Marhára élvezem, mikor így kívülről "osztják az észt", ráadásul persze egyedül a sportoló a bűnös, senki más. Persze erről a doppingolásról se az edzők, se a sport vezetők nem tudtak, villám csapásként érte őket a felismerés... Érdekes módon a már nem aktív sportolók szerint a teljesítmény sportolók legalább 90%-a doppingol valamilyen módon, de az nam számít, csak ami kiderül! Mocskos egy álszent, szem forgató hozzáállás...
De erre a teljesítményre mindenfajta külső segédlet és pótszer, vegyszer nélkül, tisztán jutottam el. Állok az ellenőrzés elé. Nem fogok patkány módra elbújni.
Ahhoz, hogy megállapítsd mennyire érted a neked szóló üzenetet, még tojás sem kell.:) Logikám szerint a diszkoszvetőkön kívül hozzászólhatnak még mindenféle realista nézeteket valló és a gyűlöletbeszédet mellőző, értelmes vitára utazó emberek. A kőfaragókról és balett táncosokról már nem is szólva. Nem egészen értem ki volna a csaló lúzer, a sportolóról beszélünk, aki a döntőbe jutott Pekingben? Nem nagyon látom miért balfék egy bajnok és egy bajnokjelölt. Mert ugye te olimpián nem jártál még sportolóként. Viszont a topicban leginkább szintén a selejtezők szintjét ütöd meg, főleg az álértetlenségeddel.
Ahhoz, hogy megállapítsam, jó-e a tojás, nem kell tudnom tojni is.
Logikád szerint itt csak diszkoszvetők szólhatnának hozzá.
De hogy ne hagyjalak kétségek közepette, én agyra gyúrtam, s mellette szertornáztam gimiben. A férjem az egyetemi csapatban kosarazott, a fiunk magyar bajnok volt (U17). innen a család sport iránti érdeklődése. A kölök az érettségi projektmunkáját a sport és a dopping kapcsolatáról írta.
De itt gyakorló nemzetfelvirágoztatók vannak, én meg csak holmi csalásról prédikálok.
Miattam jön a nemzethalál, az én kishitűségem lesz az oka. Nem a balfék csaló, béna lúzer, aki elszaladt...
Azt gondolom, hogy egy ország/ nemzet lejáratása az ilyen stílusú gyűlöletbeszéddel kezdődik és sajnos gyakran ott is folytatódik. Fazekasnak bíztatás jár, mégpedig az alábbi okokból:
1/ te nem vagy diszkoszvető, ő igen, te nem dobsz akkorát, ő igen, ebben évtizedes munka van, 2/ az ország/nemzet érdeke, hopgy a sport területén is fel tudjon mutatni eredményeket, eredményeket felmutatni pedig ilyen közegben, mint amit a te beírásod is képvisel felettébb nehéz, 3/ soha senki nem bizonyította, hogy a doppingvétség megtörtént, csupán azt, hogy nem idejében, nem annyit stb., stb., 4/ a tény, hogy ott van Pekingben, meghaladja a kompetencia- keretedet. Jogosult ott lenni és versenyezni. Ez tény. Ha pedig ott van, akkor talán bíztatni kellene inkább, 5/ szeretem ezeket az ország/nemzet szövegeket, nagyon emlékeztetnek mindig egy ilyen hangütésre, ami elég gyakori. Ugyanakkor hol van a keresztényi alázat és megbocsátás? Csak azért kérdezem, mert ez a fordulat szokott következni a népnemzeti gerinces szövegek után, 6/ pusztán érdeklődésbőL: te sportoltál valamit? Ha igen, milyen szinten?
Na figyusz, ha nincs ott ez a doppingos köcsög, ó bocs, fazék, Máté épp bejut a döntőbe. S ott bármi történhetet volna. De ha Fazekas dob majd nagyot, mindenki azt mondja, ja újított, már ő is azt szedi, amit az amerikaiak, amit nem lehet kimutatni. Mátét meg megfosztotta a tisztességes bizonyítási lehetőségtől.
Semmijét nem nyalnám, bár erre abszolut semmi szükség nem lesz. Erkölcsi nulla. vagy hulla, amelyik jobban tetszik. Nincs az az olimpiai arany, ami megéri egy ország/nemzet lejáratását. jogilag lehet új fejezetet kezdeni, morálisan nem.
Pedig most hallom, hogy kis szerencsével akár a nyolcadik helyre is feljöhetne...bravo!
Nem ment en se mentem vona de ez mindegy.Az 4 eve volt ez meg most van.A büntetes elmult a szintet megdobta es a legjobb magyar diszkoszvetö.Lehet fröcsögni de undorito.Ha kicsuszna neki egy nagy dobas es ermet nyerne akkor a fröcsögök nagy többsege a segit nyalna.Kivanom neki hogy igy legyen megerdemli.
Adott mintat de keves volt.Abbol is meglehetett volna allapitani.De teljesen mindegy egy csomo sportolot eltiltottak mar magyart is a büntetese lejart a szintet megdobta. Az vesse ra az elsö követ aki eleteben meg soha semmifele sumaksagot meg nem csinalt.Hozza teszem senki se bizonyitotta hogy ö csinalt.
No, ez azért nem így van egészen, mert, ha a dopping alatt szigorúan a tiltott szerek szedését értjük, akkor azt télleg senki nem bizonyította, de a doppingvétség nem csupán ezt takarja és ez utóbbit egyértelműen elkövette....viszont megkapta a büntijét, letöltötte és elérte a részvétel jogát...mehet....nyerjen...