Keresés

Részletes keresés

az én titkos nikkem Creative Commons License 2008.08.15 0 0 12
Naja... tirpákia reklámja. Bemutatjuk a nagyközönségnek, mennyire leszarjuk a másik nyugalmát. Ebben igazad van.
Országimázs a BKV/MÁV orkserege is... úgy egyébként is jó hírünk van Ajrópában... szóval egyetértek.
Előzmény: AliceCsodaországban (7)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2008.08.15 0 0 11
Engem speciel az idegesít, amikor a motorosok este tízkor kihúzatják száznegyvenig két piros lámpa között a körúton. Olykor eszembe jut, hogy miért nincs senki ebben a városban, aki kifeszítene egy damilt nyakmagasságban. De aztán túlteszem magam rajta, az Úr úgyis magához szólítja, aki megérdemli. Tedd magad túl te is.
Előzmény: az én titkos nikkem (4)
az én titkos nikkem Creative Commons License 2008.08.15 0 0 10
Időnként? A tegnap estét leszámítva napi program, hogy jegy nélkül élvezhetem eme csodás "kulturális" rendezvényt.
Előzmény: Tamás (6)
mac.m Creative Commons License 2008.08.15 0 0 9
... az imént a gitárszólót is tisztán hallottam

Ha ingyen, az valóban igazságtalan...
Előzmény: az én titkos nikkem (-)
Abrosz Tisztakosz Creative Commons License 2008.08.15 0 0 8

engem a family frost kocsi is számtalanszor ébresztett fel a legszebb délutáni szunyókálásból, a szomszédunkban rendszeresen betonoztak éjjel 1-kor és azt is szeretem amikor a mentő meg a rendőr éjjel a tök kihalt városban nyomja a szirénát ezerrel stb stb stb

pont a sziget fáj neked ??

AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.08.15 0 0 7
Én is ezt mondom, sajnállak, és együttérzek veled, (mármint a topicnyitóval, úgy értem) mert én is utálom a hangos zenét, (egyáltalán, utálom, ha éjszaka nem hagynak aludni), de összességében egyrészt a Sziget már az országimázs része, másrészt a hülye fiataloknak is kell egy pár nap "ereszd el a hajamat" feeling. (Tapasztalatból tudom, mert a lányaim is jártak ki a Szigetre, utána sokkal békésebbek voltak egy ideig).
Vigasztaljon a tudat, hogy elmúlik, és előre tudod mikor számíthatsz rá.
Előzmény: Tamás (2)
Tamás Creative Commons License 2008.08.15 0 0 6
Én is hallom időnként. Kibírom.
az én titkos nikkem Creative Commons License 2008.08.15 0 0 5
Neked is hasonló jókat...

Mai élménybeszámoló szerint a saját hányásban fetrengés a divat a szigeten.
Előzmény: Törölt nick (1)
az én titkos nikkem Creative Commons License 2008.08.15 0 0 4
Őszintén kívánom az ilyeneknek, hogy legyenek rákényszerítve egy teljes héten át erre a zajterrorra.
Előzmény: Tamás (2)
seabeast Creative Commons License 2008.08.15 0 0 3
Hülye vagy.
Tamás Creative Commons License 2008.08.15 0 0 2
Bár én idestova tíz éve nem jártam a Szigeten (nekem nem kell a "minden napra világsztár", a diszkósátor, meg a hasonló f.szságok hússzor annyiért), ennek ellenére azt mondom, hogy bírd ki.
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.15 0 0 1
na végre egy szigetfób topic, köszönjük meg szépen
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.15 0 0 0
bimballO
az én titkos nikkem Creative Commons License 2008.08.15 0 0 topiknyitó
Azt hazudták, hogy elektronikusan korlátozzák a hangerőt.
Volt egy viszonylag nyugodt éjszakánk.
Hajnalban már a sziget ébresztett.
Ma kilenckor értem haza, egyre elviselhetetlenebb hangerővel tombolnak... az imént a gitárszólót is tisztán hallottam. (ide kb. 6-8km a zajforrás, ha jól számolom)

És ez már így megy évek óta, senki sem hajlandó tenni annak érdekében, hogy nyugalom legyen.
Ja! A közönségszolgálatnak csúfolt telefon kicseng, de senki sem veszi fel...
Vajon lefizettek valakit a szervezők, hogy a bíróság ne tiltsa meg ezt a randalírozást?

-------------
Az elmúlt napokban sokat ültem vonaton. Nem egyszer sziget vendégekkel utaztam. Állandó téma: ki mennyire bírt lerészegedni... Európai kulturális rendezvény... napersze...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!