ami az országnak jó: az egészségügyi reformot, az adó- és nyugdíjreformot és a többit.
Az ország érdekeire való hivatkozás egyszerűen röhögésre késztet. Az országnak az az érdeke, hogy az ilyen liberális rombolások ne valósuljanak meg! Úgy döntöttünk, hogy nem kell libsi eü.reform, nem kell libsi tandíj!
Nem Orbán akadályozta ám meg a baromkodásotokat, hanem 3 millió 300 ezer szavazó. De te csak orbánozzál!
Én meg úgy látom, hogy az 1%-osok teszik tönkre az egészségügyet és úgy általában az országot, minden zsarolási potenciáljukat felvonultatva és a nemlétető náciveszéllyel riogatva.
Én mindig különbséget tettem - akkorát, amekkorát kell - a nácik, és a szavazataikért kuncsorgó Fidesz között. De ez nem menti Orbánt az alól, hogy ellenségeskedést és megosztást, belső Trianont szít az országban, és viszonylag nagy népszerűségét arra használja, hogy tönkretegye a magyar gazdaságot, egészségügye is.
A Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét támadod. Szervezz pártot, juss hatalomra és a polgári demokrácia belső logikája szerint változtassad azt meg; csinálj forradalmat és győzz ... vagy maradj csendben, mert így csak kinevetteted magadat.
Jogi értelemben legitim. Ennek ellenére értelmes dolog az elfogadottságának mértékéről, a népszerúségéről, a komolyan vehetőségéről, megbizhatóságáról, erkölcsi megitéléséréről, és legitimációs bázisának növekedéséről beszélni. Ugyanis ezekben szinte csak javulhat.
Te rosszul gondolkodol. Ha Orbán nem volna a szélsőjobb kezében, nem akadályozna meg mindent - akár a parlamenten kívülről -, ami az országnak jó: az egészségügyi reformot, az adó- és nyugdíjreformot és a többit.
Szerintem Libera bácsi mindjárt hoz egy számítást, hogy a Kis Hazánk utcáin grasszáló náci csőcselék csapatok mekkora gdp kiesést okoztak az országnak ami miatt nem lehet adóreformot végrehajtani. Figyeld csak!
Orbán minden szempontból elhatárolódik a kártékony antimagyar szélsőségesektől, mivel nem áll szóba gyurcsákkal. Ja és miért nincs gazdaság kis hazánkban? Talán gyurcsóknak nem kellett volna 50 milliárd dollárnyi hitelt felvenni választási osztogatásra és öntömjénezésre, mert ennél nagyobb szélsőség nincs mint aki 30 évre eladósítja az országot csak azért hogy bájgúnárként tetszeleghessen az országban mint megválasztatott miniszterelnök.