Budapesti amatőr felnőtt női kézilabda csapat vagyunk, kapust keresünk és szívesen fogadnánk 1-2 mezőnyjátékost is. Ha lenne kedved játszani hívd valamelyikünket!
Solti Katalin 20/3481-057
Szőke Kata 20/9556-486
Olvastam a csapatkeresésedet, mi budapesti amatőr csapat vagyunk, heti egy edzés és hétvégeken mérkőzés. Ha érdekel írj a keszthelyi.dora@freemail.hu címre és megtudhatsz még részleteket.
Sziasztok! 1996-os születésű lány vagyok, régebben kézilabdáztam 6 évig, aztán jött 5 év szünet, viszont szeretném újrakezdeni, így Budapesten keresek bármilyen (amatőr) csapatot ahova csatlakozhatnék!
Nándornak hívnak és jelenleg Budapesten keresek olyan kézilabda csapatot ahol tudnék edzeni heti 2-3 alkalommal. A hirdetésed felkeltette az érdeklődésem és szeretnék tájékoztatást kérni részletesen.
A személyes kompetenciáimról inkább egy privát (e-mail, facebook) helyen beszélgetnék.
Az én nevem Dalmadi Szabolcs nekem van egy kis és nagy pályás foci csapatom.
Szeretnék érdeklődni hogy van-e kedve játszani egy komoly csapatban?
Csapatómról mondok egy pár szót:
Vannak kor osztályok nálunk
(8-12, 12-14, 14-17, 17-19, 19-21, 21-35, 35-60)
Játszunk az MLSZ, BLSZ, HLSZ, Megyeiben
Vannak támogatóink is. (Aréna playza sport direck, Büdaörsi sport bolt, Bkv előre sc is támogat minket a konditermével ami a játékosoknak ingyenes., Futball faktor, kondorosi uszoda a játékosoknak 50% os árat bíztsitanak., Mecs után a Dom Pepe piza és coca colat kapnak a játékosok. Amit persze a Dom Pepe és coca cola biztosit
Van nálunk havi fizetés csak az u17 fölöttiek keresnek a felnőtek (250-500 000 ft ott keresnek)
Mindegyik kor osztályban 3 edző van
Vannak kötelező edzések amin kötelező ott lenni
a felnőtteknek a havi edzés díja 12000 ft
Van külön edzök is amit a játékosoknak kell fizetni kb havi 4000 ft ba kerül
ez a csapat kis pesten a kac pályán található meg.
1995-s születésű srác vagyok, (szegedi) régebben fociztam 5 évet , de abba kellet hagynom iskola valamint kéztörés miatt . Jelenleg még tanulok (turbó érettségi) szívesen ki próbálnám a kézilabdát rettentően bele szerettem :D . Amatőr csapatot keresek heti 2-3 edzéssel legjobb lenne ha reggel vagy késő este lennének az edzések.
Kapus múlttal rendelkező 42 éves "fiatalember" vagyok. Szívesen kipróbálnám magam ismét a pályán. Ha az edzések és a meccsek időpontját munkaidőmmel egyeztetni tudom, és még bírom is a tempót, próbáljuk meg. Kérem, adjon elérhetőséget, vagy keressen, hogy a részleteket és a feltételeket egyeztetni tudjuk. "Próba edzést vállalok".
Budapesti felnőtt kézilabdacsapat vagyunk,több bajnokságban is játszunk. Várunk nem kezdő,esetleg régebbi játékosmúlttal rendelkező játákost,kapust,edzeni vágyót. Heti 1-5 edzésre is van lehetőség.
1996-os születésű lány vagyok. Versenyszerűen 2009 óta kézilabdázom kapus poszton . Eddig NB I junior, NB II felnőtt bajnokságban szerepeltem. Idén érettségiztem, egyetemi tanulmányaimat Budapesten folytatom. A sporttól nem szeretnék elszakadni, továbbra is szeretném folytatni a minőségi versenyszerű kézilabdázást. Olyan -minimum NB II-es - csapatot keresek, ahol jó közösség van, és cél a csapat folyamatos fejlődése, előrelépése. Ha akad olyan csapat, amelyik úgy gondolja, hogy hasznára tudok lenni, akkor kérem, hogy a mecsilla@citromail.hu e-mail címen tájékoztassanak.
Budapest bajnokságban szereplő női csapat, játékosmúlttal rendelkező tagokat keres, minden posztra. Heti egy edzés az esti órákban csütörtökönként illetve hétvégén mérkőzések.
Várunk szeretettel, ha érdekel a dolog írj mihamarabb!!
Én is kézilabdázni szeretnék, általánosban játszottam, ami nem ma volt, de mindig is sportoltam, menni fog egy kis gyakorlással. Ja igen, balkezes vagyok, annak talán örültök.:)
Ha van vki, aki tud a XIII., III., Budakalász, Pomáz, vagy Szentendre területén edzés helyszínt, az értesítsen.:)
Szia! mi feltörekvő női csapathoz keresünk edzőt, egyenlőre heti egy edzéssel, és Budapest bajnokság jelenleg a cél. Ha még aktuális. a nitta.badics@gmail.com-on tudunk tovább beszélni :)
Fővárosban vagy közvetlen vonzáskörzetében kézilabda edzői lehetőséget keresek több mint 35 éves játékosmúlttal (NBI. - Bp. bajnokságig minden szinten) és 25 éves edzői múlttal ( NBI/B női felnőtt, ifi, NB II. női és férfi felnőtt, Pest megye, Bp. bajnokság, utánpótlás csapatok serdülő és ifjúsági). Testnevelési Egyetem tanári és edzői szakos végzettséggel rendelkezem, kizárólag olyan csapatnál szeretnék és tudok dolgozni ahol vannak célok és tanulni vágyás. Mindegy, hogy milyen szintű bajnokságban játszik egy csapat de akarjanak fejlődni és alázattal álljanak a munkához. Ha valaki vevő a komoly munkára várom a jelentkezését. E-mail cím: keszthelyi.dora@freemail.hu (a cím ne tévesszen meg férfi volnék)
Keresek Budapesten olyan csapatot ahova járhatnék edzésekre. Nagyon régen játszottam már, 28 éves vagyok sajnos úgy hozta az élet, hogy elszakadtam szeretett sportomtól. Újra kézilabdáznék szívesen, nagyon megköszönném az infókat vagy tanácsokat hol tudnék találni amatőr csapatokat.
Sziasztok! Peti vagyok , nagyon tehetséges kapusnak tartottak minden tornán kimagaslóan teljesítettem de sajnos egy rossz időszakom miatt abbahagytam ezt a kiváló sportot .
Úgy érzem valahogy vissza kéne térnem mert ezt imádom csinálni és tudom is , de semmiképpen nem amatőr szinten , elmennék akárhova ahol esetleg kapushiány van csak egy próbajátékra bizonyítani .
Nagyon örülnék ha valaki tudna ebben segíteni nekem ezért írtam ide . Már 12 évesen a Tatabánya legmagasabb korosztályába védtem , amikor otthagytam az edzőm aztmondta hogy ne csináljam ezt mert én nem csak egy kapus vagyok-lehetek .Rólam még annyit hogy 25 éves sportos 185/78 vagyok . tel számom:06704592818 gmail címem:kovpet20@gmail.com előre is köszönöm a segítséget
Kedves Mindenki! Lassan alakuló budapesti amatőr férfi kézilabda csapatunkba keresünk játékosokat. A minimum korhatár 16 év. Nem baj, ha sosem játszottál a csapatban. Megbízhatóság, akarat és elhivatottság kell (na meg pénz, labda és azért valami sportcipő). Ha kedvet kaptál, akkor jelentkezz csoportunkba. Egyelőre még csak játék van vasárnaponként. Egy darabig csak játszogatunk, de ha összejönne 10-14 olyan ember, aki komolyan gondolná, a lehetőségeihez mérten pedig rendszeresen járna, akkor viszont elkezdenénk tényleges edzéseket tartani. Az edzések a Tungsram SC sportcsarnokában a Szusza Ferenc stadion mögött a Megyeri út 6. szám alatt található. Támogatók híján elosztjuk a terem költséget egymás közt. Gyere el, próbáld ki, ismerkedj, aztán meglátjuk. Sokan vagyunk, de kevesen azok, akik szeretnének csapatot alkotni. https://www.facebook.com/groups/ferfikezilabdabp/
Csapatot keresek magamnak, ahol játszhatnék női felnőtt korosztályban. 9 év után úgy döntöttem csapatot váltok költözés miatt. Főleg a 16.kerület környékén próbálok keresni magamnak helyet egy szimpatikus csapatban, ahol lenne lehetőségem kipróbálni magam. Irányító poszton játszottam eddig.
Kézilabda csapatot keresek, balkezes vagyok. Régen szegeden kézilabdáztam több évet, igazolt játékos voltam. Pesten BPI bajnokságban játszottam. 92-es születésű vagyok, komolyabb csapat is érdekelne!