Keresés

Részletes keresés

ZsuR Creative Commons License 2009.03.14 0 0 177
NEkem nagyon tetszik! De nincs helyem, mert ablak alatt van a mosogatom. AMit szeretnek, az egy "paraszthaz mosogato", farmhouse sink...az illene a hazba.
Előzmény: nettomazsola (173)
nettomazsola Creative Commons License 2009.03.14 0 0 176
aze nezd meg az ikea site-jan, h mi van nalatok PONTOSAN!
el nem tudom kepzelni, h csak Amerikaba gyartanak müanyagot. (persze, miert ne?)
Előzmény: ZsuR (172)
nettomazsola Creative Commons License 2009.03.14 0 0 175
nekem "sima" fem van. egy lukas, sosem kellett a 2 ...
es hatalmas. egy tepsi kenyelmesen belefer. mindig ilyenröl almodtam.
ikea ... es baromi olcso. 70 euro körül. hasonlok mashol 300 euro ...
Előzmény: ZsuR (172)
nettomazsola Creative Commons License 2009.03.14 0 0 174
ez PONT olyan amit te beraktal.
Előzmény: nettomazsola (170)
nettomazsola Creative Commons License 2009.03.14 0 0 173
nekem ez van;

ÅNN

tudom, h neked az ilyen nem testzik, de nekem nagyon!
ZsuR Creative Commons License 2009.03.14 0 0 172
Sajnalom, hogy itt nincs. Sokkal olcsobb lenne... a konyhai az porcelan, de olyan nagy, hogy nem fer el!!! Semmi nem jon ossze.
Előzmény: nettomazsola (169)
nettomazsola Creative Commons License 2009.03.14 0 0 171
van 88cm X 55cm is
nettomazsola Creative Commons License 2009.03.14 0 0 170
ez ikea es KERAMIA! HÖLLVIKEN
Előzmény: ZsuR (166)
nettomazsola Creative Commons License 2009.03.14 0 0 169
az itteni ikeaban en meg nem lattam müanyagot. az enyem is porcelan.

Előzmény: ZsuR (168)
ZsuR Creative Commons License 2009.03.14 0 0 168
Amit az IKEA-ban lattam, azok muanyagok voltak. Nagyon jo utanzatok, de muanyag...

Amit a Duravit-nal lattam az porcelan - es persze sokkal dragabb. Fene egye...

Előzmény: nettomazsola (167)
nettomazsola Creative Commons License 2009.03.14 0 0 167
müanyag??

nekem ikea mosdom van. nagyon szeretem. baromi nagy es allati olcso. ( nekem meg meg tetszik is!)
Előzmény: ZsuR (166)
ZsuR Creative Commons License 2009.03.14 0 0 166
Sajnos nem... nem pocelan. NAgyon hasonlo forma, nagyon szepen neznek ki. Nem eppen az amirol kepet talaltam, de lattam olyant ami jo lenne ha porcelan lenne.

Az also az a pocelan.

Előzmény: nettomazsola (165)
nettomazsola Creative Commons License 2009.03.13 0 0 165
a nem porcelan az müanyag?
(csak azt nee!)

az ikea fotelok meg tenyleg nagyon kenyelmesek, es nekem tetszik is. nem szeretnek semmi "böhöm" darabot a lakasba.
Előzmény: ZsuR (164)
ZsuR Creative Commons License 2009.03.13 0 0 164
Igen, teljesen mas az erzes a hazban - no de a fenyes festekre nincs mas magyarazat, mint rossz izles, sporolni akaras, mert kell...

A regi "polgari" lakas-erzes is teljesen mas!!!

Tegnap voltam az IKEA-ban. Lattam a foteljaidat, ki is probaltam, a kicsifiam is! Meglepoen kenyelmesek! Kell(ene) valami szofa-szek megoldas neki, de meg nincs ra penze. En nem is banom, mert elobb be kellene fejezni az egesz hazat - neki is hatravan egy furdoszoba az emeletre. No es az "utolso kenet"-ek - meg van festeni valo az emeleten.
A jovo heten atmegyek hozza segiteni kicsit (szabin leszek), hogy kimozduljon megint a holtpontrol.

Meglepoen szep mosdokat lattam! Nagyon olcsok, szinte ijesztoen olcsok. Nem porcelan - en meg azt szeretnek. Szinte ugyanazok a fazonok, mint a Duravit-nel.

Előzmény: nettomazsola (163)
nettomazsola Creative Commons License 2009.03.13 0 0 163
milyen furak ezek a fa-falak. nem birtam öket megszokni. az egesz lakasnak mas hangulata van.
tudod, mit utaltam nagyon? h a lakasokat ( berelt) fenyes festekkel festettek ki. semmi fal erzesed nem volt. olyan mint egy müanyag kocka.
ott kezdtem, h kifestettem rendes festekkel, aztan meg folytattam ...

na, most aztan elvezhetem az ellenkezöjet! majd 4m magas a lakas es iszonyu vastag falak. meg sosem hallottam a szomszedsagbol semmifele neszt.
ezt elegge elvezem.
Előzmény: ZsuR (159)
ZsuR Creative Commons License 2009.03.11 0 0 162
Egy masik elotte - utana kep, ennyire minimalis atrendezese ritkan van - es a valtozas nekem nagyon dramatikus! Nem tudom, hogy a kep mennyire adja vissza az erzest:

ZsuR Creative Commons License 2009.02.28 0 0 159
A fene akarja... kell. Oruletesen oreg mind a ketto - a sarbaban minden evben javitgat a Papus, es rohad minden korulotte. Mar regen kellene... de halogatjuk, mert sok penz, sok munka... es nagy hiba lenne gyenge minosegu cuccot beepiteni.
63-65 korul epult a hazunk, es azota nem kellett semmit sem cserelni a furdokon, mert jo anyag volt beepitve jo munkaval... de az utobbi 2-3 ev bizony...
Nem is tudom, mennyi egy furdoszoba kihordasi ideje...de ugy erzem regen tul vagyunk rajta. Es akkor arrol nem is beszelek, hogy 17 eve utalom oket :)).
Ezeket a kepeket tavaly csinaltam... es ujra lehet szetszedni... sajnalom a Papust, hogy ilyennel kell foglalkoznia - no meg azert is, hogy egyaltalan neki kell csinalnia. De... a ketto, anyaggal, munkaval boven 20.000 folott lenne, annyi meg nincs ra, a legtobb a fele amit ra tudunk kolteni, de jo lenne ha kevesebb...

Előzmény: nettomazsola (158)
nettomazsola Creative Commons License 2009.02.28 0 0 158
mindegyik fürdöt at akarod epiteni??
Előzmény: ZsuR (157)
ZsuR Creative Commons License 2009.02.28 0 0 157
Hasonlo az ara itt is... amit ide betettem azzal valami rossz van, mert 5 dollar egy negyzetlab, es annyit meg adnek is erte - bar nem akartam 3 folott kiadni - de ismerve az uvegcsempe arakat... megerne.

Utana kellene jarnom a csempeknek, mibol mennyit, honnan es akar meg is venni - aztan majd csinaljuk a tobbit ha eleg erosek vagyunk hozza.

Azt hiszem a garazst kellene elkezdeni kiramolni, hogy ha kezdjuk veszegetni a hozzavalokat, tudjuk tartolni valahol serules nelkul.

Nekem is a kek es a zold az elkepzeles, lehet nem fo szinkent, de valahogy kell.
Megkapott egy-ket kep szinosszeallitasa, es azt hiszem azt fogom kovetni, mert eddig az volt a legjobb hatassal ram.

Van egy kek is - no meg egyik sem egy "solid" szin, mindegyik tobb arnyalatu megoldas.

A sargaba jonne a rozsda szinu csempe, feher kad-mosdo-WC, es a falak lennenek a zoldes-kekes szin.

A rozsaszinbe jonne a zoldes csempe, a slate zoldes-szurkes-rozsdas arnyalattal, es a fal feher lenne vagy nagyon nagyon nagyon halvany zoldes-szurkes-kek (a feher festekbe csak egy kicsi szint tenni, es akkor jobban megy ahhoz az arnyalathoz).

Tervek... nem tudom, mi lesz belole iden, de valamit el kell kezdeni a furdoszobakkal, ha meg ebben az evtizedben be akarjuk fejezni amit elkezdtunk! 2000-2002 korul estunk neki a haznak... azt hiszem...
Előzmény: nettomazsola (156)
nettomazsola Creative Commons License 2009.02.28 0 0 156
nekem a kicsi kek a kepen.
szerintem fürdöbe a kek nagyon jo, persze a zöld is! ( meg az en pirosam is ...)

en is szerettem volna üvegcsempet, de 1 nm 1200 - 2500 euro volt ... hehe
Előzmény: ZsuR (153)
ZsuR Creative Commons License 2009.02.28 0 0 155
En is gondoltam a palara, de nem mertem mondani, mert hatha hulyeseg. Mindig a hullampala jut eloszor az eszembe :)).

Visszafogott szinek, nem a Mazsi kedvencei - de nekem ezek jelentik a "jol erzem magam"-at.

Ha nem uveg csempe lesz, akkor is valami ilyen szint szeretnek, de annak teljesen mas lenne a hatasa, ezert arra gondoltam, hogy a palat tennem a falra is - kis uvegcsempevel kombinalva.

Előzmény: mzsperx (154)
mzsperx Creative Commons License 2009.02.28 0 0 154
tetszik a csempe. a slate az asszem pala lehet...
Előzmény: ZsuR (153)
ZsuR Creative Commons License 2009.02.28 0 0 153
Nalam is zold es raadasul sargaszold az eloszoba, de nagyon szeliden :)). Viszont a napfeny benne van ebben is.
Az en halom is sarga - biztos tompabb sarga mint a tied, de jo erzes benne lenni!!!

Az en furdombe ilyen szineket tervezek - a kicske nem kell feltetlenul kicsikenek, itt csak a szinek miatt vannak. A zold kis csempe recycled uveg, es annak ellenere, hogy a legolcsobb ebbol a kategoriabol es a furdo is kicsi - nem hiszem, hogy futja ra.

A tobbi az "slate" - nem tudom mi magyarul - az a foldre menne.

Előzmény: nettomazsola (152)
nettomazsola Creative Commons License 2009.02.28 0 0 152
most mindenhol, minden zöld = lime.
nem is tudtam, h ilyen trendi leszek a konyhacsempemmel.

egy baratnöm vilagos, napos elöszobaja egeszen vad sargaslime. elkepesztöen nez ki! es a szobak hozza folytataskent erös vadsargak ( mint nalam a halo).
super! ahogy belep az ember jokedve lesz.
Előzmény: ZsuR (145)
ZsuR Creative Commons License 2009.02.26 0 0 151
Hogy te milyen igazat mondsz! Kb egy evig kerestem azt a zoldet amit az ebedlobe fel mertem kenni... es elotte vettem a harom jeloltbol kicsi adagokat, hogy lassam, hogy nez ki.
Az eloszobam is zold, mas fajta zold, ugyanaz a csalad, csak halvanyabb es talan sargasabb.

Zold fuggonyom a haloban nem olyan zold amiben van sarga, abban inkabb kek lehet - textil, mas - de nagyon szeretem. Ha az lenne a falon... hat nem tudnek abban a szobaban lenni.

Aztan ott van a kek, a szurke... nagyon erzekeny szinek.Aztan ilyen lett a halo - es megerte az idot, mert tetszik, jol erzem benne magam.
Előzmény: agicza (150)
agicza Creative Commons License 2009.02.26 0 0 150
Ezek a zöldek igencsak becsapósak tudnak lenni, amikor anno a hálószobánkat festettem ki, kétszer kellett nekifutni, mire eltaláltam a megfelelő zöldet, hogy ne legyen döglött: okkersárgát kell belekeverni 50%-os (!) arányban, az megadja az olajzöldes beütést és a sok sárgától mindig olyan, mintha a nap is sütne... ~:-D
Előzmény: ZsuR (149)
ZsuR Creative Commons License 2009.02.25 0 0 149
Nekem kedvencem!
Előzmény: mzsperx (148)
mzsperx Creative Commons License 2009.02.25 0 0 148
jó ez a zöld szín!
ZsuR Creative Commons License 2009.02.25 0 0 147
Ha kicsi hely benyomasat kelti - akkor a szin is tud klausztrofobiat okozni nalam... sajnos...
Előzmény: agicza (146)
agicza Creative Commons License 2009.02.24 0 0 146
A klausztrofóbia szerintem nem szÍnfüggő: remekül éreztem magam a lepukkant albérletünk mélyvörösre antikolt, ablaktalan ~12 m2-es hálójában, pedig csak néhány deci festéken meg egy tisztességes, hozzávaló ágytakarón meg bordűrön múlt...
Előzmény: ZsuR (145)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!