a szar portékát, vagy ha megvette és utólag jön rá, hogy szar, akkor tegye meg a maga kis bejelentését.

Amúgy nem a liba a fontosabb, mint az ember, hanem a macska.
Előzmény: syrius (1)
syrius Creative Commons License 2008.09.04 0 0 1
Ez még hátszéllel is szép idő volt. Szóval lényegre térve (OV és GYF nélkül) miért nem lehet velük brutál szigort alkalmazva, súlyos börtön, anyagi ellehetlenítés, PÉLDA STATUÁLÁS (mert a stauálás a lényeg:-) fellépni? Ki emelné szavát amellett aki saját haszonszerzése érdekében gátlástalanul károsítja mások egészségét? Miért nem lehet erre a szándékos veszélyeztetés... súlyos vádpontot alkalmazni + viszaesőként + ...
Előzmény: kábelbúvár (0)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.09.04 0 0 0
N0ná!
Előzmény: syrius (-)
syrius Creative Commons License 2008.09.04 0 0 topiknyitó
A libák tömése sérti az állatok jogait. Eközben egyes cégek, honiak és külföldiek gátlástalanul árulják a romlott, mérgező élelmiszert. Büntetést nem fizetnek, a tevékenységet folytatják következmények nélkül. Miért nem lehet velük szemben legalább olyan szigort tanusítani, mint a libatömőkkel?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!