Keresés

Részletes keresés

twist Creative Commons License 2008.08.18 0 0 199

Szemükkel vernek, lélegzetük maga a gejzír

Aha!   Már értem miért kellett az a kormányzati jósda!

Eddig azt hittem sima korrupció!

Előzmény: kizsgé (185)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 198
"Fletó melletti szimpátiatüntetést hányszor próbáltátok megszervezni, 3x-4x, mecsoda tömeg volt ott, a bé(gető)kés többség, vagy másfél tucat fanatikus!"

Hát nem világos? Az értelmesbbje inkább a választásokra tartogatja az energiáját. A törpepukkancsot már két alkalommal is sikerült így hamis illúziókba ringatni...
Előzmény: Törölt nick (123)
kizsgé Creative Commons License 2008.08.18 0 0 196
Nem igaz, ők mindenkit.. Ők mondták... :o)
Előzmény: Törölt nick (195)
twist Creative Commons License 2008.08.18 0 0 194

Az én védelmemben csak nyugotan lépjenek fel határozottan, ahogyan rendfenntartóknak kell. Téged meg védjenek csak lájtosan , ha úgy kívánod

De azért azt nem mondod, hogy amikor a TV. székháznál szarrá verték a társaikat, ők pedig meg sem mozdultak az zsigerből jött!

Utastás volt az a javából!

Rendőrök a bajtársaikért kiállnak! 

Nem hiszem ám, hogy a rendőrök a hunyók! 

Mindenkiről leesett az azonosító, utána meg kimentek az utcára rugdosódni. 

Ilyenek a véletlenek. 

Könyörgöm ne toljuk a rendőrökre, ők azt teszik ami parancsba kapnak. 

Előzmény: Törölt nick (186)
kizsgé Creative Commons License 2008.08.18 0 0 193
Ne hidd! Ha bármi ilyet tapasztalnék, azonnal rohanok Fidesz által létrehozott szervezethez. Hiszen ők bárkit megvédenek.. :o)
Előzmény: Törölt nick (190)
twist Creative Commons License 2008.08.18 0 0 191

Hát az elég furcsán venné ki magát, ha azt hinné. Tudja jól, hogy hova kívánják és azt is, hogy miért.
Orbán viszont nem akarja tudomásul venni, hogy sokan őt is oda kívánják, arról meg végképp hallani sem akar, hogy miért.

Ezt az orbánozást gyerekes dolognak tartom!

Arra jó, hogy immunisak legyenek az emberek tőle, másra nem.

Ha orbán ellenzékből bele tud szólni érdemlegesen a politikába az baj!

Orbán nem annyira karizmatikus!

Hülye fletó terjeszti, hogy az ellenzék miatt nem tud kormányozni.

Medgyessy tudott?

Horn Gyula tudott?

Fletó nem veszi észre, hogy a nép többsége azért nem szavauzott a fideszre mert orbán pökhendi, mindenbe beleköt, stb. Erre feri felveszi az orbáni retorikát és csodálkozik, ha le akarjuk váltani.

Csak azt tudom mondani amit egy régi kommunista nyugdíjas néni mondott Bolgár úrnak: " Azt, hogy Orbán hazudik tudtuk, ezért nem szavaztunk rá. De Gyurcsányról nem tudtuk! Nem Orbán csapott be minket, hanem Gyurcsány Ferenc! 

Előzmény: Törölt nick (182)
kizsgé Creative Commons License 2008.08.18 0 0 189
Miért félnék? Mindenki ezt mondja.. :o)
Előzmény: Törölt nick (188)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 187
Nem zárható ki mert megy az letámadás ellenük ezerrel.
De ettől még nem mindenkinek teccik.
Előzmény: Törölt nick (184)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 186
Az én védelmemben csak nyugotan lépjenek fel határozottan, ahogyan rendfenntartóknak kell. Téged meg védjenek csak lájtosan , ha úgy kívánod
Előzmény: twist (183)
kizsgé Creative Commons License 2008.08.18 0 0 185
Igen, így van.Titkos üregekben tartanak fogva éjjelente elhurcolt magyar szüzeket, a frakcióülés tkp. gonoszista szeánsz,a pártba pedig csak az léphet be, aki vállalja,hogy szíve fölé tetováltatja az ő jelét, az árvalányhajon tapodó ördögpatát. Tehát, ha a strandokon olyan embereket látsz,akik nem vetik le a pólójukat, trikójukat, fogj gyanút és kerüld ki őket nagyívben. Szemükkel vernek, lélegzetük maga a gejzír... :o)
Előzmény: Törölt nick (179)
twist Creative Commons License 2008.08.18 0 0 183

Ne beszélj félre légyszi!

Maguktól nem merték volna!

Valakitől utasítást kaptak.

Ki adhat utasítást a rendőrségnek?

Előzmény: Törölt nick (180)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 182
"De hova számítsuk a szeptemberi-októberi eseményeket?"

Olyan jobboldali (és ez alatt nem csak a fideszt értem!) trükközés, némi agresszió reményében. Egy kis forradalmasdi, oszt ha eltiporják, eltakarítják, azzal is csak a kormányellenes vádak lesznek igazolva, megfejelve egy kis magyarságellenesség vádjával is. A hülye rendőrség meg partner volt benne.......tehát összejött.

"Azt meg ne mondjátok nekem, hogy feri azt hiszi, hogy közkedvelt!"

Hát az elég furcsán venné ki magát, ha azt hinné. Tudja jól, hogy hova kívánják és azt is, hogy miért.
Orbán viszont nem akarja tudomásul venni, hogy sokan őt is oda kívánják, arról meg végképp hallani sem akar, hogy miért.
Előzmény: twist (176)
twist Creative Commons License 2008.08.18 0 0 181
Legalább pátosszal csinálja?
Előzmény: Törölt nick (179)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 180
Gondoltam hogy előjönnek a balhézások. Sztem ha a rendfenntartók keményebb fellépését képes valaki agressziónak feltüntetni, az hihetetlen. Aki a verekedőt kidobja a kocsmából a többiek védelmében az nem agresszor az én nézetem szerint.

Senki nem állítja hogy GyF közkedvelt. nem is az a feladata. Az a Győzikéé.
Előzmény: twist (176)
twist Creative Commons License 2008.08.18 0 0 178

Waze ezt nem gondoltam volna!

Ezek szerint tényleg lökött.

Francba, így persze nem lehet csodálkozni!

Előzmény: kizsgé (177)
kizsgé Creative Commons License 2008.08.18 0 0 177
Képzeld, láttam Gyurcsányt,amikor voodoo bábut rendelt Lui padrétól,amire az volt írva: Magyar nemzet. Igazi virtigli, pörgekalapos, nagy bajúszos(sic!), nemzeti viseletbe öltöztetett baba volt, az arca teljesen Orbánra hajazott. És amikor azt hitte,s enki sem látja, tűket döfködött bele. Viszont annyira böszme,hogy néha mellément és oylankor megszúrta magát. Ilyenkor hangzott el a klasszikussá vált mondat: Elq..tam.. Na, ilyen ember ez a gyurcsány...
Előzmény: 4400 (170)
twist Creative Commons License 2008.08.18 0 0 176

De ha az agresszió és a trükközés a választék akkor inkább az előbbi.

Orbán agresszív, Feri meg trükközik?

No ha így lenne én sem vitáznék, nyilván inkább egy kis trükközés mint az agresszió.

De hova számítsuk a szeptemberi-októberi eseményeket?

Az olyan trükközéses agresszió volt?

Azt meg ne mondjátok nekem, hogy feri azt hiszi, hogy közkedvelt!

Hányszor szerveztek tüntetést,demosnstrációt mellette, oszt nem gyütt össze?

Gondoljátok, hogy mielőtt a blogjait írja ( tényleg írja még?) nem néz szét a neten?

Előzmény: Törölt nick (139)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 175
Igazán kösz a linket, de a magam részéről nem akarnék most csillárra költeni..... ;-)
Előzmény: Törölt nick (168)
takacsi Creative Commons License 2008.08.18 0 0 174
Semmiféle.
A börtön szimplán.
Előzmény: Törölt nick (158)
toloba Creative Commons License 2008.08.18 0 0 173
Én valóságosan is vagyok, csak nemtom a kanca miért említi a magyar népet?
Előzmény: takacsi (154)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 172
Nos ha érvként csak a szokásos fideszes ezerszer elmondott és leírt nemzethalál-lózungokat tudod felhozni, akkor kár volt időt fecsérelni a témára......
Előzmény: 4400 (170)
toloba Creative Commons License 2008.08.18 0 0 171
Én is kérdeztem...majd, ha kapok rá választ...
Előzmény: Törölt nick (151)
4400 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 170
Az o  felelotlen , nemzetgyilkos politizalasanak es kormanyzasanak(?) az eredmenye.
Előzmény: Törölt nick (166)
4400 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 169
Olvasgassal , tajekozodjal....
Előzmény: WYW (165)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 167
"Ugyanmar, a kozmetikazott statisztikatokbol hiaba idezget az ember , bar meg az sem tudja elfedni a dolgokat."

Ha olyasvalamiről szól a statisztika ami a jobboldalt igazolja az jó, ha az ellenfelet az kozmetikázott. Tudjuk.
Előzmény: 4400 (163)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 166
"Miert nincs az olimpiara felkeszulo csapat mellett egy speckon felszerelt mentoauto(persze ugy , hogy kozben ne egy korzetbol vonjak el), , es hasonlok.
Uzemanyaghiany miatt lezuhano mentohelikopter...satobbi"

De ugye most nem azt akarod mondani, hogy ez gyurcsány reformjai előtt másképpen volt: akkor volt az olimpiai csapat mellett speckón felszerelt mentőautó, és akkor a helikoptereket is mindíg teletankolták, mert ugye a miniszterelnök feladata annak figyelése, hogy fulltankkal induljanak (csak tudnám, mifenének van a pilóta ?).
Rohadt gyurcsány!! Ha ő nem lenne, nem lenne árvíz sem, meg rossz idő sem. Milyen igaz, ezért is fletó a felelős.
Ne haragudj, de ez már fóbia...... Kezeltesd magad, csaxólok.
WYW Creative Commons License 2008.08.18 0 0 165
"Uzemanyaghiany miatt lezuhano mentohelikopter...."

Ezt ki mondta? A Cser-Palkovics?
4400 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 164
Mikozben termeszetesen a buzifelvonulast ellenzoket szetvero rendorseg(InKal?) szamara korszeruen felszerelt mentoauto varakozik a mellekutcaban.
4400 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 163

Ugyanmar, a kozmetikazott statisztikatokbol hiaba idezget az ember , bar meg az sem tudja elfedni a dolgokat.

csak egy peldat mondok:

Kolonits halala.

Miert nincs az olimpiara felkeszulo csapat mellett egy speckon felszerelt mentoauto(persze ugy , hogy kozben ne egy korzetbol vonjak el), , es hasonlok.

Uzemanyaghiany miatt lezuhano mentohelikopter...satobbi

Előzmény: Törölt nick (161)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.18 0 0 162
Sanyika! Megismétlem. Te minőségi hülye vagy, de nagyon minőségi.
Előzmény: Törölt nick (151)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!